Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Samej odborník tady... Díky tomu 7 st. DSG, je z toho hodně svižnej kombík s užitnou hodnotou ve své kategorii a ruku na srdce, je to pořád jen obyčejná Fabia, které když naložíš, jede.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
porovnáváš různý třídy aut, ale to je u závistivejch japonců asi normálníBeaver píše:Tuto definici splňuje skoro každý auto, který není osazený nějakou parodií na motor, netřeba je za tímto účelem opatřovat nějakýma značkama racing, sport, RS apod.Redrik píše:...žil jsem v domění, že je to jen kombík, co když je potřeba jede trochu svižněji...
Tady máš kombi se 120ti kW motorem a přitom nemá nikde označení sport - proč ?![]()
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... nt/8679240
hlavy nevim, ale moc se mi to nezdá, já zas slyšel, že tydle motor šíleně odcházej na rozvodech, prostě už to neudržejKein píše:Mě říkal známej ze Škodovky že se u nich prodalo 5 těchle RS a pět se jich vrátilo se zkroucenou hlavu a musely na komplet výměnu motoru. Nemám názor, jen říkám co jsem slyšelmathias22 píše:jde videt ze si v tom asi jeste nejel,ja teda sedel ve kratke a je to zabavne autome samotneho to prekvapilo
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
proč to nevím, já jsem ti chtěl pouze naznačit to, že pokud chci ve fabii tento motor, musím si koupit "rs" aniž bych si myslel buhví jakej stroj jsem pořídil. Myslím, že to moc prožívášBeaver píše:Tuto definici splňuje skoro každý auto, který není osazený nějakou parodií na motor, netřeba je za tímto účelem opatřovat nějakýma značkama racing, sport, RS apod.Redrik píše:...žil jsem v domění, že je to jen kombík, co když je potřeba jede trochu svižněji...
Tady máš kombi se 120ti kW motorem a přitom nemá nikde označení sport - proč ?![]()
-
luke.bean
- Kontaktovat uživatele:
Jew, my English is bad.. Sorry....Kein píše: Hey jew! Don't tell me lie about gas chambers in Auswitz.
Tommís83: obyčenej španělskej sr*č v sérii po celolaku
QUATTRO 309 kW
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Škoda Fabia RS 1.4 TSI 0-170
V přímce mi to teda nepříjde pomalý ani náhodou.
V přímce mi to teda nepříjde pomalý ani náhodou.
✠Luftwaffle✠
Ty si to třeba nemyslíš, ale jak jsem psal, tak to "hrdě" tak označuje Škodovka a někteří majitelé potom mají pocit jako by to bylo letadlo jen kvůli tomu, že to má vRS znak s výrobní cenou asi tak 10 korun na masceRedrik píše:proč to nevím, já jsem ti chtěl pouze naznačit to, že pokud chci ve fabii tento motor, musím si koupit "rs" aniž bych si myslel buhví jakej stroj jsem pořídil. Myslím, že to moc prožíváš
Ale ser na třídy, prostě kombi vs kombi (ano je to jinak velký auto, atd.). Já si auta rozhodně nekupuju podle toho jaká to je třída, na to zvysoka kálím. A že bych záviděl někomu zrovna Fábii ?Rudi píše:porovnáváš různý třídy aut, ale to je u závistivejch japonců asi normální
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
vidíš, ty si to třeba nemyslíš, ale někdo na třídy nesereBeaver píše:Ty si to třeba nemyslíš, ale jak jsem psal, tak to "hrdě" tak označuje Škodovka a někteří majitelé potom mají pocit jako by to bylo letadlo jen kvůli tomu, že to má vRS znak s výrobní cenou asi tak 10 korun na masceRedrik píše:proč to nevím, já jsem ti chtěl pouze naznačit to, že pokud chci ve fabii tento motor, musím si koupit "rs" aniž bych si myslel buhví jakej stroj jsem pořídil. Myslím, že to moc prožívášA jinak zase platí, že potrefená husa se ozve jak vidno
Ale ser na třídy, prostě kombi vs kombi (ano je to jinak velký auto, atd.). Já si auta rozhodně nekupuju podle toho jaká to je třída, na to zvysoka kálím. A že bych záviděl někomu zrovna Fábii ?Rudi píše:porovnáváš různý třídy aut, ale to je u závistivejch japonců asi normálníBeru to jako vtip dne
jinak máš pravdu, potrefená husa se ozve a nezklamal jsi. Opět si se ozval
Ja nevim, ja bych rekl, ze je to takove rodine auto pro rodinnu a kdyz si chce auto pujcit kluk/dcera a vyblbnout se tak taky muze. Proste ty nove motory s malym obsahem a turbem jsou jak na obyc jizdu tak na sem tam sviznejsi jizdu. Je jasen ze u tak maleho obsaho to turbo nebude delat dobrotu a pri kazdodenim jezdeni bude hodne odchazet. Ale to jsou zase jen penize pro skodovku 
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pro rodinu? A to si pak tahaj sirky, kdo si uřízne nohy v kolenou?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Na třídy ser,kombi za tři kila je stejný jak kombi za dvě megaBeaver píše:
Ale ser na třídy, prostě kombi vs kombi (ano je to jinak velký auto, atd.). Já si auta rozhodně nekupuju podle toho jaká to je třída, na to zvysoka kálím. A že bych záviděl někomu zrovna Fábii ?Beru to jako vtip dne
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Eiffel píše:pro rodinu? A to si pak tahaj sirky, kdo si uřízne nohy v kolenou?
A ty vůbec neRedrik píše:jinak máš pravdu, potrefená husa se ozve a nezklamal jsi. Opět si se ozval
já jen reaguji na tvůj post, který mi přijde zcestný. Jak jsi jistě postřehl, ajfelova narážka na místo mi přišla vtipná, protože i u oktávky mi příjde, že má vzadu málo místa. Nevím, čím bych byl potrefen, když nic neobhajuji. Ty jsi očividně potrefen tím, že někam narvali 1.4 turbokompresor a dali na to "RS"....Beaver píše:A ty vůbec neRedrik píše:jinak máš pravdu, potrefená husa se ozve a nezklamal jsi. Opět si se ozval
kurde redrik cim ty jezdis, ze v okte je malo mista? 
no prave oktavkou eReSemjajiN píše:kurde redrik cim ty jezdis, ze v okte je malo mista?
Taky mam oktu a prijde ze je tam dost mista!!
Kdyz to nekdy testuju po vecerech 
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zato taková Toyota Yaris T-Sport s motorem 1.5 co měla 105 koní a stovku za devět vteřin,to byl supersport jak prase!Beaver píše:Tuto definici splňuje skoro každý auto, který není osazený nějakou parodií na motor, netřeba je za tímto účelem opatřovat nějakýma značkama racing, sport, RS apod.
✠Luftwaffle✠
je pravda že v fiatu bravo mi přijde víc místa v zadu jak ve předu(nemluvím o nastupování) ale pocit je to asi subjektivní a v 5 lidech už je ve fiatu těsno
kdežto v oktávce je furt místa dost
a btw mám skoro dva metry 
no tak to nevim jakou myslíš octavku
jedničková je na prostor katastrofalni... a za mě si nikdo pohodlně nesedne 
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokud neměříš 165 cm, tak v octávce vzadu místo není...jajiN píše:Taky mam oktu a prijde ze je tam dost mista!!Kdyz to nekdy testuju po vecerech
A ve fabii (stejná platforma jako polo) rozhodně není dost místa pro rodinu.
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
moje slova,bobr je mimo...venca píše:Na třídy ser,kombi za tři kila je stejný jak kombi za dvě megaBeaver píše:
Ale ser na třídy, prostě kombi vs kombi (ano je to jinak velký auto, atd.). Já si auta rozhodně nekupuju podle toho jaká to je třída, na to zvysoka kálím. A že bych záviděl někomu zrovna Fábii ?Beru to jako vtip dne
chocolatE36 in progress
Pokud měříš dva metry a chceš rodinný auto, tak si asi nevybereš Fabii. Já měřím sotva 170, tak je mi v podstatě jedno, čím jedu, protože i v té Fabii (I i II) je za mnou místa až až.Eiffel píše:pokud neměříš 165 cm, tak v octávce vzadu místo není...jajiN píše:Taky mam oktu a prijde ze je tam dost mista!!Kdyz to nekdy testuju po vecerech
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
ale musíš si říct, že i 165cm jsou skoro 2 metryEiffel píše:pokud neměříš 165 cm, tak v octávce vzadu místo není...
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
hattori_hanzo píše:Zato taková Toyota Yaris T-Sport s motorem 1.5 co měla 105 koní a stovku za devět vteřin,to byl supersport jak prase!Beaver píše:Tuto definici splňuje skoro každý auto, který není osazený nějakou parodií na motor, netřeba je za tímto účelem opatřovat nějakýma značkama racing, sport, RS apod.
Ad video jeste:
Kein neodpovedel.Asi neni jak...
Se Zemim jsem v kontaktu i mimo forum takze vim
Jinak hosi nevim jestli se bavime o stejnym videu
Pro rejpaly prihodim jeste 3 videa z amaterskejch vrchu...uz tady jednou byly, ale...:
Akorat jeste se seriovym prevodem, takze jeste pomalejsi nez v predchozim videu + zpomaleni kamerou
http://www.youtube.com/watch?v=xOI3Iydk ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=QXe921tnj5c
http://www.youtube.com/watch?v=n-PQthu4tPk
KEHO rennsport
A v čem přesně jsem mimo ? V tom, že si najdu auto co se mi líbí, má motorizaci, která mně osloví a vyhovuje mým potřebám ? Já fakt nepotřebuju zkoumat jaká to je třída, protože je to pro mně absolutně nepodstatný údaj.mathias22 píše:moje slova,bobr je mimo...
Jistě se ti po těle rozlil příjemný pocit jak jsi mně přečůral, ale já nikde netvrdil, že Toyota nemá něco podobného, co je označeno neadekvátně tomu, co to předvádíhattori_hanzo píše:Zato taková Toyota Yaris T-Sport s motorem 1.5 co měla 105 koní a stovku za devět vteřin,to byl supersport jak prase!Beaver píše:Tuto definici splňuje skoro každý auto, který není osazený nějakou parodií na motor, netřeba je za tímto účelem opatřovat nějakýma značkama racing, sport, RS apod.
to sedíš, ale takhle narvanej na volantu ne?SPEEDY píše:Pokud měříš dva metry a chceš rodinný auto, tak si asi nevybereš Fabii. Já měřím sotva 170, tak je mi v podstatě jedno, čím jedu, protože i v té Fabii (I i II) je za mnou místa až až.Eiffel píše:pokud neměříš 165 cm, tak v octávce vzadu místo není...jajiN píše:Taky mam oktu a prijde ze je tam dost mista!!Kdyz to nekdy testuju po vecerech

hele Bobře, když nezkoumáš jaká je to třída, tak pak nechápu, proč zkoumáš, jestli je to sportovní verze nebo ne? AHA
VW - Very Wonderful
V tom že srovnáváš nesrovnatelnýBeaver píše:
A v čem přesně jsem mimo ? :
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
No dobře, mně stačí, že ta Fábia je hnusná jak prdel abych ji vyřadil z volby na další auto, takže další vlastnosti netřeba rozebíratvenca píše:V tom že srovnáváš nesrovnatelnýBeaver píše:
A v čem přesně jsem mimo ? :
Páč bych se asi styděl mít něco takovýho a jezdit v tom, ale mám holt svoje zásady, který nejsou stejný jako u někoho jiného. Stejně tak bych si na auto nedal nálepky HKS, kdybych od HKS nic neměl, přijde mi to zhruba na stejný brdo.Rudi píše:hele Bobře, když nezkoumáš jaká je to třída, tak pak nechápu, proč zkoumáš, jestli je to sportovní verze nebo ne? AHA![]()
Naposledy upravil(a) Beaver dne 26 úno 2011 19:48, celkem upraveno 1 x.
Rudolfe, ty jsi kokot
Sedím normálně vůči tomu, kolik měřím, takže hold musí být sedačka víc vepředu, ale takhle zlomený ruky teda fakt nemám