přece bych strejdu Flanela neotravoval..Boči píše:ji kup a strejda Flanel ti pomůže s VR6

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
přece bych strejdu Flanela neotravoval..Boči píše:ji kup a strejda Flanel ti pomůže s VR6
no jo nóóóoDOEMIXXX píše:Spis nam rekni co Offroad, tvuj topic v projektech je u ledu peknou dobu....Dejv píše:to auto už je postavený beze změn 14let....takže je to u ledu....do originálu tomu už chybí strašně moc...![]()
![]()
Markus: Co posta vole, dorazily ty dily na Lupo?
[/quote]Filip:) píše:a myslíš že se to vyplatí to stavět?F.l.a.n.e.l. píše:a za kolik nakonec šla jestli se můžu zeptat jako potencionální budoucí majitel stejného vozidla..![]()
- jak to jede?
[/quote]Filip:) píše:přece bych strejdu Flanela neotravoval..Boči píše:ji kup a strejda Flanel ti pomůže s VR6Myslím že mu to stačilo jednou
sundejte uš ty plecháče dostLaconi píše:http://i53.tinypic.com/2pr6101.jpg
šla za tolik, kolik jsem chtěl. nebyl důvod snižovat cenu: 7O OOOkč. a každému se vyplatí něco jinačího takže nevím jak jsi na tom ty.F.l.a.n.e.l. píše:Filip:) píše:a myslíš že se to vyplatí to stavět?F.l.a.n.e.l. píše:a za kolik nakonec šla jestli se můžu zeptat jako potencionální budoucí majitel stejného vozidla..![]()
- jak to jede?
[/quote]Filip:) píše:přece bych strejdu Flanela neotravoval.. Myslím že mu to stačilo jednouBoči píše:ji kup a strejda Flanel ti pomůže s VR6
představ si trochu jinou špinavou octávku v dobrý výbavě..JAYY-JAYY píše:Filipe nahoď nám foto tvého Volva.. když my už ani nevíme jak vypadá![]()
2.0 16Vmilosh píše:Laconi jakej tam mas motor? Se divim ze takovej haban jako ty si koupi tak maly auti, ale pokud to slusne jede pak to chapu.
Jasny ale ja s tim parkoval na Sumbarku takze sem cekal ze zmizi docela rychle.-Jakub- píše:divné, já mám rekord něco kolem 2tis na jednom stromečku