Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
maRkus píše:jojo, tezka demence![]()
a to este nevis ze ten debil, ma letni i na "zimnich" kolech vzadu, protoze zadni naprava nepotrebuje zimni gumy a jezdi timto zpusobem uz 7 let..... to je dement co ????
Na stodvacítce mi to bylo jedno, tam jsem jezdil na letních celej rok, u Opla bych bez zimáků nejel, holt hnaná a zatížená prdel je na to lepšítholis píše:Je mi jedno odkud dotyčný je, ale jezdění v zimě na letních fakt nechápu.
Kroci píše:martineeee, dej tam ten M-narazník
rallik píše:To je závisti.....
od vánoc tam jeKroci píše:martineeee, dej tam ten M-narazník
tak mi posli nejakou spy foto, jsem zvedavyF.l.a.n.e.l. píše:od vánoc tam jeKroci píše:martineeee, dej tam ten M-narazníkstejně jako normální zrcátka
maRkus píše:Kroci píše:martineeee, dej tam ten M-narazník
aby bylo stejny jako xxx ostatnich... nejaky lip dolu a je to super... to auto je takhle uplne jiny, hezci, neokoukany, zajimavy...
F.l.a.n.e.l. píše:od vánoc tam jestejně jako normální zrcátka
Teplota 7°C je pouze doporučená pro přezutí na zimní gumy. Někde v AutoTipu to němci testovali a na suchém asfaltu měli letní gumy lepší parametry (brzdná dráha, slalom, atd) až snad do -10°C, než gumy zimníStarlet píše:Třeba to že to nezáleží na tom co jsi napsal, ale na teplotě....maRkus píše:ano jezdim uz na letnich... co je na tom divneho? pres den slunce, vecer sucho.... az nasnezi, nevylezu z baraku....
jinac diky za pochvaly od vsech![]()
jinac dneska najeto dalsich 140km i mimo prahu a oukej.... akorat u rican sem musel klickovat... tam je to dobrej tankodrom
Ale co čekat od pána s čírem, že
EDIT: pro urážlivý obsah upraveno
Jasně, top letní gumy asi budou lepší než gumy z OBI, určitě to byl objektivní testX-Ray píše:Teplota 7°C je pouze doporučená pro přezutí na zimní gumy. Někde v AutoTipu to němci testovali a na suchém asfaltu měli letní gumy lepší parametry (brzdná dráha, slalom, atd) až snad do -10°C, než gumy zimníStarlet píše:Třeba to že to nezáleží na tom co jsi napsal, ale na teplotě....maRkus píše:ano jezdim uz na letnich... co je na tom divneho? pres den slunce, vecer sucho.... az nasnezi, nevylezu z baraku....
jinac diky za pochvaly od vsech![]()
jinac dneska najeto dalsich 140km i mimo prahu a oukej.... akorat u rican sem musel klickovat... tam je to dobrej tankodrom
Ale co čekat od pána s čírem, že
EDIT: pro urážlivý obsah upraveno
X-Ray píše:
Teplota 7°C je pouze doporučená pro přezutí na zimní gumy. Někde v AutoTipu to němci testovali a na suchém asfaltu měli letní gumy lepší parametry (brzdná dráha, slalom, atd) až snad do -10°C, než gumy zimní