snad se furt bavíte o autě?tholis píše:MaRkus: NežárliEiffel kolik to máš na délku a kolik na šířku? Já mám spíš kompaktnější rozměry.. Co jsem koukal tak ten tvůj je celkem kus materiálu
![]()
![]()

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
snad se furt bavíte o autě?tholis píše:MaRkus: NežárliEiffel kolik to máš na délku a kolik na šířku? Já mám spíš kompaktnější rozměry.. Co jsem koukal tak ten tvůj je celkem kus materiálu
![]()
![]()
je to midsize, něco jako americká oktávka, takže dýlka 204.4 in (5192 mm), šířka 74.2 in (1885 mm), výkon 275 hp (205 kW), krouťák 300 ft·lbf (407 N·m).tholis píše:MaRkus: NežárliEiffel kolik to máš na délku a kolik na šířku? Já mám spíš kompaktnější rozměry.. Co jsem koukal tak ten tvůj je celkem kus materiálu
![]()
![]()
To pude na dračku ..... už vím jak se DVD bude jmenovat: David & GoliášNeluška píše:natočím jim video jak si natrhávají prdele:-D
jj predohrabButcher píše:Rek bych ze Fabka vyhraje....navic ten Kadylak je taky FWD nebo se pletu?
No samo že předohrabButcher píše:Tak jak teda
Takze meŽigi píše:Myslím, že tady na foru se dá vědět komu věřit, kdo v autech má přehled:)Butcher píše:Tak jak teda
obě ata jsou FFButcher píše:Takze meŽigi píše:Myslím, že tady na foru se dá vědět komu věřit, kdo v autech má přehled:)Butcher píše:Tak jak teda
Cadillac Seville SLS, USABIGPAPA píše:
Cadillac Seville, USA
1995
Čtyřdveřový pětimístný sedan, motor
vpředu a pohon předních
kol. Vidlicový osmiválec V8 s rozvodem DOHC, objem 4565 cm³, vrtání 93 mm a zdvih 84 mm, komprese 10,3, výkon 224 kW (305 koní) při 6000 ot/min, točivý moment 395 Nm při 4400 ot/min. Automatická čtyřstupňová převodovka, rozvor 2819 mm, vnější rozměry
5183x1884x1384 mm, hmotnost 1795 kg, maximální rychlost 240 km/h a zrychlení na stovku za 7,6 s.![]()
maRkus píše:s FRS to v autocaru dali za 6,9 opakovane...
to jo, ale taky pak snad zjistili, že byla trochu poladěnáButcher píše:maRkus píše:s FRS to v autocaru dali za 6,9 opakovane...![]()
i novější STS je s cca 300koňma předohrab, takže budou asi debilové, jak říkáš...tholis píše:A nejsou u kadylaku poháněný náhodou pouze pravé kola?? Nevěřím že je to předohrab!! Takový kreténi snad v americe fakt nejsou..Protože jestli je to předohrab tak aby měli ještě samosvor to už se mi fakt nechce věřit..