Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Koupim je!mariS píše: ty kola jsou magneziovy OZ Racing 8x17" s rozteci 4x108.. nasel jsem je v inzeratu na rumunskym tuning-foru tak jsme s klukama udelali vylet do Timisoary a udelal jsem si radost
Keine, ty jsi vážně vyndanejKein píše:Já měl na tacháči 260km/h a? opravdu si myslíš, že to tolik jede? Odečti si 20km a změř si pružné zrychlení 80-120km/h a potom 130-180km/h a zjistíš, že to jede pěkný hounoStarlet píše:
tak nejakja nemel ani xr3i ale klasiku (66kw) a jak to jelo:
[img]tacho[/img]
Takhle jede i můj Starlet, 75 PS, spousta mrtvejchFáčko ti jde taky rozhrkat na 180km/h (aspoň to tedy někteří říkají) ale dá se to nazývat ještě výkonem, když ručička tachometru se pohybuje vzhůru o nanometry a jde to provádět jen na letišti? Thinking.
No dobře, dobře, já se teda zandám.Starlet píše:Keine, ty jsi vážně vyndanejKein píše:Já měl na tacháči 260km/h a? opravdu si myslíš, že to tolik jede? Odečti si 20km a změř si pružné zrychlení 80-120km/h a potom 130-180km/h a zjistíš, že to jede pěkný hounoStarlet píše:
tak nejakja nemel ani xr3i ale klasiku (66kw) a jak to jelo:
[img]tacho[/img]
Takhle jede i můj Starlet, 75 PS, spousta mrtvejchFáčko ti jde taky rozhrkat na 180km/h (aspoň to tedy někteří říkají) ale dá se to nazývat ještě výkonem, když ručička tachometru se pohybuje vzhůru o nanometry a jde to provádět jen na letišti? Thinking.
![]()
Reagoval jsem na fotku, já opřu rafičku za 190 km/h kde ta stupnice končí,
nikdy jsem netvrdil, že to auto jede opravdu 190 km/h....
Myslíš, že se tady prsim s 1.3 16V??![]()
![]()
![]()
Už se prober člověče a neber všechno tak vážně.
toledo uz je pryc??Badd píše:Já dnes umyl
až bude teplo a budu mít MG po servisu, tak se někdy musíme domluvit. Rád se na tu turbínku kouknuKvětoslávek píše:už skoro dva roky je v Brně:))) o víkendu sme se jeli projet-torbo dost tlaki 0.7 bárů:)
Spiral píše:kola krasny,.... spravnej styl... ale nechal bych je bile... v te jsou nejhezci....
i kdyz teda jde o to do jake barvy pujde auto... chystas se uz na lak?
Kde tam?Ilegaltuner píše:jarni očista¨v pl auto umyju i s voskem za 5zl tedy 30kč za kolik umyvate vy