Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Bobik. pekne, ale sundal bych ty zadni zasterky.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
trochu to žere, tohle je dlouhodobá průměrná cca za 3000 km (já s tím najel asi 1500)
konečně se s tím už nebojím do zatáčky, ale je to krumpl nehoráznej a HP je tvrdý jako prase s perkama V-maxx, zlatej eibach na Fabuli
jezdí to rychle, ale to mi nějak neimponuje, okamžitě to zrychluje na solidní hodnoty, ale to zrovná já od auta neočekávám. Cesty do práce mám za 15 L. Ale jinak to jde včera JBL - MB za 6,8 L. Ve středu PHA - MB a zpět za 7,7. Škoda jen, že při týhle spotřebě jedu jako z hnojem
konečně se s tím už nebojím do zatáčky, ale je to krumpl nehoráznej a HP je tvrdý jako prase s perkama V-maxx, zlatej eibach na Fabuli
jezdí to rychle, ale to mi nějak neimponuje, okamžitě to zrychluje na solidní hodnoty, ale to zrovná já od auta neočekávám. Cesty do práce mám za 15 L. Ale jinak to jde včera JBL - MB za 6,8 L. Ve středu PHA - MB a zpět za 7,7. Škoda jen, že při týhle spotřebě jedu jako z hnojem
- Přílohy
-
- 6.JPG (91.84 KiB) Zobrazeno 1500 x
-
- 5.JPG (73.18 KiB) Zobrazeno 1500 x
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
HP tlumice jsou paradni, dopreji ti jezdit okresky, tak jak se maji. Auto sediBobik píše: konečně se s tím už nebojím do zatáčky, ale je to krumpl nehoráznej a HP je tvrdý jako prase s perkama V-maxx, zlatej eibach na Fabuli
Tak tuhle citaci si budu pamatovat dostBobik píše:zýstěrky jsou schválně - za chvilku je tu zima a jak je Octavia přiblblý auto, tak od kol bych měl rozšvihanej lak, takže zůstávají
"jak je Octavia přiblblý auto"
EDIT: Nemas v pici lambdu, kdyz mas spotrebu do prace 15l??? To nemam ani ja ve 4.0i
Jinak hezky snizeno.
http://www.facebook.com/djdoemixx
tak to jo...btw. zlaty TDI co?Bobik píše:hanuš: jestli znáš někoho s eibache, tak se nech svézt, měl jsem na Fabii a naprostá lahoda![]()
pružiny od HP prej nestojej za nic, ale nevím, nemám možnost porovnání
doemixx: jedu přes město jen 4 km a na studenej motor a poposkakování a samej semafor
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nevim jestli je to mozne, ale uz jsem je 1x videl na zivo a chval jsem z nichhattori_hanzo píše:Ale prej budou za baťoh,k vidění asi moc nebudou!Bobik píše:prý se příští měsíc začnou prodávat teprve
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
ale jako celkem na to nsx sednou, kupodivu 
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.