patt- píše:
ja fakt nevim co sa vam na tom novom civicu lubi
to ze ted vypada jako ufo na silnici. Je neotrelej, zvlastni a originalni. Ovsem cas ukaze, jak dlouho mu tato libivost zustane
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Wuf: TypeS, dobra volba Akorat skoda ze ty new motory od Hondy uz neni to co bejvalo(mozna ze jen muj pocit).. Kazdopadne chvalim kolecka!
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
gizmi píše:Wuf: TypeS, dobra volba Akorat skoda ze ty new motory od Hondy uz neni to co bejvalo(mozna ze jen muj pocit).. Kazdopadne chvalim kolecka!
To mas pravdu, ale zase je to moje prvni honda, takze nejsem "deformovanej" . Mam jeste v planu prihodit Type R kridlo + zadni lampy, mozna 20% folie a trochu k zemi, ale potrebuju to kazdej den, takze nic zasadniho.
wuf: tvuj mazel ma uz ted slusnej podvozek..ja byt tebou, tak k zemi neposilam.. kord pokud sni litas vsude.. Jinak to auto je pekny uz v zakladu.. ten vzhled ti zavidim..
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
gizmi píše:wuf: tvuj mazel ma uz ted slusnej podvozek..ja byt tebou, tak k zemi neposilam.. kord pokud sni litas vsude.. Jinak to auto je pekny uz v zakladu.. ten vzhled ti zavidim..
Proto pisu mozna trochu dolu, sam jeste nejsem uplne presvedcenej.
patt- píše:
to ze ted vypada jako ufo na silnici. Je neotrelej, zvlastni a originalni. Ovsem cas ukaze, jak dlouho mu tato libivost zustane
Mě hlavně překvapuje, že je někdo ochotnej dát takovej balík peněz za tohle auto. Vždyť ta cena je tam kolem 800k. A za tohle teda .
Ale každýho věc...
patt- píše:
Mě hlavně překvapuje, že je někdo ochotnej dát takovej balík peněz za tohle auto. Vždyť ta cena je tam kolem 800k. A za tohle teda .
Ale každýho věc...
Me taky neni jasny, jak nekdo muze dat skoro milion za c5.. mizernej citroen Holt jsou taci lidi
btw postni ty tvoje auto, jeste jsem si ho nevsimla
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
AdieuD píše:
Ale každýho věc...
Me taky neni jasny, jak nekdo muze dat skoro milion za c5.. mizernej citroen Holt jsou taci lidi
btw postni ty tvoje auto, jeste jsem si ho nevsimla
Myslím, že by jsi byla velice překvapená v čem jezdím
MComb píše:Myslím, že by jsi byla velice překvapená v čem jezdím
tak se predved Jsem zvedava, podle tveho popisu hadam, ze to muze byt jen Reich wagen Proto jsem zvedava, bude-li tomu jinak
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
MComb píše:Myslím, že by jsi byla velice překvapená v čem jezdím
tak se predved Jsem zvedava, podle tveho popisu hadam, ze to muze byt jen Reich wagen Proto jsem zvedava, bude-li tomu jinak
Právě, že to je na tom ta největší ironie. Po 5 letech v Oplu mám nyní francouze
Proboha proc? Vzdyt se to sere!
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between