BERY: Folie urcite, do laku kliky a listy (nebo ty sundat), zadni po lampy po FL a predni jako maji RS ci ty co mel Spydak....a dej foto celku vy lolku
pojišťovna už se vyjádřila,ale já dal auto naivně do jednoho skvělýho servisu,kterej to měl všechno vyřídit ... bohužel se na všechno vykašlali.Za 4 tejdny nevyměnili ani šroub a neposlali pojišťovně potřebný dokumenty takže jsem auto vyzved a všechno si to teď vybíhám sám
DOEMIXXX píše:BERY: Folie urcite, do laku kliky a listy (nebo ty sundat), zadni po lampy po FL a predni jako maji RS ci ty co mel Spydak....a dej foto celku vy lolku
když nechá lišty a kliky v tom černým tak se nic nestane protože to vytvoří pěknej barevnej kontrast
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Berry píše:Tak dnes dodelany cerne polepy sloupku no mozna ze by to chtelo ty folie, ale tak casem snad , omlouvam se za kvalitu je to mobilem
ty polepy v kombinaci s foliema to je pak pecky, vypadá to luxusně a na štříbrný se to umocní... hlavně aby to něco vydrželo, kámož mi říkal jednu zimu a pak to chce znova...
ČALOUNĚNÍ INTEIERŮ DO KŮŽE, ALKANTARY, KOŽENKY I LÁTKY
www.woo-doo.eu kontakt :woodoo-calounik@seznam.cz
DOEMIXXX píše:BERY: Folie urcite, do laku kliky a listy (nebo ty sundat), zadni po lampy po FL a predni jako maji RS ci ty co mel Spydak....a dej foto celku vy lolku
Predni svetla nevim nasel jsem nejaky projektorovy tak uvidim vypadaji peckovne a zadni lampy po FL nechci nevim nejak se mi moc nelibi takovy rozsklenbeny jinak cele foto dam a nebo uvidite v nedeli na adžipu, kliky pujdou do laku a listy taky jen nevim co s tou zadni na narazniku vzadu, bud se zahladi a nebo nalakuje
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry píše:Tak dnes dodelany cerne polepy sloupku no mozna ze by to chtelo ty folie, ale tak casem snad , omlouvam se za kvalitu je to mobilem
ty polepy v kombinaci s foliema to je pak pecky, vypadá to luxusně a na štříbrný se to umocní... hlavně aby to něco vydrželo, kámož mi říkal jednu zimu a pak to chce znova...
No jsem taky na to zvedavy jak to prezije zimu, ale nejak to neresim, dyztak reknu sousedovi a bude to znova
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
zatim ne protože čekaj na předložení mýho TP,kterej jim měl poslat ten servis.Po 2 tejdnech co se ze strany servisu nic nedělo jsem si vzal auto zpátky a peníze si nechám poslat na svuj účet
pokud nemáš v servise známý,tak je to nejlepší asi vždycky to udělat takhle.Měsíc mi to stálo venku a nevyměnil se na tom ani šroub.Kdybych si rovnou nechal vyplatit cash a zajistil si sám opravu,tak už jsem moh jezdit