maRkus píše:zaparkovat jedine pozadu.... popredu to tam nedostanu
Jako hezký to je... ale co běžnej provoz? Když jsem měl ještě před lety GII tak to bylo ze všech stran voplastovaný od Kamei a snížený a rozšířený a mělo to dorazy na pérech atd.,mno a když jsem s babou jel na romantííík do lesejčka a lízo urval hned na prvním šutru... bylo po romantííík a golfik prošel zpětným tuzingem na sériovku. Tohle mi připomíná fotky z Rozkoše letos,je tam takový modrý kupaso co to má taky asi centimetr nad zemí,neumím si prostě představit jak s tím pluhem jezdím bez toho abych to zapíchnul do země na první nerovnosti. http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=31&t=95003" onclick="window.open(this.href);return false; někde tady to je...
edit: Upraven odkaz,omylem jsem dal rok 2K9
Naposledy upravil(a) Conscious dne 13 črc 2010 14:18, celkem upraveno 1 x.
To lizo je gumovy, v pripade nerovnosti se slozi pod auto... takze jezdim s tim porad, denne a vsude.... polnackama na chaty, na slapy koupat, k piskovnam, retardery to zvlada...
Ale zdegradoval sem jizdni vlastnosti, tak mi zbejva jen se honit na okreskach s masinama, takze auto na nic
Jo takhleeee... tož to potééém juu... Já to měl laminátový no... to se nikam nesložilo. Ale třeba to kupaso.... však mrkni... Prostě to nemůže bejt vůbec na jakoukoli jízdu,nechápu význam takový úpravy.
kubi píše:Speedy: ano, Opel se ekologicky zlikviduje sám, postavíš ho na déšť, necháš ho tam pár měsíců až zrezne, korozi rozfouká vítr, zbylé plasty hodíš do žluté popelnice na plasty a hotovo
Ovšem na druhou stranu, pokud by se měla konat soutěž co zrezne dříve, zdali Kadet, nebo Felicie, tak tam už vítěztví Oplu nebude tak jednoznačné
Felicie aspoň pozná že radosti už rozdala dost a sama se odporoučí do věčných lovišť. to hranatým volvům hold nedochází že už by to měli taky zabalit:?:
kubi píše:Speedy: ano, Opel se ekologicky zlikviduje sám, postavíš ho na déšť, necháš ho tam pár měsíců až zrezne, korozi rozfouká vítr, zbylé plasty hodíš do žluté popelnice na plasty a hotovo
Ovšem na druhou stranu, pokud by se měla konat soutěž co zrezne dříve, zdali Kadet, nebo Felicie, tak tam už vítěztví Oplu nebude tak jednoznačné
Felicie aspoň pozná že radosti už rozdala dost a sama se odporoučí do věčných lovišť. to hranatým volvům hold nedochází že už by to měli taky zabalit:?:
maRkus píše:...tak mi zbejva jen se honit na okreskach s masinama...
Kamos bude asi pekna lama
Jako pozor ja mel kdysi Cinquecento a s tim jsem lital zatacky po 3 a nekdy i po 2 kolech... Nektery ty zatacky motorkari proste nedavaj, ale jak byl vyjezd tak konecna. Ale to auto ma 700kg a melo Eibach "podvozek".
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
to vozidlo moc dobře znám..cesta most-chomutov-brno....naložený krámama a ve dvou lidech jelo i 180tacho...a co jsem v brně vyškolil aut,to auto sedělo!:)))pernick potvrdí:))
Přílohy
toto čento:))
ento.jpg (60.67 KiB) Zobrazeno 1966 x
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
[quote="KRA"]rOmik: Fikus krasnej (Stribrnej) jen ty listy na dverich se me tam nejak nelibi tak k zahlazenemu autu Mas i zadek ?[quote]
Listy a kliky zustanou cerne, nechce se mi sundavat tlumeni ze dveri a libi se mi ten i kontrast. A taky ze to vypada vic jak serie
Par fotek je tu http://www.r0mik.osoba.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
A prdel tu
Focus RS r.v.2002, 2.0 Turbo 200kW+ =lámač hnátů
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
maRkus píše:...tak mi zbejva jen se honit na okreskach s masinama...
Kamos bude asi pekna lama
Kdyz je hodne zatackovita okreska a minimem rovinek tak se drzim, rovinka delsi nez 50metrua muzu si jit vysrat voko, ale staci 2vracecky, nebo nejaky zatackovity zverstvo a dozenu ho...
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Tak zavcasu dejte vedet s tim prodejem Mozna bych je i vzal pokud bych prisel na chut celolestenym. Jak prezuju na zimaky tak chci znovu a tentokrate dukladneji prelestit kolca a znovu vylakovat nelestene plochy kdyz uz bude na to cas 4mesice a ne 2tydny jako tehda pred Koprem
Focus RS r.v.2002, 2.0 Turbo 200kW+ =lámač hnátů
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
Tak to já mám radši auto v top stavu, které se sice neplazí po zemi, ale nějak vypadá ( má hezká kola a lak) než auto v top stavu, které na první pohled vypadá jako vrak a plazí se. Ale sto lidí - sto chutí
Ber to jen jako můj subjektivní názor