AdieuD píše: tak se predved Jsem zvedava, podle tveho popisu hadam, ze to muze byt jen Reich wagen Proto jsem zvedava, bude-li tomu jinak
Právě, že to je na tom ta největší ironie. Po 5 letech v Oplu mám nyní francouze
Proboha proc? Vzdyt se to sere!
To už je zase jiná historie...
Jinak budu rád když mi někde najdeš kde jsem napsal, že se francouzi serou...
Že se mi nelíbí starý Citroeny je věc druhá
MComb píše:To už je zase jiná historie...
budu rada, kdyz mi napises, kde jsem ja napsala, ze si ty napsal, ze se francouzi serou...
Nechapu jedno, mas rad nemecka auta, proc nemas nemecke auto, ale francouzske? to jako bych ja jezdila v golfovi a rikala, jak mam rada frantiky
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
MComb píše:To už je zase jiná historie...
budu rada, kdyz mi napises, kde jsem ja napsala, ze si ty napsal, ze se francouzi serou...
Nechapu jedno, mas rad nemecka auta, proc nemas nemecke auto, ale francouzske? to jako bych ja jezdila v golfovi a rikala, jak mam rada frantiky
Asi tak: U nás na firmě nemám jediné a hlavní slovo...
A na víkendovej sporťák momentálně není peněz nazbyt když člověk zařizuje pohodlné a plnohodnotné bydlení...
MComb píše:
A na víkendovej sporťák momentálně není peněz nazbyt když člověk zařizuje pohodlné a plnohodnotné bydlení...
Nejsi jediny, kdo si zarizuje "plnohodnotne" bydleni, ver, ze me ty roky v podnajmu uz taky serou, tak jsme si poridili dluh na 30 let Ale to furt neni duvod nemit neco, co ti je srdci blizsi
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
MComb píše:
Nejsi jediny, kdo si zarizuje "plnohodnotne" bydleni, ver, ze me ty roky v podnajmu uz taky serou, tak jsme si poridili dluh na 30 let Ale to furt neni duvod nemit neco, co ti je srdci blizsi
Máš pravdu, ale já si svůj víkendovej sen zase splním jen momentálně peníze jdou na bydlení a zadlužovat se mi vážně nechce...
Každej to má zkrátka jinak... Radší si pár let počkám než si brát na 30 let hypotéku Každý znás to má nastaveno jinak, ale to už jsme odbočili jinam.
MComb píše:Máš pravdu, ale já si svůj víkendovej sen zase splním jen momentálně peníze jdou na bydlení a zadlužovat se mi vážně nechce...
Každej to má zkrátka jinak... Radší si pár let počkám než si brát na 30 let hypotéku Každý znás to má nastaveno jinak, ale to už jsme odbočili jinam.
asi tak. Moji rodice mi nic nedaji, chlapovi rodice tez ne, protoze jsou nevlastni. My se zadluzit musime, nam prachy nespanou z nebe ani za 5 let. cekani je zbytecne. Holt chudak votuzeny bx se nedocka niceho, co jsem planovala...
btw postni to auto ne? samy kecy, zadna fotka
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
AdieuD píše:Poko: co to mas na tom clonitku? ww.immortal.cz?
jj , ale stejnak stranky nejsou hotovy , takze tam nic nenajdete
jsem byla zvedava kdyby byl dneska cernak, prelouskam to na vlastni bulvy
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
MComb píše:Máš pravdu, ale já si svůj víkendovej sen zase splním jen momentálně peníze jdou na bydlení a zadlužovat se mi vážně nechce...
asi tak. Moji rodice mi nic nedaji, chlapovi rodice tez ne, protoze jsou nevlastni. My se zadluzit musime, nam prachy nespanou z nebe ani za 5 let. cekani je zbytecne. Holt chudak votuzeny bx se nedocka niceho, co jsem planovala...
btw postni to auto ne? samy kecy, zadna fotka
Však každý to má jinak...
Nemám v komplu žádnou fotku tak musím něco nafotit Ale je to pracant
MComb píše:Však každý to má jinak...
Nemám v komplu žádnou fotku tak musím něco nafotit Ale je to pracant
a je to alespon pohodlnej pracant?
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
AdieuD píše:Poko: co to mas na tom clonitku? ww.immortal.cz?
jj , ale stejnak stranky nejsou hotovy , takze tam nic nenajdete
jsem byla zvedava kdyby byl dneska cernak, prelouskam to na vlastni bulvy
tak to každopádně no ten nápis mluví za vše a čerňák nějak spácháme někdy , ale až bude teplo , teď to ještě stojí za prd a dost jsem teď chcípal tak nechci něco back ........
to Mirek : Horní Počernice , Dolní Počernice
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
pokorneo píše:tak to každopádně no ten nápis mluví za vše a čerňák nějak spácháme někdy , ale až bude teplo , teď to ještě stojí za prd a dost jsem teď chcípal tak nechci něco back .......
Nojo, ja jsem rikala, ze ted to taky nema smysl, ale bulda zrusil eden a tak nic neni hlavne s predstihem dat vedet
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
zrovna jsem něco hledal BMWclubu a vzpoměl jsem si na tebe, jak seš natom asi.
Z toho tvého bava nemůžu fakt paráda
tak to potesi ..no chlape. Uz to neni co to bejvalo ten predek je fakt výš a už to neni takovej kocour co býval. zejtra to snad stihnu za svetla vyfotit
btw: ty ses na tom jak? premejslis ze bys zkusil Bmw?
tak to potesi ..no chlape. Uz to neni co to bejvalo ten predek je fakt výš a už to neni takovej kocour co býval. zejtra to snad stihnu za svetla vyfotit
chtěl jsem 325coupé ale teď mám ještě moc práce tak potřebuju pracanta. Ale je to hnedka na prvním místě u mě co bude jako další. Jen se k tomu dokopat nahoď pak další fota
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Rolljoin píše:
chtěl jsem 325coupé ale teď mám ještě moc práce tak potřebuju pracanta. Ale je to hnedka na prvním místě u mě co bude jako další. Jen se k tomu dokopat nahoď pak další fota
325 coupe bys byl vysmatej a slintal bych ja Ja za rok taky budu asi shanet sestihrnek. jj urcite to sem postnu, podle toho v kolik prijedu z arbeitu