remix: Pěkné Audi

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Obyč A6 kterejch jezděj mraky ještě navíc hasičská barvaZemi píše:Me prijde ze jsem neviditelnej.
Protože jak jsem už psal, auto je po abstraktním umělcim.artty píše:Speedy: Proč má ta Tigra modrej sloupek? Jinak přechod mezi značkama chválím![]()
interier nemam nijak nafoceny, jinak tam celkem nic neni, bezova kuze, tiptronic, navi+, dvouzonova klima a nejake drobnosti, musim ten intros vycistit, predchozi majitel se moc teda nestaralZemi píše:Me prijde ze jsem neviditelnej.
Tohle se s A4 neda co do pohodli srovnat, je to vetsi prostornejsi pohodlnejsi, zadny strach ze nekde prorazim vanu o nerovnost na ceste, s tim uz se jinak pojede na dovolenou ve ctyrech lidechmaRkus píše:Remix, skoda zty A4.... A6 avant ? motor ?
Laconi píše:Obyč A6 kterejch jezděj mraky ještě navíc hasičská barvaZemi píše:Me prijde ze jsem neviditelnej.
creater píše:zemák- krásná A6stačí??
Myslím si že je to daný tím že tohle téma má téměř stále prispěvovatele, který víc preferujou to jak to vypadá než jak jede...a ti co preferujou performance tak se sem chodí jen koukat a nepřispívajíZemi píše:creater píše:zemák- krásná A6stačí??
Vo to me vubec nejde - stejne si ji nenecham...Ale nejen me obcas zarazi jaky plecky se tu probiraj oproti autum ktery za neco stoji aspon podle me a kamosu... A slysim to uz i mimo forum (TF je dost znamy) proto tu uz nebejva tolik hezkych aut jako kdysi se me zda.
Je to skoda.
S6 i RS6 C5 mely ten samej automat 5q.matt píše:Zemi - Je to možný já myslel že když S a RS mohou být manuál tak že i obyč 4,2..
S6 se v 6Q manuálu dělalaZemi píše:S6 i RS6 C5 mely ten samej automat 5q.matt píše:Zemi - Je to možný já myslel že když S a RS mohou být manuál tak že i obyč 4,2..
Me se treba libi i auta ktery jedou, ale vetsina lidi si dela auto aby vypadalo, a hazi fotky... ono kdyz vymenis masku a predelas svetla tak to je videt, ale kdyz vymenis turbo za vetsi tak fotka nerekne nic... mozna to i o tom. minule ve fotkach pred a po hodil ted uz nevim kdo 200sx s 6tivalcem, debataq se strhla o tom jak to jede, kolik to ma koni a jak se to tam dostavalo, takze myslim ze lidi zajima i to.matt píše:Myslím si že je to daný tím že tohle téma má téměř stále prispěvovatele, který víc preferujou to jak to vypadá než jak jede...a ti co preferujou performance tak se sem chodí jen koukat a nepřispívajíZemi píše:creater píše:zemák- krásná A6stačí??
Vo to me vubec nejde - stejne si ji nenecham...Ale nejen me obcas zarazi jaky plecky se tu probiraj oproti autum ktery za neco stoji aspon podle me a kamosu... A slysim to uz i mimo forum (TF je dost znamy) proto tu uz nebejva tolik hezkych aut jako kdysi se me zda.
Je to skoda.
(Můj názor)
Za mě obě audiny libí jen myslím škoda těch automatů..
Ajo uz jsem si to nasel... Nicmene to z ni zavodaka neudela.Ilegaltuner píše:S6 se v 6Q manuálu dělalaZemi píše:S6 i RS6 C5 mely ten samej automat 5q.matt píše:Zemi - Je to možný já myslel že když S a RS mohou být manuál tak že i obyč 4,2..