Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Pres leto myju rucne, ale v zimnich mesicich na vapce 10kc horka pena a 20kc oplach, do PL daleko 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
za 50 Kč... prumyslova wapka, ktera bez problemu reze i gumy okolo oken, samponu kolik chci, pripravek na alu, lestici pasty 3M + lesticka, lestenka pneu, lestenka plastu a tak dale, a tak dale.... 

Life is a Bitch
V PL dobre ceny za umyti 

Já jsem auto jednou dokázal za 20 Kč a super. Jsem hned dal šampón rychle přejel a pak oplach, tady u Tesca v Ka.
To ses maslo, to ja za 8kc
V lete u nas v Usti jela mycka na nejaky pomaly provoz minuta "strikani"
asi za 2 koruny, no super 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já si auto meju zadarmo před garáží
občas je výhoda mít garáž s vodovodem
na myčce by mě to stálo asi nehorázný peníze, protože mi to většinou trvá tak půl dne 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tak ja taky nejradsi s kbelem a houbou ale wapka je jednodussi a mas v podstate auto cisty porad, kor v lete 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Wapku mám v garáži taky
ale já to s ní stejně nemyju, přece jen ta střecha nemá úplně ideální stěsnost kolem oken 

No ale zase mejt alu rucne neni to pravy, kor treba ty moje, to je na hodku s houbou a wapkou na minutu jedno kolo

No já to taky pucuju u baráku ale právě se s tím člověk musí víc srát ať to vypadá
Tou wapkou to jde super no. Já moc nemám rád ty kartáčové myčky.

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Carlan (nebo jiný přípravek) -> nastříkat -> trošku to ošmudlat štětkou -> opláchnout a jsou také jako nové
taky jsem měl kola, který nejsou ideální na mytí 

milosh píše:No ale zase mejt alu rucne neni to pravy, kor treba ty moje, to je na hodku s houbou a wapkou na minutu jedno kolo![]()
http://www.opel-astra-h.cz/gallery/1281 ... g_7408.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
no práce koneně normální auto po dlouhý hodně dlouhý době

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
-
- Kontaktovat uživatele:
"pouze" 1.8T AGUVasekk píše: 1.8T APX?

pavelini : proto se do toho nehrnu aby mi to nějakej rok vydrželo

QUATTRO 309 kW
Jako překvapujete, pánové, člověk by čekal, že se budete předhánět, kdo dává autu větší péči a vy soutěžíte v umytí za co nejmenší peníze

Ty se běž překvapovat někam na autorevue 

BIGPAPA: no jo, milosh má pěkné autko
Teď jak s tím svým poprvé vyjedu tak ho naleštím jak psí kulky a na to vosk, snad mi to foťák vezme 

V6: hlavně je zajímavý, že nikdo nehrotí, že je to vysoký atd

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Tak to je snad jediné štěstí, že tady nejsou všichni stejný.. Tahle stránka se mi líbí, na pohodu 

Bigpapa: budu rád když mi vysvětlíš v čem je mé auto nenormální?
Jinak taky jen umím jak nikdo ani necekne že je to vysoko (mě to neva)

Naposledy upravil(a) tholis dne 05 bře 2011 13:36, celkem upraveno 2 x.
" www.autowerks.cz "
Milosh má nějaké pěkné auto? Já myslel že má pořád ty dvě Astry...StanleyV6 píše:BIGPAPA: no jo, milosh má pěkné autkoTeď jak s tím svým poprvé vyjedu tak ho naleštím jak psí kulky a na to vosk, snad mi to foťák vezme

asi v tom že to není sOPEL 

dacan: hm, hm ale Opel vzhledem k jejich prodejům vůči koncernům moc normální nejsou (normální=něco co potkáš na každém rohu). jinak je to normální obyčejná Astra, v čem je jiná než normální golf? normální fabie? normální golf, normální 206 apod.. Nevím
Stanley: ten klid je tu možná proto že si tu ještě nenapsal žádnou nebetyčnou blbost nebo si nekriticky nevychvaloval svého korejce..

Stanley: ten klid je tu možná proto že si tu ještě nenapsal žádnou nebetyčnou blbost nebo si nekriticky nevychvaloval svého korejce..

" www.autowerks.cz "
Už to tu zase začíná, ale co by ten svět byl zač bez debilů 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tholis: Nebuď vztahovačnej, vždyť nenapsal nic konkrétně na tvé auto.
Vám to možná bude připadat jako rejpání, ale Milosh bude vědět
Musím uznat, že když nás v tý Astře rozváží ožralí z hospody domů, je to moc pěkný a šikovný auto 

jj
já to myslel jako joke a tatka asi jako rýpnutí ale to nevím jistě
nicméně tvoje auto má jako jedno zmála ke svému výkonu i odpovídající vzhled
a taky tě šlechtí že s tím nejdeš níž jak ti někteří radí 

Dejte mi 5 minut a uvidíte korejský průjem
Dneska jsem to vytáhl ale je na tom ještě kus práce a je špinavé.

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dej dej, pojedu vyčistit auto a taky něco nekvalitně mobilem vyfotím 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
dobře, myslel jsem v naprosto seriovem stavutholis píše:Bigpapa: budu rád když mi vysvětlíš v čem je mé auto nenormální?Jinak taky jen umím jak nikdo ani necekne že je to vysoko (mě to neva)

Tady máte foto aktuál, foceno mobilem, korejská sračka která nezná meze, jo a ještě abych doplnil a nebyl výjimkou tohoto fóra: NEJLEPŠÍ AUTO NA SVĚTĚ, YEAH 

- Přílohy
-
- DSC00082.jpg (46.68 KiB) Zobrazeno 2404 x
-
- DSC00084.jpg (31.83 KiB) Zobrazeno 2404 x
-
- DSC00083.jpg (52 KiB) Zobrazeno 2404 x