Zkurveny Usti nevsiml jsem si znacky...TomasUL píše:Je možný, že jsem dneska u nás v Ústí nad Labem viděl pana Zemiho cca v 11.20, jak jede do zákazu na Mírové náměstí?![]()
Nestačil jsem vyfotit, ale oranžový kola jsem nemohl přehlédnout

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Zkurveny Usti nevsiml jsem si znacky...TomasUL píše:Je možný, že jsem dneska u nás v Ústí nad Labem viděl pana Zemiho cca v 11.20, jak jede do zákazu na Mírové náměstí?![]()
Nestačil jsem vyfotit, ale oranžový kola jsem nemohl přehlédnout
mel jsem kozenou predkozku, ale jelikoz se pod tim drzi voda + vysisovava barva a ani to nedejcha, tak jsem ji prodal a nahanel tuhle plastovou, ktera je jakoby nad timmaRkus píše:kde se to da koupit ? tohle uz dlouho schanim na lupo a ne a ne to nikde sehnat.
včera jsem zrovna se speedcarsem jel, zatim ještě na isica, ale stejně jste drahýbiohazard píše:jestli to je na mě,tak individuálně podle toho jak mi padneš do okaJord píše:za kolik vozíš moderátory z TF?
jj....chtel jsem zkusit ten "vorsprung"...mno a nako jsem ho nenaselZemi píše:Jsi vystridal 7mu za A6?
Diky za infogizmi píše: Markus: jukal jsem se ti a na Lumpíka nedelajDelaj mraky aut, ale Lupo bohuzel (POLO snad vsechny, golfiny vsechny, Passaty, atd)
černá dročka?Ilegaltuner píše:Nevíte někdo o nějakých peckovních kolech ? 20" asi bych je i změnil