vite co? radsi to nereste pze je videt ze nad tim vubec nepremyslite, ze si neuvedomite uhel fotky a toho ze to je "VT" Jen vidite to ze jezisi, skoro cely svetla jsou zadelany, jenze zarovna neni nahore, ale uprostred ci dole... dalsi detail.. nereste a nechte to bejt
zetes píše:vite co? radsi to nereste pze je videt ze nad tim vubec nepremyslite, ze si neuvedomite uhel fotky a toho ze to je "VT" Jen vidite to ze jezisi, skoro cely svetla jsou zadelany, jenze zarovna neni nahore, ale uprostred ci dole... dalsi detail.. nereste a nechte to bejt
ono to asi vazne jinak nejde...i s pohledu ze predu to zabere vic jak pulku cinne plochy svetla a kdyby se to udelalo jen ke kapote tak to ztrati krasny vzhled svetel, si myslim
Přílohy
1.JPG (92.42 KiB) Zobrazeno 1328 x
2.JPG (92.16 KiB) Zobrazeno 1328 x
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ta fotka prvni kde to mas ke kapote, to by vypadalo mozna i zajimave... a jinac ta druha jaxem to myslel ja... ono se to mozna zda hodne, ale ver tomu, ze to v noci zas takovej rozdil neni... rikej si co chces, ale ja mam Puntasa taky zamracenyho... dejme tomu ze svetlo ma uvedu fakt priklad 10cm na vysku a zamraceno mam tak 3cm +- do dalkovyho svetla a rozdil vubec nepoznas... sviti to uplne stejne...
Tommy mas to nadherny....
Volove a ty mracitka nema cenu resit, s vysmatym naraznikem to auto nebude nikdy agresivni, a myslim ze to tomy asi ani nechce
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
mirinda píše:zetes: proc jsi to nedal az na hranu masky?
to uz neslo protoze to svetlo je vespod zaroven s kapotou, ale nahore je jakoby ponoreny... takze todle je max co slo aniz by se posunula kapote, ktera by se jeste pak musela cela upravit po bocich... takze todle je maximum co slo bez uprav
mirinda píše:zetes: proc jsi to nedal az na hranu masky?
to uz neslo protoze to svetlo je vespod zaroven s kapotou, ale nahore je jakoby ponoreny... takze todle je max co slo aniz by se posunula kapote, ktera by se jeste pak musela cela upravit po bocich... takze todle je maximum co slo bez uprav
tak vidis...hezky si kopiroval tvar svetel...stejne jako to delaji mracitka u Tommy1978.. me se ten vysmatej vyraz libi....auto pusobi vesele....u nekterych aut to bohuzel jinak nez s mracitkama nejde kvuli blatnikum
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mirinda píše:tak vidis...hezky si kopiroval tvar svetel...stejne jako to delaji mracitka u Tommy1978.. me se ten vysmatej vyraz libi....auto pusobi vesele....u nekterych aut to bohuzel jinak nez s mracitkama nejde kvuli blatnikum
no jenze todle nemuzes srovnavat s tema jeho protoze on ma nalepovaci, on si s tim nemohl vyhrat, on ma danej tvar, proto rikam ze nez davat nalepovaci, tak bud takhle navarit nebo zadny...
nerikam ze to nejsou hezky, ale ze by bylo lepsi....!!! to je rozdil
mirinda píše:tak vidis...hezky si kopiroval tvar svetel...stejne jako to delaji mracitka u Tommy1978.. me se ten vysmatej vyraz libi....auto pusobi vesele....u nekterych aut to bohuzel jinak nez s mracitkama nejde kvuli blatnikum
no jenze todle nemuzes srovnavat s tema jeho protoze on ma nalepovaci, on si s tim nemohl vyhrat, on ma danej tvar, proto rikam ze nez davat nalepovaci, tak bud takhle navarit nebo zadny...
nerikam ze to nejsou hezky, ale ze by bylo lepsi....!!! to je rozdil
jenze to se ti celou dobu snazim naznacit ze u vozidel ktery maji takto vyresenou kapotu spolecne s blatniky to proste hezky zavarit nejde.....viz. napr. passat B5,5..tem taky mracitka slusi btw. mracitka se sundavaji pri problemu lepe jak zavarena kapota
mirinda píše: jenze to se ti celou dobu snazim naznacit ze u vozidel ktery maji takto vyresenou kapotu spolecne s blatniky to proste hezky zavarit nejde.....viz. napr. passat B5,5..tem taky mracitka slusi btw. mracitka se sundavaji pri problemu lepe jak zavarena kapota
jenze ja se ti tady taky snazim rict ze nez nalepovaci originalni taxi udelat vlastni... presne tvar, vyzkouset a podobne a s tim problemem, myslim si ze nez nejaky mracitka, ktery by policajti ani nepoznali (privareny) jsou problem HID Xenony...
mirinda píše: jenze to se ti celou dobu snazim naznacit ze u vozidel ktery maji takto vyresenou kapotu spolecne s blatniky to proste hezky zavarit nejde.....viz. napr. passat B5,5..tem taky mracitka slusi btw. mracitka se sundavaji pri problemu lepe jak zavarena kapota
jenze ja se ti tady taky snazim rict ze nez nalepovaci originalni taxi udelat vlastni... presne tvar, vyzkouset a podobne a s tim problemem, myslim si ze nez nejaky mracitka, ktery by policajti ani nepoznali (privareny) jsou problem HID Xenony...
Jak uz jsem psala v jinem tematu...na HIDky se ted maji policiste soustredit a kdyz se juknu na tvoje svetla tak nevim zda jsou homologovane a zavareni kapoty taky nikdy neokecas Takze na rozdil od zavareni jsou nektera mracitka s homologaci
mirinda píše:Jak uz jsem psala v jinem tematu...na HIDky se ted maji policiste soustredit a kdyz se juknu na tvoje svetla tak nevim zda jsou homologovane a zavareni kapoty taky nikdy neokecas Takze na rozdil od zavareni jsou nektera mracitka s homologaci
jak jestli jsou moje svetla homologovany? ty jsou originalni :DDD vsak ti rikam... ty mracitka privareny na kapote policajti ani nepoznaji
Jsem rád že se tu přece jenom najde pár rozumnejch lidí a těm i děkuju za pochvalu to auto má prostě určitý tvary a já je rozhodně nebudu narušovat nějakym bastlenim vše co je na autě je origi Seat ( myslim tim doplňky) a vtak to taky zůstane
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Tommy, ja to nemyslel nijak spatne jen jsem rekl svuj nazor... tak jaxem nerekl ze to je hnusny jen se mi tydle nalepovaci mracitka nehodi k tomu tvymu narazniku...
zetes píše:Tommy, ja to nemyslel nijak spatne jen jsem rekl svuj nazor... tak jaxem nerekl ze to je hnusny jen se mi tydle nalepovaci mracitka nehodi k tomu tvymu narazniku...
Já ti to taky nezazlívam sám zastávam názor že 100 lidí - 100 chutí a každýmu se nemůže líbit to samý to by byl svět vo hovně dost
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi