myslim ze na fabiu si za chvilu nikto ani nespomene
 myslim ze na fabiu si za chvilu nikto ani nespomene  

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

HP tlumice jsou paradni, dopreji ti jezdit okresky, tak jak se maji. Auto sediBobik píše: konečně se s tím už nebojím do zatáčky, ale je to krumpl nehoráznej a HP je tvrdý jako prase s perkama V-maxx, zlatej eibach na Fabuli
 .. Poznal jsem to na sve felicii a jsem za to rad. Proc nemas i pruziny od HP?
.. Poznal jsem to na sve felicii a jsem za to rad. Proc nemas i pruziny od HP?Tak tuhle citaci si budu pamatovat dostBobik píše:zýstěrky jsou schválně - za chvilku je tu zima a jak je Octavia přiblblý auto, tak od kol bych měl rozšvihanej lak, takže zůstávají

tak to jo...btw. zlaty TDI co?Bobik píše:hanuš: jestli znáš někoho s eibache, tak se nech svézt, měl jsem na Fabii a naprostá lahoda
pružiny od HP prej nestojej za nic, ale nevím, nemám možnost porovnání
doemixx: jedu přes město jen 4 km a na studenej motor a poposkakování a samej semafor

nevim jestli je to mozne, ale uz jsem je 1x videl na zivo a chval jsem z nichhattori_hanzo píše:Ale prej budou za baťoh,k vidění asi moc nebudou!Bobik píše:prý se příští měsíc začnou prodávat teprve

kazdopadne jsou to pry titonove kola na kterych se podilela NASA, rikal to Host Fukx tak asi to bude pravda
 kazdopadne jsou to pry titonove kola na kterych se podilela NASA, rikal to Host Fukx tak asi to bude pravda