Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
nebojim,jedině že by někdo zaparkoval přes víc míst jako já 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
bohužel takhle to opravdu je, ale zabírat kvuli tomu místo jinejm kolikrát slušnejm řidičům stejně nenaučí ty ignorantský zmrdy dát si pozor když lezou z autaBALI píše:až se lidi /hlavně důchodci/ naučej otvírat dveře u auta,tak já se naučim parkovat
parkuju přes 3 invalidy a zatim pohoda
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
a neni nejjednodušší a nejlepší zaparkovat někde dál od vchodu ( třeba u obchodáku ) kde většinou nikdo neparkuje ? Než to dávat přes 2 místa, je mi jasný že by mi to někdo nasranosti prokop, jako parkování přes 2místa pokud je všude hodně místa je OK, ale parkovat přes 2místa pokavad je všude narváno je napěst a schválně bych to tomu dotyčnýmu prokop 

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Trhyy
na konci parkoviste je mista vetsinou dost

na konci parkoviste je mista vetsinou dost
tak ono nikde u vchodu dvě místa vedle sebe nejsou... já přes ty tři parkuju taky vždycky až někde na konci... ale nejhorší je,že když to dá člověk u obchoďáku uplně nejdál od vchodu do jednoho místa mezi čáry,tak se najde nějakej kokot,kterej si stoupne pár cm vedle
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já taky většinou přes 2 místa uprostředBALI píše:by mě zajímalo,jak hodně bezohlednej jsem já,když parkuju přes 3 místa

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

U Kaufu taky parkuju podelne, pres 3 mista, pac vedle je budnik pro kosiky, ktere je taky zabira. Jinak to parkovani na konci ma magickou pritlazlivost, pred nakupem tam stojim sam, po nakupu je nas tam 5 

Parkuju jedině přes dvě (alá autodráha=ta má taky čárku mezi nápravama) a to co nejdál ke vchodu do krámu (těch keců co slyším od mladý je nepočítaně)
" www.autowerks.cz "
Tholis: ja teda parkuju tak jak se ma ale taky co nejdal, ale paradoxne i kdyby bylo prazdny parkoviste tak kdyz prijdes z kramu na 100% vedle tebe bude stat auto 

- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zaparkuješ na části parkoviště, který je úplně prázdný, a když se vrátíš, tak tam minimálně jedno auto vedle tebe stojí. To je jak když jsem dělal v hospodě. Celá hospoda prázdná, jen na jednom stole ještě nebylo sklizený sklo atd. A kam si asi lidi sednou? 

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Presne takBALI píše:až se lidi /hlavně důchodci/ naučej otvírat dveře u auta,tak já se naučim parkovat

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No v tom co jsi napsal se v nekterych smerech i protirecich ale nebudu se poustet do dementni diskuze ktera tady bude pres pet strenek proste az se lidi nauci otvirat dvere a trosku premyslet budet o trosku jednodusi a to ze ti to prijde stejny jako zaparkovat 10cm od auta, tak je kravina , tim ze jsem pres 2mista (vzdy si pro to vybiram parkoviste vzdalenejsi do vchodu zas nejsem debil, nej je parkovat u obchodaci venku, treba na Smichove nebo na Flore to nejde tam se musi zaparkovat pres jednoHANYSx píše:ty vole tak takovýhle mám nejradši,... když nemůžu najít místo a nákej kkt stojí přez dvě jenom aby mu někdo neobouchal dveře... mám už druhý auto s perleťovym lakem a vobě sem si připravoval sám, myslim, že málokdo je háklivej na lak tak jako já, ale tohle by mně fakt nenapadlo ! a že se kolikrát klepu když vod toho vodcházim, že mi ty vedle mně otevřou dveře do mejch... parkovat přez dvě místa je uplně stejně bezohledný jako to píchnout někomu 10 čísel vod dveří a ty bys eště ukopával zrcátka kolemBerry píše:Presne tak ten kdo zaparkuje tak ze nevylezes a nebo ze prijdes k autu a tam dolicek nebo ryhy a vidis jasne ze to je od nej tak ukopat zrcatka a vymlatit okynka, clovek nechodi do prace aby porad vydelaval na lakyru a klempiru, od jiste doby parkuju pres dve mista, tam kde to jde nebo si vyhledam takove misto, chapu ze nekdo muze oponovat ze kdyby to tak delal kadzdy a bla bla, tak dokud se lidi nenauci k sobe a majetku druhych trosku chovat tak to tady bude vypadat jak to tady v te republice vypadaa eště si stěžuješ na to jak to tady vypadá, přitom seš toho součástí

a z toho vyplívá nejezdit na Floru a Smichov

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
nejezdit do Prahy
Berry píše: No v tom co jsi napsal se v nekterych smerech i protirecich ale nebudu se poustet do dementni diskuze ktera tady bude pres pet strenek proste az se lidi nauci otvirat dvere a trosku premyslet budet o trosku jednodusi a to ze ti to prijde stejny jako zaparkovat 10cm od auta, tak je kravina , tim ze jsem pres 2mista (vzdy si pro to vybiram parkoviste vzdalenejsi do vchodu zas nejsem debil, nej je parkovat u obchodaci venku, treba na Smichove nebo na Flore to nejde tam se musi zaparkovat pres jedno)
nn, nemusi

máš plnou tašku jó máš?
nejezdit 

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak aleshi koukam ze nejsem jediny kaj co to tam obcas taky svihne
lol

Abych se taky pridal.. taky parkuju pres dve mista (s lupem
) ale kdyz ono to fakt jinac nejde... sral sem na to asi mesic a auto vypada jak debil.. vsude dira... takze pres dve, krizem a nasrat 

NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
sorry,ale přijde mi to tu jak banda blbců...
bud jak píše Trhyy,nebýt líné prase a zaparkovat opodál,nebo parkovat normálně...taky mě to sere,ale přijde mi že tyhle kraviny přes dvě místa lidi tak akorát nase.ou a jednou budete mít aute obtáhlé klíčem...
bud jak píše Trhyy,nebýt líné prase a zaparkovat opodál,nebo parkovat normálně...taky mě to sere,ale přijde mi že tyhle kraviny přes dvě místa lidi tak akorát nase.ou a jednou budete mít aute obtáhlé klíčem...
přesně taklefi píše:sorry,ale přijde mi to tu jak banda blbců...

to Berry: neprotiřečim si v ničem, jednoduše sem ti napsal, že mam strach vo svý auto stejnej jako ty, ale nejsem takovej vidlák abych kvuli tomu parkoval přez dvě místa... pokud parkuješ vždy v nejvzdálenějšim rohu od vchodu neřikam ani slovo... ale o tom dost pochybuju

pres dve mista parkujou teplousi a klestenci
- F.l.a.n.e.l.
nějaké fotos???
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Pravda nějaké foto by to chtělo.
Moje auto to není, půjčili mi motokáru, tak to snad úplně mimo téma není
.
Moje auto to není, půjčili mi motokáru, tak to snad úplně mimo téma není

- Přílohy
-
- motokaaary09_008a.jpg (163.23 KiB) Zobrazeno 1196 x
http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Uz je na motokarach zima co? V lete jsem tam chcipal. Holt sklenik. 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
musí mít člověk rukavice aby mu pak neupadli pazoury no 

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak rukavice uz jen kvuli mozolum vzdycky ano... Vim jak jsme tam s kamosem dali 3x 10min za sebou a slezla mu pulka dlane ou ou...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Kašlíček a rýmečku mám ještě teď.
Jj rukavice nutnost.
Jj rukavice nutnost.
http://pumatrip.webnode.cz/
to mě slezlo takéZemi píše:Tak rukavice uz jen kvuli mozolum vzdycky ano... Vim jak jsme tam s kamosem dali 3x 10min za sebou a slezla mu pulka dlane ou ou...

Ale kvuli tomu že jsem zmrzlý vylezal z motokary a chytil jsem se výfuku,jenže jak jsem necejtil ruce tak jsem si toho všiml až když jsem se koukl...to byl krušný týden po tom