tak jsem je vytáhl a zítra nebo v pondělí příjde jinej
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Retard je někdo kdo ti zaparkuje tak že nevystoupíš. Je to sice radikální řešení, úplně s nim nesouhlasim, ale svym způsobem to chápu...Johnik píše:blázen? Není to ten retard, co kopal do dveří aut, co zaparkovali vedle něho? To ti přijde ten vejfuk rozšlapanej.
To je přiznání k podobnýmu parkování?Eiffel píše:ty vole, ještě že mám auto pojištěný
Johnik píše:blázen? Není to ten retard, co kopal do dveří aut, co zaparkovali vedle něho? To ti přijde ten vejfuk rozšlapanej.
Koukám že lidé si tu pamatují všechnoStarlet píše:Retard je někdo kdo ti zaparkuje tak že nevystoupíš. Je to sice radikální řešení, úplně s nim nesouhlasim, ale svym způsobem to chápu...
Podle mě je retard někdo kdo zapálí auto kvůli focení, ale to je věc názoru
ANOChosse píše:Ta Puma hořela kvůli focení...
To je sice pravda pane, ale představ si, že pujčíš přítuli Fábii, ona někde přijede a zaparkuje trochu blíž třeba vedle nějakého ovara, co potřebuje metr a půl aby se nasoukal do auta (jen pro příkladBerry píše:Presne tak ten kdo zaparkuje tak ze nevylezes a nebo ze prijdes k autu a tam dolicek nebo ryhy a vidis jasne ze to je od nej tak ukopat zrcatka a vymlatit okynka, clovek nechodi do prace aby porad vydelaval na lakyru a klempiru, od jiste doby parkuju pres dve mista, tam kde to jde nebo si vyhledam takove misto, chapu ze nekdo muze oponovat ze kdyby to tak delal kadzdy a bla bla, tak dokud se lidi nenauci k sobe a majetku druhych trosku chovat tak to tady bude vypadat jak to tady v te republice vypada
s tím souhlasím.není to můj majetek tak na to nešahám.navíc to auto samop ty dveře neobouchalo a za nic nemůžebiohazard píše:a v případě,že přijdu k autu,budu mít promáčklý dveře a vedle mě už nikdo nebude stát,tak podle vaší úvahy bych asi měl obejít celý parkoviště a rozkopat pro jistotu auta všem.Co kdyby mezi nima byl ten co to promáčknul mě![]()
vidět někoho viz příklad blázna jak okopáva auta aby se ukájel,tak mu narvu teleskop do zadku
ty vole tak takovýhle mám nejradši,... když nemůžu najít místo a nákej kkt stojí přez dvě jenom aby mu někdo neobouchal dveře... mám už druhý auto s perleťovym lakem a vobě sem si připravoval sám, myslim, že málokdo je háklivej na lak tak jako já, ale tohle by mně fakt nenapadlo ! a že se kolikrát klepu když vod toho vodcházim, že mi ty vedle mně otevřou dveře do mejch... parkovat přez dvě místa je uplně stejně bezohledný jako to píchnout někomu 10 čísel vod dveří a ty bys eště ukopával zrcátka kolemBerry píše:Presne tak ten kdo zaparkuje tak ze nevylezes a nebo ze prijdes k autu a tam dolicek nebo ryhy a vidis jasne ze to je od nej tak ukopat zrcatka a vymlatit okynka, clovek nechodi do prace aby porad vydelaval na lakyru a klempiru, od jiste doby parkuju pres dve mista, tam kde to jde nebo si vyhledam takove misto, chapu ze nekdo muze oponovat ze kdyby to tak delal kadzdy a bla bla, tak dokud se lidi nenauci k sobe a majetku druhych trosku chovat tak to tady bude vypadat jak to tady v te republice vypada