pokud neměříš 165 cm, tak v octávce vzadu místo není...jajiN píše:Taky mam oktu a prijde ze je tam dost mista!!Kdyz to nekdy testuju po vecerech
A ve fabii (stejná platforma jako polo) rozhodně není dost místa pro rodinu.
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
pokud neměříš 165 cm, tak v octávce vzadu místo není...jajiN píše:Taky mam oktu a prijde ze je tam dost mista!!Kdyz to nekdy testuju po vecerech
moje slova,bobr je mimo...venca píše:Na třídy ser,kombi za tři kila je stejný jak kombi za dvě megaBeaver píše:
Ale ser na třídy, prostě kombi vs kombi (ano je to jinak velký auto, atd.). Já si auta rozhodně nekupuju podle toho jaká to je třída, na to zvysoka kálím. A že bych záviděl někomu zrovna Fábii ?Beru to jako vtip dne
Pokud měříš dva metry a chceš rodinný auto, tak si asi nevybereš Fabii. Já měřím sotva 170, tak je mi v podstatě jedno, čím jedu, protože i v té Fabii (I i II) je za mnou místa až až.Eiffel píše:pokud neměříš 165 cm, tak v octávce vzadu místo není...jajiN píše:Taky mam oktu a prijde ze je tam dost mista!!Kdyz to nekdy testuju po vecerech
ale musíš si říct, že i 165cm jsou skoro 2 metryEiffel píše:pokud neměříš 165 cm, tak v octávce vzadu místo není...
hattori_hanzo píše:Zato taková Toyota Yaris T-Sport s motorem 1.5 co měla 105 koní a stovku za devět vteřin,to byl supersport jak prase!Beaver píše:Tuto definici splňuje skoro každý auto, který není osazený nějakou parodií na motor, netřeba je za tímto účelem opatřovat nějakýma značkama racing, sport, RS apod.
Tady máš kombi se 120ti kW motorem a přitom nemá nikde označení sport - proč ?![]()
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... nt/8679240
A v čem přesně jsem mimo ? V tom, že si najdu auto co se mi líbí, má motorizaci, která mně osloví a vyhovuje mým potřebám ? Já fakt nepotřebuju zkoumat jaká to je třída, protože je to pro mně absolutně nepodstatný údaj.mathias22 píše:moje slova,bobr je mimo...
Jistě se ti po těle rozlil příjemný pocit jak jsi mně přečůral, ale já nikde netvrdil, že Toyota nemá něco podobného, co je označeno neadekvátně tomu, co to předvádíhattori_hanzo píše:Zato taková Toyota Yaris T-Sport s motorem 1.5 co měla 105 koní a stovku za devět vteřin,to byl supersport jak prase!Beaver píše:Tuto definici splňuje skoro každý auto, který není osazený nějakou parodií na motor, netřeba je za tímto účelem opatřovat nějakýma značkama racing, sport, RS apod.
Tady máš kombi se 120ti kW motorem a přitom nemá nikde označení sport - proč ?![]()
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... nt/8679240
to sedíš, ale takhle narvanej na volantu ne?SPEEDY píše:Pokud měříš dva metry a chceš rodinný auto, tak si asi nevybereš Fabii. Já měřím sotva 170, tak je mi v podstatě jedno, čím jedu, protože i v té Fabii (I i II) je za mnou místa až až.Eiffel píše:pokud neměříš 165 cm, tak v octávce vzadu místo není...jajiN píše:Taky mam oktu a prijde ze je tam dost mista!!Kdyz to nekdy testuju po vecerech
V tom že srovnáváš nesrovnatelnýBeaver píše:
A v čem přesně jsem mimo ? :
No dobře, mně stačí, že ta Fábia je hnusná jak prdel abych ji vyřadil z volby na další auto, takže další vlastnosti netřeba rozebíratvenca píše:V tom že srovnáváš nesrovnatelnýBeaver píše:
A v čem přesně jsem mimo ? :
Páč bych se asi styděl mít něco takovýho a jezdit v tom, ale mám holt svoje zásady, který nejsou stejný jako u někoho jiného. Stejně tak bych si na auto nedal nálepky HKS, kdybych od HKS nic neměl, přijde mi to zhruba na stejný brdo.Rudi píše:hele Bobře, když nezkoumáš jaká je to třída, tak pak nechápu, proč zkoumáš, jestli je to sportovní verze nebo ne? AHA![]()
Dokud nemáš víc jak takových 180cm, tak to v první generaci ujde. Já tam problém neměl dokud si dopředu nesednul někdo velkej jako řidič, protože pak se posune nadoraz a je po srandě.Dacan píše:mluvím o druhé octávce, ale co sem slyšel tak u starých oktávek(jedničkových) to bylo hrozné vzadu ale s příchodem faceliftu už to bylo lepší tak nevim, vživotě sem v první octávce vzadu neseděl
Tak 5. až 6. je tuším ME, bývá tak každej rok...jestli se na to cítíšButcher píše:Nekdy v cervnu myslim...
Fakt borec, můžeš bejt rád, že se nic nestalo, jako jestli ti přijde, že jezdit přes obec jak magor, do zatáček lítat v protisměru a lepit se normálním řidičům naButcher píše:Shit...po dlouhe dobe se pomalu probudila, ale musel jsem jet pomalu a protoze uz zacinam mit abstak, sestrihal jsem si pak doma nejaky video z minulyho roku a sel se nakrmit![]()
http://www.youtube.com/watch?v=kqOhYgvpaus 1080p
m_tsch píše:Fakt borec, můžeš bejt rád, že se nic nestalo, jako jestli ti přijde, že jezdit přes obec jak magor, do zatáček lítat v protisměru a lepit se normálním řidičům nas autem co řve jak když nemá vejfuk je frajeřina, tak si žij dál svůj diskopříběh, nebo hiphoppříběh, nebo co chceš. Já jen doufám, že tu tvojí frajeřinu nikdo neodnese.
Jak už padlo někde jinde. Kdyby potkal v protisměru sám sebe, tak bylo veselo.dubi píše:V běžnym provozu potkáš daleko víc takovejch ,,střelců''. Je vidět, že Butcher to má ale narozdíl od většiny z nich v ruce.
Rekni kde?Jedno jediny misto!?Veselo by bylo, ale nic neresitelnyho...m_tsch píše:Jak už padlo někde jinde. Kdyby potkal v protisměru sám sebe, tak bylo veselo.dubi píše:V běžnym provozu potkáš daleko víc takovejch ,,střelců''. Je vidět, že Butcher to má ale narozdíl od většiny z nich v ruce.
Ses pako volem_tsch píše:2:08 - tady možná zkresluje pohled
2:30 - tam jsi nic neviděl a ne že ne
2:56 - tady taky ne
3:32 - on ti ale neni zvědavej na to, ž jsi myslel, že stihneš předjet, měl ti to zadupnout a byl klid
4:09 - tady bys s tim něco dělal horko těžko
4:22 - netřeba komentáře
6:20 - taky neni nejlepší
něco možná vypadá v reálu jinak než na kameře, ale papíry (na auto) si nezasloužíš.
Ale kdepak, Kein by i odpověděl. Keina jen nebaví někomu vysvětlovat jesli je nebo neni nebezpečná jízda v zarostlém horizontu. Na to si musíš chlapče přijít sámButcher píše:hattori_hanzo píše:Zato taková Toyota Yaris T-Sport s motorem 1.5 co měla 105 koní a stovku za devět vteřin,to byl supersport jak prase!Beaver píše:Tuto definici splňuje skoro každý auto, který není osazený nějakou parodií na motor, netřeba je za tímto účelem opatřovat nějakýma značkama racing, sport, RS apod.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... nt/8679240![]()
Ad video jeste:
Kein neodpovedel.Asi neni jak...