přece bych strejdu Flanela neotravoval..Boči píše:ji kup a strejda Flanel ti pomůže s VR6
 Myslím že mu to stačilo jednou

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
přece bych strejdu Flanela neotravoval..Boči píše:ji kup a strejda Flanel ti pomůže s VR6
no jo nóóóoDOEMIXXX píše:Spis nam rekni co Offroad, tvuj topic v projektech je u ledu peknou dobu....Dejv píše:to auto už je postavený beze změn 14let....takže je to u ledu....do originálu tomu už chybí strašně moc...

Markus: Co posta vole, dorazily ty dily na Lupo?
 off je prostě off. eškrta už mám téměř hotovýho, takže brzy zase nějakej ten sonet na flexu zahraju
  off je prostě off. eškrta už mám téměř hotovýho, takže brzy zase nějakej ten sonet na flexu zahraju 
[/quote]Filip:) píše:a myslíš že se to vyplatí to stavět?F.l.a.n.e.l. píše:a za kolik nakonec šla jestli se můžu zeptat jako potencionální budoucí majitel stejného vozidla..
- jak to jede?
[/quote]Filip:) píše:přece bych strejdu Flanela neotravoval..Boči píše:ji kup a strejda Flanel ti pomůže s VR6Myslím že mu to stačilo jednou

sundejte uš ty plecháče dostLaconi píše:http://i53.tinypic.com/2pr6101.jpg
šla za tolik, kolik jsem chtěl. nebyl důvod snižovat cenu: 7O OOOkč. a každému se vyplatí něco jinačího takže nevím jak jsi na tom ty.F.l.a.n.e.l. píše:Filip:) píše:a myslíš že se to vyplatí to stavět?F.l.a.n.e.l. píše:a za kolik nakonec šla jestli se můžu zeptat jako potencionální budoucí majitel stejného vozidla..
- jak to jede?
 Nešlo o to zda se to vyplatí jako pro prodej, ale pro ten pocit z jízdy s tou VR6..
 Nešlo o to zda se to vyplatí jako pro prodej, ale pro ten pocit z jízdy s tou VR6.. 
[/quote]Filip:) píše:přece bych strejdu Flanela neotravoval.. Myslím že mu to stačilo jednouBoči píše:ji kup a strejda Flanel ti pomůže s VR6
 jen se bojím elektriky..
 jen se bojím elektriky..

navic je to jen estetika.... technika je OK
 navic je to jen estetika.... technika je OK .. ma naslapnuto, po laku prokoukne paradne.
.. ma naslapnuto, po laku prokoukne paradne.
 A líbí se mi, že se toho na apríla forum tak hezky chytlo
   A líbí se mi, že se toho na apríla forum tak hezky chytlo   

tak ve volnu se dělaj věci ci nejsou vidět
  tak ve volnu se dělaj věci ci nejsou vidět  
představ si trochu jinou špinavou octávku v dobrý výbavě..JAYY-JAYY píše:Filipe nahoď nám foto tvého Volva.. když my už ani nevíme jak vypadá

2.0 16Vmilosh píše:Laconi jakej tam mas motor? Se divim ze takovej haban jako ty si koupi tak maly auti, ale pokud to slusne jede pak to chapu.
Jasny ale ja s tim parkoval na Sumbarku takze sem cekal ze zmizi docela rychle.-Jakub- píše:divné, já mám rekord něco kolem 2tis na jednom stromečku