Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Ovšem na druhou stranu, pokud by se měla konat soutěž co zrezne dříve, zdali Kadet, nebo Felicie, tak tam už vítěztví Oplu nebude tak jednoznačnékubi píše:Speedy: ano, Opel se ekologicky zlikviduje sám, postavíš ho na déšť, necháš ho tam pár měsíců až zrezne, korozi rozfouká vítr, zbylé plasty hodíš do žluté popelnice na plasty a hotovo
BIGPAPA píše:..... a dost lidí nasere když mu ujede takhle vypadající auto
setik píše:tady to masBIGPAPA píše:..... a dost lidí nasere když mu ujede takhle vypadající autokdyz to nemuzes najit
s tímdle se dá ještě jezdit? To bych musel leda lízátko sundat a až bych zaparkoval, tak znova nandatmaRkus píše:Jedna z výletu... ale je to dobrý, pokud není dlouhá rovinka tak se drzim, na pokraji sil motoru ale drzim a kamos teda este moc neumi....
A druha fotka je jedno nepouzitelny auto, se znicenou dynamikou podvozku a s absolutne zdegradovanyma jizdnima vlastnostma.![]()
Jako hezký to je... ale co běžnej provoz? Když jsem měl ještě před lety GII tak to bylo ze všech stran voplastovaný od Kamei a snížený a rozšířený a mělo to dorazy na pérech atd.,mno a když jsem s babou jel na romantííík do lesejčka a lízo urval hned na prvním šutru... bylo po romantííík a golfik prošel zpětným tuzingem na sériovku.maRkus píše:zaparkovat jedine pozadu.... popredu to tam nedostanu
Felicie aspoň pozná že radosti už rozdala dost a sama se odporoučí do věčných lovišť. to hranatým volvům hold nedochází že už by to měli taky zabalit:?:Kein píše:Ovšem na druhou stranu, pokud by se měla konat soutěž co zrezne dříve, zdali Kadet, nebo Felicie, tak tam už vítěztví Oplu nebude tak jednoznačnékubi píše:Speedy: ano, Opel se ekologicky zlikviduje sám, postavíš ho na déšť, necháš ho tam pár měsíců až zrezne, korozi rozfouká vítr, zbylé plasty hodíš do žluté popelnice na plasty a hotovo
Tak Volva jsou mrdky to je jasnýtholis píše:Felicie aspoň pozná že radosti už rozdala dost a sama se odporoučí do věčných lovišť. to hranatým volvům hold nedochází že už by to měli taky zabalit:?:Kein píše:Ovšem na druhou stranu, pokud by se měla konat soutěž co zrezne dříve, zdali Kadet, nebo Felicie, tak tam už vítěztví Oplu nebude tak jednoznačnékubi píše:Speedy: ano, Opel se ekologicky zlikviduje sám, postavíš ho na déšť, necháš ho tam pár měsíců až zrezne, korozi rozfouká vítr, zbylé plasty hodíš do žluté popelnice na plasty a hotovo
Kamos bude asi pekna lamamaRkus píše:...tak mi zbejva jen se honit na okreskach s masinama...
Jako pozor ja mel kdysi Cinquecento a s tim jsem lital zatacky po 3 a nekdy i po 2 kolech... Nektery ty zatacky motorkari proste nedavaj, ale jak byl vyjezd tak konecna.Butcher píše:Kamos bude asi pekna lamamaRkus píše:...tak mi zbejva jen se honit na okreskach s masinama...
Kdyz je hodne zatackovita okreska a minimem rovinek tak se drzim, rovinka delsi nez 50metrua muzu si jit vysrat voko, ale staci 2vracecky, nebo nejaky zatackovity zverstvo a dozenu ho...Butcher píše:Kamos bude asi pekna lamamaRkus píše:...tak mi zbejva jen se honit na okreskach s masinama...