souhlasJOE_Cik píše:jj jako raketa to i vypada.....ale origo zatmaveny svetla, bez samolepek na dverich a bude to ok....

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
souhlasJOE_Cik píše:jj jako raketa to i vypada.....ale origo zatmaveny svetla, bez samolepek na dverich a bude to ok....
tak ono když jsou slevy v marketech tak se dá olej koupit i za 16 že,ale to je omezeno počtem,takže v jeden den jsem byl na pokladně asi 6 krát s jednou krabicíRudi píše:já na to najezdil asi 20-30tis. a taky cajk. Nicméně se divim, že se ti v dnešní době na to vyplatí ještě jezdit, já na to jezdil v době, kdy olej stával 12-17Kč( a to byl fakt už docela drahej) a nafta 30 a vejš, v dnešní době to pomalu nemá význam, pokud nemáš vyloženě zdroj z restaurace-meka apod.a-n-d-r-e píše:jojo,to my víme,jen co začlo chladné počasí,vystřídali jsme palivom.artty píše:Pozor na to, že v zimě ten olej tuhne.....ale na léto super,navíc jsem na to najel cca 10tis. a vpohodě
jo o tom,že to vykupuje firma to vím,ale já haluzácky narazil na jednu restauračku,když mi došla blízko ní nafta,tak jsem se zašel zeptat jestli nemají trochu oleje,že potřebuju na dojetí domů a už to bylo,ve skladě měli odhadem 150l....druhý den jsem to vezl domůdeywis píše:andre: odkud máš olej? co sem zjišťoval tak je po tom celkem boj a třeba u nás ve městě, konkrétně v restauračce kde sem dělal, to vykupuje firma za 7kč litr....
taky bych na to jezdil, ale jelikož mám naftu za 20,- tak to zatím moc neřeším...
pod zámkem na přehradě? :O)Butcher píše:Jezdit na olej...to je masakr![]()
Butcher píše:Vděčný místo
To neni pravda...jak to pak budu prodavat?!mc-otka píše:Butcher píše:Vděčný místo
to jo,fotil jsem tam snad všechny auta co jsem mněl.někdy musíme dát spicha.tvoje auto jsem viděl jenom za jízdy a vždycky v driftu :O)
může býtIlegaltuner píše:maska, zimaky a cabro na bbs RS2
Mam vyridit ze prej pani klidne, zbytek ani nahodou, tak ti nevim. Ale smejeme se oba azaz, jsi vazne vtipnej chlap, coz ja vim.AR166 píše:chci tvoje vsechno. barak, evo i Xko... a pani.