Přes den chvilkově jo no ale jinak sou obě káry na hlídanym parkingu
Stejně je to mazec fotka já stojim ve vjezdu do jednosměrky a žena stojí přímo pod cedulí zákaz stání muhehe
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Tommy1978 píše:
Až budou zcela zbytečný škvarky bo nejlevnější lakýra chce 8 litrů hajzl komunistickej
Ale kravskou píču
No fakt vole čestný pionýrský
Je to z toho hodně hrubýho plastu a takhle mi byla řečena cena aby to bylo TOP
Spodky nemusej být top...občas nákej beďar je v poho btw.. nebydlí tem týpek s E merglem s černou střechou někde ve strašnicích? už jsem ho zase viděl při cestě do práce
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Roljoin: neurval ;o)) zatím - kompletní bodykit je na prodej... vždy jsem chtěl trochu jiný styl, tak nevím co jsem se nechal zlákat do tohohle extréměnšího... takže bude (pokud to vyjde) Clean and Clear ;o)))
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Asi me nebudete mit radi ale to novy toledo souperi s multiplou o nejosklivejsi auto, co se vam na tom libi? tak ma novy kola ale ty stejne to auto hezky neudelaj...
Ty novy toleda sice nejsou nejaky sberaci designovych oceneni, ale Tomasovo jsem videl nazivo i slysel a muzu rict ze je fakt pekny,a vypada mnohem lip nazivo nez na fotkach
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Já bych mimořádně souhlasil s Miloshem, nechtěl sem bejt první kdo to napíše. Viděl sem to auto několikrát naživo a je sice hezčí díky pár úpravičkám než ostatní, ale stejně se mi taky nelíbí
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Mě se teda na tom toledu nelíbí jen ten patvar 5.dveří, jinak je to pěkný autíčko a jak bylo v tý reklamě - snaha o okrášlení ho majitelem -> neocenitelná
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
Tommy1978 píše: S čim si tu stál? Znam nebo neznam?
předpokládám že je to JM, Hrabákova ul..... na té MŠ co tam je tak jsme v 2007 rekonstruovali střechu a tento rok budem dělat fasádu, takže tam budu s mou ibizou zevlovat zase
Tommy1978 píše: S čim si tu stál? Znam nebo neznam?
předpokládám že je to JM, Hrabákova ul..... na té MŠ co tam je tak jsme v 2007 rekonstruovali střechu a tento rok budem dělat fasádu, takže tam budu s mou ibizou zevlovat zase
A tááák to jo adresa je správná já to blbě pochopil myslel sem že tu někde bydlíš
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi