Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
mirinda
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktuální fota vašich aut.

Příspěvek od mirinda »

zetes píše:
delal jsem to na notasu takze zadna kvalita, jen rychlovka :D Proste aby ty mracitka nebyly kulaty...
:lol: to mi zas prijde jak pohled usinajiciho auta..rozhodne ne agresivni
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Jasně, na co v noci svítit kurva, hlavně že to ve dne bude dobře vypadat :lol:
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

vite co? radsi to nereste pze je videt ze nad tim vubec nepremyslite, ze si neuvedomite uhel fotky a toho ze to je "VT" Jen vidite to ze jezisi, skoro cely svetla jsou zadelany, jenze zarovna neni nahore, ale uprostred ci dole... dalsi detail.. nereste a nechte to bejt :lol:

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

zetes píše:vite co? radsi to nereste pze je videt ze nad tim vubec nepremyslite, ze si neuvedomite uhel fotky a toho ze to je "VT" Jen vidite to ze jezisi, skoro cely svetla jsou zadelany, jenze zarovna neni nahore, ale uprostred ci dole... dalsi detail.. nereste a nechte to bejt :lol:
ono to asi vazne jinak nejde...i s pohledu ze predu to zabere vic jak pulku cinne plochy svetla a kdyby se to udelalo jen ke kapote tak to ztrati krasny vzhled svetel, si myslim :wink:
Přílohy
1.JPG
1.JPG (92.42 KiB) Zobrazeno 1328 x
2.JPG
2.JPG (92.16 KiB) Zobrazeno 1328 x
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

ta fotka prvni kde to mas ke kapote, to by vypadalo mozna i zajimave... a jinac ta druha jaxem to myslel ja... ono se to mozna zda hodne, ale ver tomu, ze to v noci zas takovej rozdil neni... rikej si co chces, ale ja mam Puntasa taky zamracenyho... dejme tomu ze svetlo ma uvedu fakt priklad 10cm na vysku a zamraceno mam tak 3cm +- do dalkovyho svetla a rozdil vubec nepoznas... sviti to uplne stejne...

btw tak fotka je porad zeshora... ;)

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

ja mam taky zamraceni ale jen jemne a jen lehounce mi zasahuje do paraboly dalek ..vic bych to nechtela 8)

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

mirinda píše:ja mam taky zamraceni ale jen jemne a jen lehounce mi zasahuje do paraboly dalek ..vic bych to nechtela 8)
ukaz :) ale nechci se tu hadat... je to muj nazor a tecka... at si kazdej rika coo chce :)

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

zetes píše:
mirinda píše:ja mam taky zamraceni ale jen jemne a jen lehounce mi zasahuje do paraboly dalek ..vic bych to nechtela 8)
ukaz :) ale nechci se tu hadat... je to muj nazor a tecka... at si kazdej rika coo chce :)
:wink:
Přílohy
P1010009.JPG
P1010009.JPG (30.63 KiB) Zobrazeno 1307 x
Naposledy upravil(a) mirinda dne 28 čer 2009 14:37, celkem upraveno 1 x.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

tam je největší průser jak končí ta kapota a mračítka, tak je mezi tím prostě trocha místa a tak ta díra vynikne.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

mirinda píše::wink:
jojo to vypada krasne a vic by to ani neslo protoze ta maska je vysunuta moc dopredu :)
Naposledy upravil(a) zetes dne 28 čer 2009 14:47, celkem upraveno 2 x.

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

zetes píše:
mirinda píše::wink:
jojo to vypada krasne a vic by to ani neslo protoze ta maska je vysunuta moc dopredu :)
ale slo...nechala jsem prodlouzit i kapotu az po masku spek
Přílohy
710.jpg
710.jpg (96.45 KiB) Zobrazeno 1296 x

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkusVT »

Tommy mas to nadherny....
Volove a ty mracitka nema cenu resit, s vysmatym naraznikem to auto nebude nikdy agresivni, a myslim ze to tomy asi ani nechce
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

mirinda píše:ale slo...nechala jsem prodlouzit i kapotu az po masku spek
no tak todle to uz neni hezky ;) tomu auto to neslusny... imho...

kdyz uz jsme u tech mracitek, tak takto to mam udelany ja ;)
Obrázek
Obrázek

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

zetes: proc jsi to nedal az na hranu masky? spek

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

mirinda píše:zetes: proc jsi to nedal az na hranu masky? spek
to uz neslo :( protoze to svetlo je vespod zaroven s kapotou, ale nahore je jakoby ponoreny... takze todle je max co slo aniz by se posunula kapote, ktera by se jeste pak musela cela upravit po bocich... takze todle je maximum co slo bez uprav :)

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

zetes píše:
mirinda píše:zetes: proc jsi to nedal az na hranu masky? spek
to uz neslo :( protoze to svetlo je vespod zaroven s kapotou, ale nahore je jakoby ponoreny... takze todle je max co slo aniz by se posunula kapote, ktera by se jeste pak musela cela upravit po bocich... takze todle je maximum co slo bez uprav :)
tak vidis...hezky si kopiroval tvar svetel...stejne jako to delaji mracitka u Tommy1978.. me se ten vysmatej vyraz libi....auto pusobi vesele....u nekterych aut to bohuzel jinak nez s mracitkama nejde kvuli blatnikum :wink:

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

mirinda píše:tak vidis...hezky si kopiroval tvar svetel...stejne jako to delaji mracitka u Tommy1978.. me se ten vysmatej vyraz libi....auto pusobi vesele....u nekterych aut to bohuzel jinak nez s mracitkama nejde kvuli blatnikum :wink:
no jenze todle nemuzes srovnavat s tema jeho protoze on ma nalepovaci, on si s tim nemohl vyhrat, on ma danej tvar, proto rikam ze nez davat nalepovaci, tak bud takhle navarit nebo zadny...
nerikam ze to nejsou hezky, ale ze by bylo lepsi....!!! to je rozdil :)

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

zetes píše:
mirinda píše:tak vidis...hezky si kopiroval tvar svetel...stejne jako to delaji mracitka u Tommy1978.. me se ten vysmatej vyraz libi....auto pusobi vesele....u nekterych aut to bohuzel jinak nez s mracitkama nejde kvuli blatnikum :wink:
no jenze todle nemuzes srovnavat s tema jeho protoze on ma nalepovaci, on si s tim nemohl vyhrat, on ma danej tvar, proto rikam ze nez davat nalepovaci, tak bud takhle navarit nebo zadny...
nerikam ze to nejsou hezky, ale ze by bylo lepsi....!!! to je rozdil :)
:lol: jenze to se ti celou dobu snazim naznacit ze u vozidel ktery maji takto vyresenou kapotu spolecne s blatniky to proste hezky zavarit nejde.....viz. napr. passat B5,5..tem taky mracitka slusi 8) btw. mracitka se sundavaji pri problemu lepe jak zavarena kapota :mrgreen:

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

mirinda píše: :lol: jenze to se ti celou dobu snazim naznacit ze u vozidel ktery maji takto vyresenou kapotu spolecne s blatniky to proste hezky zavarit nejde.....viz. napr. passat B5,5..tem taky mracitka slusi 8) btw. mracitka se sundavaji pri problemu lepe jak zavarena kapota :mrgreen:
:lol: jenze ja se ti tady taky snazim rict ze nez nalepovaci originalni taxi udelat vlastni... presne tvar, vyzkouset a podobne :) a s tim problemem, myslim si ze nez nejaky mracitka, ktery by policajti ani nepoznali (privareny) jsou problem HID Xenony... :lol:

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

zetes píše:
mirinda píše: :lol: jenze to se ti celou dobu snazim naznacit ze u vozidel ktery maji takto vyresenou kapotu spolecne s blatniky to proste hezky zavarit nejde.....viz. napr. passat B5,5..tem taky mracitka slusi 8) btw. mracitka se sundavaji pri problemu lepe jak zavarena kapota :mrgreen:
:lol: jenze ja se ti tady taky snazim rict ze nez nalepovaci originalni taxi udelat vlastni... presne tvar, vyzkouset a podobne :) a s tim problemem, myslim si ze nez nejaky mracitka, ktery by policajti ani nepoznali (privareny) jsou problem HID Xenony... :lol:
Jak uz jsem psala v jinem tematu...na HIDky se ted maji policiste soustredit a kdyz se juknu na tvoje svetla tak nevim zda jsou homologovane a zavareni kapoty taky nikdy neokecas :mrgreen: Takze na rozdil od zavareni jsou nektera mracitka s homologaci spek

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

mirinda píše:Jak uz jsem psala v jinem tematu...na HIDky se ted maji policiste soustredit a kdyz se juknu na tvoje svetla tak nevim zda jsou homologovane a zavareni kapoty taky nikdy neokecas :mrgreen: Takze na rozdil od zavareni jsou nektera mracitka s homologaci spek
jak jestli jsou moje svetla homologovany? ty jsou originalni :DDD vsak ti rikam... ty mracitka privareny na kapote policajti ani nepoznaji :lol:

Tommy1978
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy1978 »

Jsem rád že se tu přece jenom najde pár rozumnejch lidí a těm i děkuju za pochvalu to auto má prostě určitý tvary a já je rozhodně nebudu narušovat nějakym bastlenim vše co je na autě je origi Seat ( myslim tim doplňky) a vtak to taky zůstane 8)
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi :lol:

Redrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redrik »

AlesShi píše: ikdyz toe chcipla jednastyrka takto chtej :lol:
jednaosm :lol:

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

Tommy, ja to nemyslel nijak spatne :nono: jen jsem rekl svuj nazor... tak jaxem nerekl ze to je hnusny :nono: jen se mi tydle nalepovaci mracitka nehodi k tomu tvymu narazniku...

Tommy1978
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy1978 »

zetes píše:Tommy, ja to nemyslel nijak spatne :nono: jen jsem rekl svuj nazor... tak jaxem nerekl ze to je hnusny :nono: jen se mi tydle nalepovaci mracitka nehodi k tomu tvymu narazniku...
Já ti to taky nezazlívam sám zastávam názor že 100 lidí - 100 chutí a každýmu se nemůže líbit to samý to by byl svět vo hovně dost 8) :lol:
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi :lol:

čakom

Příspěvek od čakom »

tady je moje seriovka

Obrázek
Naposledy upravil(a) čakom dne 15 črc 2010 22:16, celkem upraveno 1 x.
P 406 - XU7JP4
euroscene.net ..the lowest club in czechoslovakia

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Ta šedá Corsa umí jezdit rychle, nebo se jenom tak tváří ? :D
Jinak ten jedničkovej Golf vypadá krutě :wink:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

moc krasna 406 ;) klobouk dolu

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

406 stále paráda :) Jedeš na Šebetov?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkusVT »

Cakom mas to porad moooc pekny... asi jedna z nej 406 v jednoduchosti je krasa
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

Odpovědět

Zpět na „Pokec“