zetes píše:
delal jsem to na notasu takze zadna kvalita, jen rychlovkaProste aby ty mracitka nebyly kulaty...
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, na co v noci svítit kurva, hlavně že to ve dne bude dobře vypadat 
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
vite co? radsi to nereste pze je videt ze nad tim vubec nepremyslite, ze si neuvedomite uhel fotky a toho ze to je "VT" Jen vidite to ze jezisi, skoro cely svetla jsou zadelany, jenze zarovna neni nahore, ale uprostred ci dole... dalsi detail.. nereste a nechte to bejt 
ono to asi vazne jinak nejde...i s pohledu ze predu to zabere vic jak pulku cinne plochy svetla a kdyby se to udelalo jen ke kapote tak to ztrati krasny vzhled svetel, si myslimzetes píše:vite co? radsi to nereste pze je videt ze nad tim vubec nepremyslite, ze si neuvedomite uhel fotky a toho ze to je "VT" Jen vidite to ze jezisi, skoro cely svetla jsou zadelany, jenze zarovna neni nahore, ale uprostred ci dole... dalsi detail.. nereste a nechte to bejt
- Přílohy
-
- 1.JPG (92.42 KiB) Zobrazeno 1493 x
-
- 2.JPG (92.16 KiB) Zobrazeno 1493 x
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ta fotka prvni kde to mas ke kapote, to by vypadalo mozna i zajimave... a jinac ta druha jaxem to myslel ja... ono se to mozna zda hodne, ale ver tomu, ze to v noci zas takovej rozdil neni... rikej si co chces, ale ja mam Puntasa taky zamracenyho... dejme tomu ze svetlo ma uvedu fakt priklad 10cm na vysku a zamraceno mam tak 3cm +- do dalkovyho svetla a rozdil vubec nepoznas... sviti to uplne stejne...
btw tak fotka je porad zeshora...
btw tak fotka je porad zeshora...
ja mam taky zamraceni ale jen jemne a jen lehounce mi zasahuje do paraboly dalek ..vic bych to nechtela 
ukazmirinda píše:ja mam taky zamraceni ale jen jemne a jen lehounce mi zasahuje do paraboly dalek ..vic bych to nechtela
zetes píše:ukazmirinda píše:ja mam taky zamraceni ale jen jemne a jen lehounce mi zasahuje do paraboly dalek ..vic bych to nechtelaale nechci se tu hadat... je to muj nazor a tecka... at si kazdej rika coo chce
- Přílohy
-
- P1010009.JPG (30.63 KiB) Zobrazeno 1472 x
Naposledy upravil(a) mirinda dne 28 čer 2009 14:37, celkem upraveno 1 x.
tam je největší průser jak končí ta kapota a mračítka, tak je mezi tím prostě trocha místa a tak ta díra vynikne.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
jojo to vypada krasne a vic by to ani neslo protoze ta maska je vysunuta moc dopredumirinda píše:
Naposledy upravil(a) zetes dne 28 čer 2009 14:47, celkem upraveno 2 x.
ale slo...nechala jsem prodlouzit i kapotu az po maskuzetes píše:jojo to vypada krasne a vic by to ani neslo protoze ta maska je vysunuta moc dopredumirinda píše:
- Přílohy
-
- 710.jpg (96.45 KiB) Zobrazeno 1461 x
Tommy mas to nadherny....
Volove a ty mracitka nema cenu resit, s vysmatym naraznikem to auto nebude nikdy agresivni, a myslim ze to tomy asi ani nechce
Volove a ty mracitka nema cenu resit, s vysmatym naraznikem to auto nebude nikdy agresivni, a myslim ze to tomy asi ani nechce
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
no tak todle to uz neni hezkymirinda píše:ale slo...nechala jsem prodlouzit i kapotu az po masku
kdyz uz jsme u tech mracitek, tak takto to mam udelany ja
zetes: proc jsi to nedal az na hranu masky? 
to uz neslomirinda píše:zetes: proc jsi to nedal az na hranu masky?
tak vidis...hezky si kopiroval tvar svetel...stejne jako to delaji mracitka u Tommy1978.. me se ten vysmatej vyraz libi....auto pusobi vesele....u nekterych aut to bohuzel jinak nez s mracitkama nejde kvuli blatnikumzetes píše:to uz neslomirinda píše:zetes: proc jsi to nedal az na hranu masky?protoze to svetlo je vespod zaroven s kapotou, ale nahore je jakoby ponoreny... takze todle je max co slo aniz by se posunula kapote, ktera by se jeste pak musela cela upravit po bocich... takze todle je maximum co slo bez uprav
no jenze todle nemuzes srovnavat s tema jeho protoze on ma nalepovaci, on si s tim nemohl vyhrat, on ma danej tvar, proto rikam ze nez davat nalepovaci, tak bud takhle navarit nebo zadny...mirinda píše:tak vidis...hezky si kopiroval tvar svetel...stejne jako to delaji mracitka u Tommy1978.. me se ten vysmatej vyraz libi....auto pusobi vesele....u nekterych aut to bohuzel jinak nez s mracitkama nejde kvuli blatnikum
nerikam ze to nejsou hezky, ale ze by bylo lepsi....!!! to je rozdil
zetes píše:no jenze todle nemuzes srovnavat s tema jeho protoze on ma nalepovaci, on si s tim nemohl vyhrat, on ma danej tvar, proto rikam ze nez davat nalepovaci, tak bud takhle navarit nebo zadny...mirinda píše:tak vidis...hezky si kopiroval tvar svetel...stejne jako to delaji mracitka u Tommy1978.. me se ten vysmatej vyraz libi....auto pusobi vesele....u nekterych aut to bohuzel jinak nez s mracitkama nejde kvuli blatnikum
nerikam ze to nejsou hezky, ale ze by bylo lepsi....!!! to je rozdil
mirinda píše:jenze to se ti celou dobu snazim naznacit ze u vozidel ktery maji takto vyresenou kapotu spolecne s blatniky to proste hezky zavarit nejde.....viz. napr. passat B5,5..tem taky mracitka slusi
btw. mracitka se sundavaji pri problemu lepe jak zavarena kapota
Jak uz jsem psala v jinem tematu...na HIDky se ted maji policiste soustredit a kdyz se juknu na tvoje svetla tak nevim zda jsou homologovane a zavareni kapoty taky nikdy neokecaszetes píše:mirinda píše:jenze to se ti celou dobu snazim naznacit ze u vozidel ktery maji takto vyresenou kapotu spolecne s blatniky to proste hezky zavarit nejde.....viz. napr. passat B5,5..tem taky mracitka slusi
btw. mracitka se sundavaji pri problemu lepe jak zavarena kapota
jenze ja se ti tady taky snazim rict ze nez nalepovaci originalni taxi udelat vlastni... presne tvar, vyzkouset a podobne
a s tim problemem, myslim si ze nez nejaky mracitka, ktery by policajti ani nepoznali (privareny) jsou problem HID Xenony...
jak jestli jsou moje svetla homologovany? ty jsou originalni :DDD vsak ti rikam... ty mracitka privareny na kapote policajti ani nepoznajimirinda píše:Jak uz jsem psala v jinem tematu...na HIDky se ted maji policiste soustredit a kdyz se juknu na tvoje svetla tak nevim zda jsou homologovane a zavareni kapoty taky nikdy neokecasTakze na rozdil od zavareni jsou nektera mracitka s homologaci
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád že se tu přece jenom najde pár rozumnejch lidí a těm i děkuju za pochvalu to auto má prostě určitý tvary a já je rozhodně nebudu narušovat nějakym bastlenim vše co je na autě je origi Seat ( myslim tim doplňky) a vtak to taky zůstane 
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
jednaosmAlesShi píše: ikdyz toe chcipla jednastyrka takto chtej
Tommy, ja to nemyslel nijak spatne
jen jsem rekl svuj nazor... tak jaxem nerekl ze to je hnusny
jen se mi tydle nalepovaci mracitka nehodi k tomu tvymu narazniku...
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já ti to taky nezazlívam sám zastávam názor že 100 lidí - 100 chutí a každýmu se nemůže líbit to samý to by byl svět vo hovně dostzetes píše:Tommy, ja to nemyslel nijak spatnejen jsem rekl svuj nazor... tak jaxem nerekl ze to je hnusny
jen se mi tydle nalepovaci mracitka nehodi k tomu tvymu narazniku...
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
Naposledy upravil(a) čakom dne 15 črc 2010 22:16, celkem upraveno 1 x.
P 406 - XU7JP4
euroscene.net ..the lowest club in czechoslovakia
euroscene.net ..the lowest club in czechoslovakia
Ta šedá Corsa umí jezdit rychle, nebo se jenom tak tváří ?
Jinak ten jedničkovej Golf vypadá krutě
Jinak ten jedničkovej Golf vypadá krutě
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
moc krasna 406
klobouk dolu
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
406 stále paráda
Jedeš na Šebetov?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
Cakom mas to porad moooc pekny... asi jedna z nej 406 v jednoduchosti je krasa
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK