Kane13 píše:Jedna velice aktuální - náledí je svinstvo. Myslím, že nemít zdegradovanej podvozek, tak auto kydlo na bok. Už takhle jsem visel na dvou kolech
A já si myslím, že degradace podvozku výrazně pomohla ztrátě adheze na nerovném povrchu.
Kane13 píše:Jedna velice aktuální - náledí je svinstvo. Myslím, že nemít zdegradovanej podvozek, tak auto kydlo na bok. Už takhle jsem visel na dvou kolech
A já si myslím, že degradace podvozku výrazně pomohla ztrátě adheze na nerovném povrchu.
V tomhle, bohužel, musím souhlasit... Smyk jsem dostal po přejetí hrbolu. Každopádně, to se mohlo stát i na sériovým podvozku - byl to fakt led. Takhle se můžu aspoň utěšovat, že nemám domuchlanej celej bok a zároveň si tak sám u sebe obhájit instalaci zdegradovanýho
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
V tomhle, bohužel, musím souhlasit... Smyk jsem dostal po přejetí hrbolu. Každopádně, to se mohlo stát i na sériovým podvozku - byl to fakt led. Takhle se můžu aspoň utěšovat, že nemám domuchlanej celej bok a zároveň si tak sám u sebe obhájit instalaci zdegradovanýho
Chudák Punťa , můj modrej dneska taky vyzkoušel jaký je náledí, šel sem do smyku a skončil sem na obrubníku naštěstí se nic nestalo ani mě ani nikomu jinému, ráfek to přežil taky v pohodě
Ani nemluv, ještě teď se docela třepu. Hlavně jsem se furt bál, že se mi převalí na bok, dvě kola v luftu. Nic příjemnýho. Teď musím čekat do pondělka, ať se mi na to někdo mrkne, co je pohlý a co ne...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Markusy je to pecka a na ty kecy ostatnich ser kazdy tady neco plka o bezepcnosti a zajimalo by me jeho styl jizdy nebo stav auta, ktery mnohdykrat vice ohrozuje bezpecnost nez jestli ma nekdo pri teplote kolem 0°C letni gumy, jinak jak jezdi GTi motor, vse ok?
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry píše:Markusy je to pecka a na ty kecy ostatnich ser kazdy tady neco plka o bezepcnosti a zajimalo by me jeho styl jizdy nebo stav auta, ktery mnohdykrat vice ohrozuje bezpecnost nez jestli ma nekdo pri teplote kolem 0°C letni gumy, jinak jak jezdi GTi motor, vse ok?
vždyť jo.. lepší dávat si bacha letních než jezdit na zimních ve stylu já mám zimní mě se nemůže nic stát..
►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...
Berry píše:Markusy je to pecka a na ty kecy ostatnich ser kazdy tady neco plka o bezepcnosti a zajimalo by me jeho styl jizdy nebo stav auta, ktery mnohdykrat vice ohrozuje bezpecnost nez jestli ma nekdo pri teplote kolem 0°C letni gumy, jinak jak jezdi GTi motor, vse ok?
Jezdi to super.... uz si to vsechno sedlo, neztraci se uz ani voda ani olej...
a papa to 8, a ne 12, jak ta 1,4......
A neboj, ja na kecy ostatnich seru, prave naopak mam z nich prdel a bavi me...
Jezdi to super.... uz si to vsechno sedlo, neztraci se uz ani voda ani olej...
a papa to 8, a ne 12, jak ta 1,4......
A neboj, ja na kecy ostatnich seru, prave naopak mam z nich prdel a bavi me...
Markusy tak to ma byt, neni dobre si nechat diktovat davem, ktery je vetsinou oblbej kecama nejakyho "chytryho debila" at uz jsou to media nebo podobny "umelci"
Snad se nejak uvidime na Agipu jestli budes, bych chtel videt jak to hezky jede, jinak o ty spotrebe, to jsem slysel od vice lidi ze ty 1.4 16V 75koni docela papa, mamka to ma v ibize /MY 2006/ a jezdi po meste za vic nez ja s 1.8T
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange