Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
lol, 76 na VWVasekk píše:lol 76 na bmw
Tom_ píše:ty voe dalsi kaj co ma nalepku 76![]()
jinak interier,fakt peknej
hlavně to patří spíše trošku na aircooled,ale to tady nikomu stejně nedochazí,každej ví hovno co to je,ale je to INEiffel píše:76 na VWVasekk píše:lol 76 na bmw![]()
Je to znak pro "Cult Cars" postupem doby od společnosti VW,tam to prostě patří,včetně vodou chlazených.A pokud vim tak Vasekk má Golfa MK1 kam to z nich patří především.Nechápu eiffela kterej o tom ví očiidně kulový že se to směje...L.A.M.A. píše:hlavne to patri na americke kary...
Možná staré hot rody,netušim.Ale patří to hlavně k NASCAR závodům kde 76 dodávalo palivo spoustu let,ještě na začátku nového tisíciletí tušim.L.A.M.A. píše:Lefi: Ja bych to spise cekal na americkych Hot rod... atd.
Třeba to tam máš a ani o tom nevíšL.A.M.A. píše:Me stejnak prijde blbost davat na auto samolepku neceho co v tom neni:)
Zemi píše:lol drevo v interieru... Ja kdyz ho v aute mel tak jsem ho musel okamzite nechat laknout do nejaky barvy.Teda aspon takhle svetly mi vadi... Tmavy vubec.
totok je pravda dostLaconi píše:Hehe letitým symbolem pro TF je koukám to, že tady pár členů moudře určuje co je a co neni správný jak kdyby měli patent na rozum a jen oni a nikdo jinej měl pravdu, viz. to 76, na tomhle autě to bejt muže, na tomhle ne, tohle je nesmysl, sem se to hodí, na VW jo, na ostatní ne. To je fakt lol
vy asi nevite zas tak moc o tuzinkuLaconi píše:Hehe letitým symbolem pro TF je koukám to, že tady pár členů moudře určuje co je a co neni správný jak kdyby měli patent na rozum a jen oni a nikdo jinej měl pravdu, viz. to 76, na tomhle autě to bejt muže, na tomhle ne, tohle je nesmysl, sem se to hodí, na VW jo, na ostatní ne. To je fakt lol
to nesmite! nemáte VWBIGPAPA píše:a já si dám na Vectru 53 a rychlý pruhy co měl herbie