Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
to vozíš u sebe papíry od doktora?Hanz felda píše:na všechno ostatní mám atesty a homologační listybiohazard píše:jj to by bylo to první čeho by se na tý Feldě všimlise světlama nevím jak bych to udělal...
milosh píše:Cim je clovek starsi tim vic musi rikat veci ktere ten druhy chce slyset, to je jako v manzelstvi
Nevíš co to bylo dneska ráno za bordel na Strahově? Plný parkoviště žlutých taxikářských Fluencůbiohazard píše:ať nejsem OT,tak jeden trapnej koncerT![]()
takže skoro plnábiohazard píše:Rudi má to klimu a skla v elektrice takže brzdi s těma výrazamaa hlavně 1.6TDI luxusně táhne za turbem
já stál na Agipu na Smíchově takže to jde mimo mě a ani o ničem nevim.To asi zase konkurence stávkovala za sazbováním.artty píše:Nevíš co to bylo dneska ráno za bordel na Strahově? Plný parkoviště žlutých taxikářských Fluencůbiohazard píše:ať nejsem OT,tak jeden trapnej koncerT![]()
Ty woe Jiriku nerikej, ze uz jsi spadnul do slengu ceskych "plnopalbařů"biohazard píše:Rudi má to klimu a skla v elektrice takže brzdi s těma výrazamaa hlavně 1.6TDI luxusně táhne za turbem
Já mám úplně opačný poznatky - jezdil jsem s tímhle motorem asi měsíc a motal jsem se okolo pěti. Kámoš s tím jezdí po Praze + dvakrát týdně Praha - Blava a dlouhodobou má 4.8, tak přemýšlím kde je chyba...SPEEDY píše:Tu 1.6TDI 77kW mám v práci a rozhodně bych neřekl, že je super na spotřebu...běžná couračka 6,5, svižný tempo po štatlu přes 7, spíš k 8. Vzhledem k tomu, že 1.9 to umí i za míň, mi to nepříjde bůhví jaká sláva. Na té 1.6 je krásně vidět, že jak jí člověk nehoní v o něco vyšších otáčkách, tak je to úplně mrtvý, oproti třeba té 1.9, která se dá nechat brblat a je jí to jedno. V práci mám i Fabie 1.6TDI 55kW a to je úplnej průser... zlatej urachtanej 3 válcovej diesel 1.4.
Mám pocit, že poslední "moderní" diesely z koncernu, stojej za totální hovno.
Nevzdávej to, jestli se to líbí Tobě, tak si to užívej, jen asi nemůžeš čekat, že Ti to někdo pochválí...Hanz felda píše:tak jestli se tu taky řeší to jestli má někde někdo gramatickou chybu tak to je marné....
jestli to je na mě,tak individuálně podle toho jak mi padneš do okaJord píše:za kolik vozíš moderátory z TF?
milonovo píše:Nevzdávej to, jestli se to líbí Tobě, tak si to užívej, jen asi nemůžeš čekat, že Ti to někdo pochválí...Hanz felda píše:tak jestli se tu taky řeší to jestli má někde někdo gramatickou chybu tak to je marné....
Přijde mi to, jako kdybys v tematu o holkách poslal fotku ovcePřesto že se Ti to s ní líbí, ostatní to asi nepoberou