Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
to je ten CultVenca Brody píše:Tak tyto tzv Áčka bych hned z auta vyhodil a rači bych jezdil na kanálech. Nevim co je to za módu cpát úzké gumy na široké ráfky. Komfort a praktičnost úplně v ...
Volva jsou sračky! Já radši škodovky, byla to láska na první pohledHanuš píše:kein habe volvodas ist super
... retard"er" je vzdy na obtiz, na silnice nepatri
tak se koukni pořádně, ty pneumatiky měli jinak stavěnou kostru kordu a bočnice, šířka pneu na vnitřním průměru byla stejná jako ráfek jen byla kostra jinak klenutá že to vypadalo jako áčko ale vy si vezmete úzkou pneu a dáte to na gigantický ráfek... tak prosímlefi píše:avenger: podívej se na staré fotky těchto vozů a pak teprve reaguj![]()
kein: nemá cenu,máš svou hlavu
dalsi chujovina Keine co jsi vyplodil, mit na volvo prachy klidne bych do nej sel, ty radsi skododvky?..jestli to je tvoje skoda co mas v avataru tak to ji preji uprimnou soustrast..Kein píše:Volva jsou sračky! Já radši škodovky, byla to láska na první pohledHanuš píše:kein habe volvodas ist super
Jinak tu němčinu máš blbě
Tobě asi nic neřiká slovo ironietragicomix píše:dalsi chujovina Keine co jsi vyplodil, mit na volvo prachy klidne bych do nej sel, ty radsi skododvky?..jestli to je tvoje skoda co mas v avataru tak to ji preji uprimnou soustrast..Kein píše:Volva jsou sračky! Já radši škodovky, byla to láska na první pohledHanuš píše:kein habe volvodas ist super
Jinak tu němčinu máš blbě
s tim se musis naroditbleach píše:jednou bych chtel byt aspon zpulky jako kluci z fora