butcher setrim na tezsi casy , urcite jich bude jeste potreba
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
luke.bean do te vany jsme bohuzel nenajizdely
byla udelana draha , ktera zacinala na vodni stene , pokracovala pres mokrou zatacku a nahore slalom s couvanim do "garaze" . Maji tam ten polygon peknej
btw. nejake video bude ?
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
směr dolu nebude?
třeba nějaký jetý HP?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Sem si řikal, že by těch kol byla škoda, navíc medvědi maj větší styl 
KEHO rennsport
Pekny hliny 
Ty vole ten kombik je zajimaci..... a pane lama hodte prosim fotku zbirky ALUcek.... 
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
kubi vidim prace fest, par mozolu na ruce to stat asi budekubi píše:já se taky těším na výsledek, na tu práci ale ne... nejhorší je že mě tlačí čas. stojim teď na 3 zimákách a unikající rezervě
- Přílohy
-
- OZ-turbo-gold1.8309.jpg (141.84 KiB) Zobrazeno 2051 x
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
Tu budou určitě všechno zajímavý rozteče co by se mi taky hodily 
KEHO rennsport
tragicomix: bude no ale tak kola jsou taková třešnička už, jinak to cos je nahazoval to je origo barva ne? ta se mi taky moc líbí ale zkusím tu šedou metlu a uvidíme jak půjde k stříbrné... zlaté šroubky určitě ne
to nechám plachťákům na cup.... ale překvapila mě velice příjemně jejich váha, o palec méně a váží se mi zdá tak polovičku co keskiny 
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Protože jsou bez pneu ne?
Ale jsou celkem lehké bych řekl....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
ty moje ATS jsou obutý lehčí jak obutý plechový 14" 
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Já dnes aktuálně obul na origo kola - hořčíkové WRC OZ Racing Prodrive + slicky s homologací.
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tome si koupil nakonec ty profily? Ja raději pořídil Toya R888, jak nazuju, poreferuju 
Aho- sorry že jsem se pak neozval- jo nakonec poláci poslali sadu. Profil XR 01. Směs střední- večer to projedu a dám vědě- R888 by mě sežralo - v 18" je šílená cenawesly.TDI píše:Tome si koupil nakonec ty profily? Ja raději pořídil Toya R888, jak nazuju, poreferuju
to jsou ty slicky co prodava i Dolph? Delsi dobu po nich koukam, prijemna cena, 18" maji rozmery ktere potrebuju
Jsem zvedav na reference 
Focus RS r.v.2002, 2.0 Turbo 200kW+ =lámač hnátů
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
Koukal jsem, že jsi o nich psal i v jiném tématu tady a chci se jenom zeptat jestli jsem pochopil správně, že mají i klasickou Ečkovou homolog. tedy jsou určený i do provozu?
KEHO rennsport
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
nejsou nijak tezky to je fakt, konkretni vahu kola nevim, lak je original, ale poklicky co vim tak byli delany na zakazku pro nejakou firmu .. keskiny jsou tezky svine, delal jsem jedny 16" a vazily jak 19" bbskubi píše:tragicomix: bude no ale tak kola jsou taková třešnička už, jinak to cos je nahazoval to je origo barva ne? ta se mi taky moc líbí ale zkusím tu šedou metlu a uvidíme jak půjde k stříbrné... zlaté šroubky určitě neto nechám plachťákům na cup.... ale překvapila mě velice příjemně jejich váha, o palec méně a váží se mi zdá tak polovičku co keskiny
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt
ano mají na bočnici E tedy schválení do provozu a jejich stránkách si můžeš stáhnout i osvědčení. Na bočnici to má standartní nápisy a značky i dat. výroby atd. jako běžné pneu.rallik píše:Koukal jsem, že jsi o nich psal i v jiném tématu tady a chci se jenom zeptat jestli jsem pochopil správně, že mají i klasickou Ečkovou homolog. tedy jsou určený i do provozu?
člověk jede na chatu, zaparkuje jako obvykle a naráz auto stojí nějak "nezvykle"...

OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
mas to nejaky macknuty nezda se Ti?