to dostTommy1978 píše:Baworako mafioso dost kua![]()
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
mno to nejtěžší máš za sebou no ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
aby sis nerejpnul coMarauderZ28 píše:mno to nejtěžší máš za sebou no ...
má z toho radost no... jsem taky dal nový čirý blinkry a mam taky z toho radost 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- creams
- Kontaktovat uživatele:
Není to náhodu foceny u Tesca v Hrobavé ? v Obchodní zoně ?
Pug 306 cleaning
HTTP://INFINITYCARS.CZ
http://opravy-autochladicu.cz/ a svařování hliníku
Profesionální péče o vozidla
www.detailing.cz
www.cleaned.cz
HTTP://INFINITYCARS.CZ
http://opravy-autochladicu.cz/ a svařování hliníku
Profesionální péče o vozidla
www.detailing.cz
www.cleaned.cz
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam taky radost - dneska jsem si upravil takovej ten stresni tapec u Rovera pesti pac jsem se rano tak vytocil ze jsem rad ze jsem neurval dvere. Na ceste do Sosny mi zaclo zase haprovat zapalovani tak jsem se na to vysral a jel domu. Uz tyden cekam na novy zapalovani a frajer s dilama porad nema. Asi dam pesti jemu ze je pomalej lempl. Nicmene vcera fungoval vytecne - zavrazdil mistni 3000GT a jel obstojne s Golfem V GTI 250PS yeah... Takze mu dam jeste jednu sanci.
Naposledy upravil(a) Zemi dne 06 dub 2008 16:00, celkem upraveno 1 x.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
myslim ze jedno vysroubovani ten plast nezabije ... staci jako duvod to ze jsem mladej, nedockavej?Mirek999 píše:Proc tam nedas ty blinkry az budes mit oranzove zarovky,usetril by jsi si sroubovani a opotrebeni plastu blinkru..:Kroci:. píše:to dostTommy1978 píše:Baworako mafioso dost kua![]()
sme ted gangster s BMF , mona cyp to bude chtyt a kožku
gti 250 ps? nebyl to spíš R32?Zemi píše:Ja mam taky radost - dneska jsem si upravil takovej ten stresni tapec u Rovera pesti pac jsem se rano tak vytocil ze jsem rad ze jsem neurval dvere. Na ceste do Sosny mi zaclo zase haprovat zapalovani tak jsem se na to vysral a jel domu. Uz tyden cekam na novy zapalovani a frajer s dilama porad nema. Asi dam pesti jemu ze je pomalej lempl. Nicmene vcera fungoval vytecne - zavrazdil mistni 3000GT a jel obstojne s Golfem V GTI 250PS yeah... Takze mu dam jeste jednu sanci.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Dnes, na policejní stanici v Drasenhofen - Austria 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
vi ste dobri rejsrZemi píše:Ja mam taky radost - dneska jsem si upravil takovej ten stresni tapec u Rovera pesti pac jsem se rano tak vytocil ze jsem rad ze jsem neurval dvere. Na ceste do Sosny mi zaclo zase haprovat zapalovani tak jsem se na to vysral a jel domu. Uz tyden cekam na novy zapalovani a frajer s dilama porad nema. Asi dam pesti jemu ze je pomalej lempl. Nicmene vcera fungoval vytecne - zavrazdil mistni 3000GT a jel obstojne s Golfem V GTI 250PS yeah... Takze mu dam jeste jednu sanci.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
ste nejlepsi tanecnik diskoZemi píše:Ja mam taky radost - dneska jsem si upravil takovej ten stresni tapec u Rovera pesti pac jsem se rano tak vytocil ze jsem rad ze jsem neurval dvere. Na ceste do Sosny mi zaclo zase haprovat zapalovani tak jsem se na to vysral a jel domu. Uz tyden cekam na novy zapalovani a frajer s dilama porad nema. Asi dam pesti jemu ze je pomalej lempl. Nicmene vcera fungoval vytecne - zavrazdil mistni 3000GT a jel obstojne s Golfem V GTI 250PS yeah... Takze mu dam jeste jednu sanci.
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych mel misto hlavy jitrnici tak bych rekl mozna, ale vim jiste ze to byl GTI pac jsme pak s majitelem kecali.Panda píše:gti 250 ps? nebyl to spíš R32?Zemi píše:Ja mam taky radost - dneska jsem si upravil takovej ten stresni tapec u Rovera pesti pac jsem se rano tak vytocil ze jsem rad ze jsem neurval dvere. Na ceste do Sosny mi zaclo zase haprovat zapalovani tak jsem se na to vysral a jel domu. Uz tyden cekam na novy zapalovani a frajer s dilama porad nema. Asi dam pesti jemu ze je pomalej lempl. Nicmene vcera fungoval vytecne - zavrazdil mistni 3000GT a jel obstojne s Golfem V GTI 250PS yeah... Takze mu dam jeste jednu sanci.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
kecat umis pekne, ale fota zadnyBALI píše:má z toho radost no... jsem taky dal nový čirý blinkry a mam taky z toho radost
Naposledy upravil(a) DOEMIXXX dne 06 dub 2008 21:45, celkem upraveno 1 x.
http://www.facebook.com/djdoemixx
dal bych spíš nějakej závodní styl OZ atd...
Kroci: ty zářivkový kryty jsou dobrý.... takovej stajlynk pyčo
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To byly maly spunty... Nicmene je mam porad.Rolljoin píše:mě ty kola přijdou moc velký. ty tmavé co jsi tam měl původně byly parádaZemi píše:Vykuřte mi. Diky a foceno mobilem.
Koupil jsem si zavodni ATS DTC v 17" a nasrat na zavodni kola - co kolo to minimalne jedna prasklina. Tyhle tezky hovada se aspon jenom vohnou - kladivo a je hotovo.mc-otka píše:dal bych spíš nějakej závodní styl OZ atd...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Dobrý poklotrony 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

[/URL]