Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
Ale to ja vim,,,moje je normalni auto, to jeji jsme vybirali, tak aby zaujalo, ja jen poslal fotku auta, aby kazdej vedel, ze tohle je moje, ale to bilocerny je pritulky 

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
tak to gratulace pane krocan 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neni důležitý který je hezčí ale že je to SEATprovocation píše:Ale to ja vim,,,moje je normalni auto, to jeji jsme vybirali, tak aby zaujalo, ja jen poslal fotku auta, aby kazdej vedel, ze tohle je moje, ale to bilocerny je pritulky

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

provocation: moh bych te poprosit o vic fotek ?
třeba na mail. Auta přitelkyne ne fotky přitelkyně

- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Heh teď to budou samý boki pičo tak sem zvědavej jak dlouho ta kastle vydrží zachovalá.:Kroci:. píše:mi tu stejne seaty nechcemTommy1978 píše:A hele Krocan má káru![]()
![]()
Takže teď se na chvilku budu Pí-taunu vyhejbat hehe![]()
![]()
Jinak samo gratulace k vozíku![]()
a mas to
![]()
jinak diky kluci , snad bude nakej patek slouzit ... ale takhle zachovalych kastli moc neni , nikde neni zadna rez , opakuji nikde

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

nebudou nebudouTommy1978 píše:Heh teď to budou samý boki pičo tak sem zvědavej jak dlouho ta kastle vydrží zachovalá.:Kroci:. píše:mi tu stejne seaty nechcemTommy1978 píše:A hele Krocan má káru![]()
![]()
Takže teď se na chvilku budu Pí-taunu vyhejbat hehe![]()
![]()
Jinak samo gratulace k vozíku![]()
a mas to
![]()
jinak diky kluci , snad bude nakej patek slouzit ... ale takhle zachovalych kastli moc neni , nikde neni zadna rez , opakuji nikde![]()
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
dikyTommy1978 píše:Neni důležitý který je hezčí ale že je to SEATprovocation píše:Ale to ja vim,,,moje je normalni auto, to jeji jsme vybirali, tak aby zaujalo, ja jen poslal fotku auta, aby kazdej vedel, ze tohle je moje, ale to bilocerny je pritulky![]()
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
kdyz se zaregistrujes, tak tady....: http://www.seat-forum.cz/viewtopic.php?t=9297kodemi píše:provocation: moh bych te poprosit o vic fotek ?třeba na mail. Auta přitelkyne ne fotky přitelkyně
![]()
Nový kola z 20VT

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
nechtěls to prodat? 

A na to mají kola vliv?kujon píše:nechtěls to prodat?

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Tak obyčejně když chce někdo prodat auto, tak na něj nekupuje nový kola.SPEEDY píše:A na to mají kola vliv?kujon píše:nechtěls to prodat?

malovalecTommy1978 píše:Kroci co máš za motorizaci?

cabrio bukvice
aby sis nerejpnul vidmáca píše:malovalecTommy1978 píše:Kroci co máš za motorizaci?sem mu rikalat se na to vyprdne a koupi rovnou dvaapuli, davammu tak max pul roku a zacne se shanet po sestivalci
vim o cem mluvim a proslo si tim plno znamych co maji bmw, kazdej ze mu staci malovalec....a pak se sveze ve dvaapule a uz nechce nic jinyho
a jestli se vymluvi na spotrebu, tak pak zjisti ze vsechny motorizace u e 30 zerou vicemene stejne a jediny v cem se to lisi je pijistka,ale tu umime taky osefovat, ze?

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
a to mas recht!.:Kroci:. píše:aby sis nerejpnul vidmáca píše:malovalecTommy1978 píše:Kroci co máš za motorizaci?sem mu rikalat se na to vyprdne a koupi rovnou dvaapuli, davammu tak max pul roku a zacne se shanet po sestivalci
vim o cem mluvim a proslo si tim plno znamych co maji bmw, kazdej ze mu staci malovalec....a pak se sveze ve dvaapule a uz nechce nic jinyho
a jestli se vymluvi na spotrebu, tak pak zjisti ze vsechny motorizace u e 30 zerou vicemene stejne a jediny v cem se to lisi je pijistka,ale tu umime taky osefovat, ze?
hele zatim mi to staci , tahle mi ukaze jak se jezdi se zadohrabem a casem , az budou penizky mesicne tak se poridi vicevalec

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Kroko: vikaji to tipo bylo lepšé né?
vypadá to jak to térhajovo, gratulace, vypadá zachovale

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
KROCANE gratulace a at slouzi, vypada zachovale...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
tone, nezahravete siFazeey píše:Kroko: vikaji to tipo bylo lepšé né?vypadá to jak to térhajovo, gratulace, vypadá zachovale

Tak to nemůže být trhyho.:Kroci:. píše:tone, nezahravete siFazeey píše:Kroko: vikaji to tipo bylo lepšé né?vypadá to jak to térhajovo, gratulace, vypadá zachovale
je zachovaly , takovej chrochtak , ctyrval no

SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann
Golf 1 Cabrio Karmann