butcher setrim na tezsi casy , urcite jich bude jeste potreba

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
kubi vidim prace fest, par mozolu na ruce to stat asi budekubi píše:já se taky těším na výsledek, na tu práci ale ne... nejhorší je že mě tlačí čas. stojim teď na 3 zimákách a unikající rezervě
Aho- sorry že jsem se pak neozval- jo nakonec poláci poslali sadu. Profil XR 01. Směs střední- večer to projedu a dám vědě- R888 by mě sežralo - v 18" je šílená cenawesly.TDI píše:Tome si koupil nakonec ty profily? Ja raději pořídil Toya R888, jak nazuju, poreferuju
nejsou nijak tezky to je fakt, konkretni vahu kola nevim, lak je original, ale poklicky co vim tak byli delany na zakazku pro nejakou firmu .. keskiny jsou tezky svine, delal jsem jedny 16" a vazily jak 19" bbskubi píše:tragicomix: bude no ale tak kola jsou taková třešnička už, jinak to cos je nahazoval to je origo barva ne? ta se mi taky moc líbí ale zkusím tu šedou metlu a uvidíme jak půjde k stříbrné... zlaté šroubky určitě neto nechám plachťákům na cup.... ale překvapila mě velice příjemně jejich váha, o palec méně a váží se mi zdá tak polovičku co keskiny
ano mají na bočnici E tedy schválení do provozu a jejich stránkách si můžeš stáhnout i osvědčení. Na bočnici to má standartní nápisy a značky i dat. výroby atd. jako běžné pneu.rallik píše:Koukal jsem, že jsi o nich psal i v jiném tématu tady a chci se jenom zeptat jestli jsem pochopil správně, že mají i klasickou Ečkovou homolog. tedy jsou určený i do provozu?