Ja mam taky radost - dneska jsem si upravil takovej ten stresni tapec u Rovera pesti pac jsem se rano tak vytocil ze jsem rad ze jsem neurval dvere. Na ceste do Sosny mi zaclo zase haprovat zapalovani tak jsem se na to vysral a jel domu. Uz tyden cekam na novy zapalovani a frajer s dilama porad nema. Asi dam pesti jemu ze je pomalej lempl. Nicmene vcera fungoval vytecne - zavrazdil mistni 3000GT a jel obstojne s Golfem V GTI 250PS yeah... Takze mu dam jeste jednu sanci.
Naposledy upravil(a) Zemi dne 06 dub 2008 16:00, celkem upraveno 1 x.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Zemi píše:Ja mam taky radost - dneska jsem si upravil takovej ten stresni tapec u Rovera pesti pac jsem se rano tak vytocil ze jsem rad ze jsem neurval dvere. Na ceste do Sosny mi zaclo zase haprovat zapalovani tak jsem se na to vysral a jel domu. Uz tyden cekam na novy zapalovani a frajer s dilama porad nema. Asi dam pesti jemu ze je pomalej lempl. Nicmene vcera fungoval vytecne - zavrazdil mistni 3000GT a jel obstojne s Golfem V GTI 250PS yeah... Takze mu dam jeste jednu sanci.
gti 250 ps? nebyl to spíš R32?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Zemi píše:Ja mam taky radost - dneska jsem si upravil takovej ten stresni tapec u Rovera pesti pac jsem se rano tak vytocil ze jsem rad ze jsem neurval dvere. Na ceste do Sosny mi zaclo zase haprovat zapalovani tak jsem se na to vysral a jel domu. Uz tyden cekam na novy zapalovani a frajer s dilama porad nema. Asi dam pesti jemu ze je pomalej lempl. Nicmene vcera fungoval vytecne - zavrazdil mistni 3000GT a jel obstojne s Golfem V GTI 250PS yeah... Takze mu dam jeste jednu sanci.
vi ste dobri rejsr
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ste nejlepsi tanecnik disko
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
gti 250 ps? nebyl to spíš R32?
Kdybych mel misto hlavy jitrnici tak bych rekl mozna, ale vim jiste ze to byl GTI pac jsme pak s majitelem kecali. Byl "nemile" prekvapen jak mi to jede - prej myslel ze je to Honda podle znaku zadny takovy auto jeste nevidel tak jen hadal a prej chtel mlady ukazat jak mu to jede ze me chtel sproste sejmout. Nicmene rikal osobne ze to nemel na brzde, ale ze delaj do uprav jednotek - je to nejakej soft z DE kde oni meri od 240-250PS a 360-380Nm. Vim ze seriovku bych rozbrecel jak miminko, ale tenhle jel nad 180km/h trochen lepe coz jsem hned pochopil ze serie to neni... I ty cerny fleky co litali z vejfuku ho prozradily heh... Jinak dobrej pokec - zadnej tipickej Golfar nagelovanej s hlavou veprostred. Joooo nejvyssi cas opustit seriovej stav takze uz cekam na par goodies abych nemel tyhle starosti.
mě ty kola přijdou moc velký. ty tmavé co jsi tam měl původně byly paráda
To byly maly spunty... Nicmene je mam porad.
mc-otka píše:dal bych spíš nějakej závodní styl OZ atd...
Koupil jsem si zavodni ATS DTC v 17" a nasrat na zavodni kola - co kolo to minimalne jedna prasklina. Tyhle tezky hovada se aspon jenom vohnou - kladivo a je hotovo. Takze PIMP.