remix: Pěkné Audi
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
Speedy: Proč má ta Tigra modrej sloupek? Jinak přechod mezi značkama chválím
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Me prijde ze jsem neviditelnej. 
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Obyč A6 kterejch jezděj mraky ještě navíc hasičská barvaZemi píše:Me prijde ze jsem neviditelnej.
Protože jak jsem už psal, auto je po abstraktním umělcim.artty píše:Speedy: Proč má ta Tigra modrej sloupek? Jinak přechod mezi značkama chválím![]()
Rudi: Finance
- Přílohy
-
- 1123.jpg (75.5 KiB) Zobrazeno 2190 x
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To se zase někdo vyřádil
já ty lidi nechápu. Kdyby to nechal celé červené, tak udělá mnohem lépe......
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
to musel byt poradnej dravec, tygr. 
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
postupně to dám do pořádku
mechanicky je jinak auto ok 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
interier nemam nijak nafoceny, jinak tam celkem nic neni, bezova kuze, tiptronic, navi+, dvouzonova klima a nejake drobnosti, musim ten intros vycistit, predchozi majitel se moc teda nestaralZemi píše:Me prijde ze jsem neviditelnej.
Tohle se s A4 neda co do pohodli srovnat, je to vetsi prostornejsi pohodlnejsi, zadny strach ze nekde prorazim vanu o nerovnost na ceste, s tim uz se jinak pojede na dovolenou ve ctyrech lidechmaRkus píše:Remix, skoda zty A4.... A6 avant ? motor ?
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Laconi píše:Obyč A6 kterejch jezděj mraky ještě navíc hasičská barvaZemi píše:Me prijde ze jsem neviditelnej.
@remix: Nic ve zlym, ale tech 1700kg jede jakztakz s V8 tak si neumim bo nechci predstavit jak to jede s tim V6.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
remixi pěkně ukaž vic fotek
nechceš ty moj BBS
nechceš ty moj BBS
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
- creater
- Kontaktovat uživatele:
prd ban kil delete
zemák- krásná A6
stačí?? 
zemák- krásná A6
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
creater píše:zemák- krásná A6stačí??
Vo to me vubec nejde - stejne si ji nenecham...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Bez JOMu si neškrtneš

Myslím si že je to daný tím že tohle téma má téměř stále prispěvovatele, který víc preferujou to jak to vypadá než jak jede...a ti co preferujou performance tak se sem chodí jen koukat a nepřispívajíZemi píše:creater píše:zemák- krásná A6stačí??
Vo to me vubec nejde - stejne si ji nenecham...Ale nejen me obcas zarazi jaky plecky se tu probiraj oproti autum ktery za neco stoji aspon podle me a kamosu... A slysim to uz i mimo forum (TF je dost znamy) proto tu uz nebejva tolik hezkych aut jako kdysi se me zda.
Je to skoda.
Za mě obě audiny libí jen myslím škoda těch automatů..
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem si myslel dřív, že automat je na hovno, ale je opravdu rychlej 
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
automat je fajn věc, u aut s velkym motorem na pohodlný cestování je nejlepší
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mam pocit ze zrovna ten motor co mam se v manualu nedelal... A do ty Audi automat celkem sedi.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Eiffel - Jezdil jsem v dost automatech jak starých tak až po ty nejnovjejší..a ani jeden mi nepřesvědčil..Ale musím souhlasit s bigpapou že do takového typu aut se hodí
Zemi - Je to možný já myslel že když S a RS mohou být manuál tak že i obyč 4,2..
Zemi - Je to možný já myslel že když S a RS mohou být manuál tak že i obyč 4,2..
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S6 i RS6 C5 mely ten samej automat 5q.matt píše:Zemi - Je to možný já myslel že když S a RS mohou být manuál tak že i obyč 4,2..
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem se pustil do té přední masky, sice ještě není v černém lesklém laku, něco se bude muset ještě obrousit, ale pro představu to postačí...
- Přílohy
-
- 3.jpg (100.08 KiB) Zobrazeno 1878 x
zajímavej způsob jak mít zvedlý auto

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Mě se nelíbí ten přední nárazník, vypadá jak zlomenej.. a zrcátka
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
S6 se v 6Q manuálu dělalaZemi píše:S6 i RS6 C5 mely ten samej automat 5q.matt píše:Zemi - Je to možný já myslel že když S a RS mohou být manuál tak že i obyč 4,2..
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Me se treba libi i auta ktery jedou, ale vetsina lidi si dela auto aby vypadalo, a hazi fotky... ono kdyz vymenis masku a predelas svetla tak to je videt, ale kdyz vymenis turbo za vetsi tak fotka nerekne nic... mozna to i o tom. minule ve fotkach pred a po hodil ted uz nevim kdo 200sx s 6tivalcem, debataq se strhla o tom jak to jede, kolik to ma koni a jak se to tam dostavalo, takze myslim ze lidi zajima i to.matt píše:Myslím si že je to daný tím že tohle téma má téměř stále prispěvovatele, který víc preferujou to jak to vypadá než jak jede...a ti co preferujou performance tak se sem chodí jen koukat a nepřispívajíZemi píše:creater píše:zemák- krásná A6stačí??
Vo to me vubec nejde - stejne si ji nenecham...Ale nejen me obcas zarazi jaky plecky se tu probiraj oproti autum ktery za neco stoji aspon podle me a kamosu... A slysim to uz i mimo forum (TF je dost znamy) proto tu uz nebejva tolik hezkych aut jako kdysi se me zda.
Je to skoda.
(Můj názor)
Za mě obě audiny libí jen myslím škoda těch automatů..
EDIT: TOMIK007 Ta maska s tema svetlama je hezka, vypada to lip a je to originalni napad... ale oproti tomu jak je auto zahlazeny zezadu tak ten predek je extremni a prahy moc divoky na muj vkus, ale porad to je jedno z nej facek v cr
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ajo uz jsem si to nasel... Nicmene to z ni zavodaka neudela.Ilegaltuner píše:S6 se v 6Q manuálu dělalaZemi píše:S6 i RS6 C5 mely ten samej automat 5q.matt píše:Zemi - Je to možný já myslel že když S a RS mohou být manuál tak že i obyč 4,2..
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
maRkus
Nepsal jsem to jako kritiku..jen jsem tím chtěl říct že každý forum má něco jiného..
Na TF se chodím bavit a koukat na složené auta..
Na jiné fora chodím sledovat techniku pod kapotou..
Nepsal jsem to jako kritiku..jen jsem tím chtěl říct že každý forum má něco jiného..
Na TF se chodím bavit a koukat na složené auta..
Na jiné fora chodím sledovat techniku pod kapotou..
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
matt: tak na složený auta sechodiš koukat špatně
na to jsou experti na shovwstationu 
-
patt-
- Kontaktovat uživatele:
TOMIK__007 maska sa mi moc lubi akurat ty spětni zrcatka bych vyjměnil