Ja tam byl nejak od 11-13h... Jel se tam zavod do vrchu v ramci Triolacupu, ale o poledni prestavce se mohli svezt i "obyc auta" za 100,-/10min (jinak startovny do zavodu 3000,-, ale jak rikam zavod do vrchu takze to pousteli po jednom - nuda a nulovej prinos aspon pro me kdyz se nejede ani jedno cisty kolo)...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
moc pěkný na tý prostřední fotce ty kola vypadaj super to ti ujela ruka při focení nebo zadní jsou tak do A.jen ty přední světla a mračení ale na to má každej nazor jinej
jj mam to do A,neujelo mi nic!a kola projdou faceliftem,ale az pristi zimu,chci si odpocinout,tento rok jsem byl otrokem sveho mazla!
matt píše:Aha, Jý myslel že to bylo loučení ze sezonou..Nebo jak se tý akci říká ...Takže beru zpět a ani mi nějak nevadí že jsem chyběl
Každopádně Zemi kolik máš v civicu koní a váhu ?
Díky
Louceni je pristi tyden tam nesmim chybet. Jinak momentalne trochu vylepsena seriovka D16Z2 110PS+ / 890kg - na vaze jsem jeste nebyl tak cerpam z netu... Podvozek G-max UK, rozpera horni zadni/predni a spodni zadni, polyurethany castecne apod...
zemino kde jsi našel naky fotky,ja nenašel nic ani na hc,jinak akce docela nic moc,já byl odpo,a ještě ten tunink tam lol,platil jsi vstupny,ja ne protože jsem měl srazovy samolepky
@Tom_: Nemuzu si ho vynachvalit... Je to mozna uz trosku tvrdsi na jizdu po Moste, ale me se to libi... Za me je to pohodlny a zaroven rychly - nenaklani se to a i nerovnosti to bere vytecne - pri plny nalozi kdyz vymetes nejaky jamky tak to neustreli...
@takheski: Samozrejme ze neplatil. Fotky vzdycky vychcane nahanim na rajceti.
Zemi : dival sem se na jejich site, a ceny maj docela pekny.Je ta cena myslena za komplet nebo je to mysleno jako zvlast predek a zvlast zadek? viz http://www.gmaxsuspension.co.uk/default ... &model=559" onclick="window.open(this.href);return false;
co me nemile prekvapilo,tak podvozky na dany typ co mam maj (i motor),ale na provedeni v quattru nemaj vubec nic prave
Zemi píše:Ja tam byl nejak od 11-13h... Jel se tam zavod do vrchu v ramci Triolacupu, ale o poledni prestavce se mohli svezt i "obyc auta" za 100,-/10min (jinak startovny do zavodu 3000,-, ale jak rikam zavod do vrchu takze to pousteli po jednom - nuda a nulovej prinos aspon pro me kdyz se nejede ani jedno cisty kolo)...
To mas u me schovane, ze jsi se neouzval, prijel bych na kukacku, stejne jsem dopoledne spal. Prospane nedelni dopoledne se mi dlouho nepostestilo, ale radeji bych opet brzo vstal a zajel na dopo juknout na zname tvare.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
crazyape píše:Zemi: vzdyt je to podvozek na bazi apexu,vmaxu a podobnych lowend podvozku ne?
O tom nic nevim... Cetl jsem recenze hlavne na Honda forech a tak obecne a nic takovyho jsem nenarazil... A taky jsem se uz na par podvozcich svezl a lowend to vskutku neni. Spis takovej mid-range.
@Tom_: No zrovna pri Audi tam je docela bordel v tom... Zkus jim napsat.
Zemi píše:Ja tam byl nejak od 11-13h... Jel se tam zavod do vrchu v ramci Triolacupu, ale o poledni prestavce se mohli svezt i "obyc auta" za 100,-/10min (jinak startovny do zavodu 3000,-, ale jak rikam zavod do vrchu takze to pousteli po jednom - nuda a nulovej prinos aspon pro me kdyz se nejede ani jedno cisty kolo)...
To mas u me schovane, ze jsi se neouzval, prijel bych na kukacku, stejne jsem dopoledne spal. Prospane nedelni dopoledne se mi dlouho nepostestilo, ale radeji bych opet brzo vstal a zajel na dopo juknout na zname tvare.
Pajo vsak tebe cekame 30.ho na poradnej pokec... A nezapomen mi papiry prosim.
Myslis ty, ktere jsi vezl na vicekrat a uz davno je mas doma?
30teho se snad se seriakem s ozivenym softem ukazu, jen na dopoledne, odpo se stehuju na barak, tak abych nebyl bezdomovcem, hihi
PS obed ve steak housu je snad samozrejmej.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
pavelini píše:Myslis ty, ktere jsi vezl na vicekrat a uz davno je mas doma?
30teho se snad se seriakem s ozivenym softem ukazu, jen na dopoledne, odpo se stehuju na barak, tak abych nebyl bezdomovcem, hihi
PS obed ve steak housu je snad samozrejmej.
Voe velkej TP zustal i s protokolama na stanici pac to casove nestihali vis. Rikal ze ti je preda... Obed plati samozrejme.
gmax nájs podvozek...můj kombajn může potvrdit.není nad to když zaparkuju vedle nějakýho rádoby hot hatch a střecha je níž než u něj:) ps podvozek vydrží fakt prasečiny
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!