Tak jsem to prokoučoval.... chtěl jsem první příspěvek na straně 1000
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
PS pro rejpaly. podvozek příjde nový a lemy budou na jaro
Přílohy
100_3721.jpg (133.93 KiB) Zobrazeno 1715 x
100_3557.jpg (96.05 KiB) Zobrazeno 1715 x
Selado 1L, 1997, 1.9 TDiGT, POWERED BY TDIfun 143Ps 362,8Nm, polokůže, EGR OFF VW GOLF IV 1.9TDI PD GTI ARL, EGR OFF, KAT OFF
Servis: http://www.autosmetana.cz/
Soft: http://www.TDIfun.cz !!!Vůně do auta z USA California Scents!!! Info přes SZ!!!
tak já že upozorním na poprvé tisic stran na TF ale nejak jsem to nestihl to by se mělo nějak oslavit. Třeba prvních 5 co si všimlo dostanou samolepku TF
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Rychle sem taky hodím svůj sráč, vědma řekla, že mít auto na 1000. stránce nosí štěstí a dalších 1000 stran bude jezdit bez nehod a poruch a rovnou frknu i dvě fotky dárce motoru
Přílohy
P7180015.jpg (229.73 KiB) Zobrazeno 1610 x
DSC01450.JPG (154.93 KiB) Zobrazeno 1610 x
DSC01452.JPG (124.92 KiB) Zobrazeno 1610 x
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Proč na tom červené někdo neudělal ty blatníky z plechu nebo aspoň z laminátu? Proč je to z listového těsta?
Jinak při tempu TF bude dalších tisíc stran zanedlouho
přemýšlel jsem jestli to mám napsat do sz nebo sem na forum tak za pokus že budu na 1k stránce a že asi nebudu sám kdo to neví, tak teda: Dá se nastavit dlouhej čas závěrky i na obyčejném kompaktním foťáku za 2,5tisice kč,-?:)
Dacan píše:přemýšlel jsem jestli to mám napsat do sz nebo sem na forum tak za pokus že budu na 1k stránce a že asi nebudu sám kdo to neví, tak teda: Dá se nastavit dlouhej čas závěrky i na obyčejném kompaktním foťáku za 2,5tisice kč,-?:)
Jirka.Kolouch píše:Proč na tom červené někdo neudělal ty blatníky z plechu nebo aspoň z laminátu? Proč je to z listového těsta?
Toe tunnynk... ale domalovávat kliky není dobrej nápad... furt mám tendenci za ni brát když lezu dovnitř
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ