das ist super
 das ist super   ... retard"er" je vzdy na obtiz, na silnice nepatri
 ... retard"er" je vzdy na obtiz, na silnice nepatri 

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
 das ist super
 das ist super   ... retard"er" je vzdy na obtiz, na silnice nepatri
to je ten CultVenca Brody píše:Tak tyto tzv Áčka bych hned z auta vyhodil a rači bych jezdil na kanálech. Nevim co je to za módu cpát úzké gumy na široké ráfky. Komfort a praktičnost úplně v ...

hlavně nikdo pořádně neví co to ten cult je, prostě ten samej případ jako se 76
  hlavně nikdo pořádně neví co to ten cult je, prostě ten samej případ jako se 76   

Volva jsou sračky! Já radši škodovky, byla to láska na první pohledHanuš píše:kein habe volvodas ist super
 Jinak tu němčinu máš blbě
tak se koukni pořádně, ty pneumatiky měli jinak stavěnou kostru kordu a bočnice, šířka pneu na vnitřním průměru byla stejná jako ráfek jen byla kostra jinak klenutá že to vypadalo jako áčko ale vy si vezmete úzkou pneu a dáte to na gigantický ráfek... tak prosímlefi píše:avenger: podívej se na staré fotky těchto vozů a pak teprve reaguj
kein: nemá cenu,máš svou hlavu
 ),ale je pozdě a jsem dost línej...
 ),ale je pozdě a jsem dost línej...
dalsi chujovina Keine co jsi vyplodil, mit na volvo prachy klidne bych do nej sel, ty radsi skododvky?..jestli to je tvoje skoda co mas v avataru tak to ji preji uprimnou soustrast..Kein píše:Volva jsou sračky! Já radši škodovky, byla to láska na první pohledHanuš píše:kein habe volvodas ist super

dam si na auto slicky,protoze na nich jezdej zavodaky a je to cool
  dam si na auto slicky,protoze na nich jezdej zavodaky a je to cool   bude mi to uplne k hovnu,akorat si tim uskodim,stejne jako uzkejma gumama na sirokym disku,ale budu cool
  bude mi to uplne k hovnu,akorat si tim uskodim,stejne jako uzkejma gumama na sirokym disku,ale budu cool   ... a u tech historickych vozu to treba nejakej vyznam melo,buh vi.. pro srandu to tam nebylo,myslite ze to ma stejny vyznam na vasom folcvagnu v beznem provozu? asi jako slicky kdyz prsi
 ... a u tech historickych vozu to treba nejakej vyznam melo,buh vi.. pro srandu to tam nebylo,myslite ze to ma stejny vyznam na vasom folcvagnu v beznem provozu? asi jako slicky kdyz prsi   a ted me sezerte
  a ted me sezerte  
Tobě asi nic neřiká slovo ironietragicomix píše:dalsi chujovina Keine co jsi vyplodil, mit na volvo prachy klidne bych do nej sel, ty radsi skododvky?..jestli to je tvoje skoda co mas v avataru tak to ji preji uprimnou soustrast..Kein píše:Volva jsou sračky! Já radši škodovky, byla to láska na první pohledHanuš píše:kein habe volvodas ist super

)
 ) KR má ještě o 10 koní navíc
 KR má ještě o 10 koní navíc 

s tim se musis naroditbleach píše:jednou bych chtel byt aspon zpulky jako kluci z fora