Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
není to už moc široký? 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

tak to potom joo
každopadně ten límec s nalepkama vypadá na mmalé fotce jako totálně dodrbanej 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Byla to jen zkouska a nalepky jsem na nich mel tyden, nez zacalo prset
Dneska jsou kola na prodej: viewtopic.php?f=89&t=110086" onclick="window.open(this.href);return false; bez nich 

vem si prášky a nemel tady zase kravinyBIGPAPA píše:to ja musel napsat jen povinnou otázkustejně by jsi se jí dočkal od alu mástrů udiho a nebo berryho
![]()

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Rudi: ruku na srdce

Ano, gizmi, ukaž mi, kde sem já nebo berry někomu nutil hliníky na zimu?
Pokud si tady někdo hrál na rádoby libovej tunynk, tak sem opravdu nechápal, proč má pak plechy na zimu, ale u tebe? 
spíš se divim, že si nepořídíš JOM a nedáš do matu, aby to bylo kruto přísný

VW - Very Wonderful
Rudi: nepotrebuju se ti vyrovnat
Me staci funkcni uprava motoru a nejaka ta stylling - kravinka
Me staci ke spokojenosti malo a precijen je to auto na denni jezdeni
Zastavam "v jednoduchosti je krasa"...
PS: podvozek (stelovak) tam je
Ale je vysroubovany pekne nahoru - nepotrebuju brichoplaza a snizene to je adekvatne kolum 
Jinak vetsi upravy: stelovak, silenty od hyperflexu, recaro interier, muzika komplet Crunch, motor laden u DieselPower na prijemnych 150PS/350Nm a par kravinek jako doplnky - vic nic a letos jsem investoval do kompletniho vystrikani dutin (auto bylo komplet odstrojeno), osetreni ruzku, prelakovani 3 mist po vandalovi v Praze co neunesl bezneho golfa a musel si pohrat klicem + tazne (tchanovo auto s taznym pujde pryc, tak at je v rodine za co zavleci vozejk). Jeste planuju velky tuning - hlidam si na ebayi nosic na strechu...
To jsem ale tuzer 

PS: podvozek (stelovak) tam je

Jinak vetsi upravy: stelovak, silenty od hyperflexu, recaro interier, muzika komplet Crunch, motor laden u DieselPower na prijemnych 150PS/350Nm a par kravinek jako doplnky - vic nic a letos jsem investoval do kompletniho vystrikani dutin (auto bylo komplet odstrojeno), osetreni ruzku, prelakovani 3 mist po vandalovi v Praze co neunesl bezneho golfa a musel si pohrat klicem + tazne (tchanovo auto s taznym pujde pryc, tak at je v rodine za co zavleci vozejk). Jeste planuju velky tuning - hlidam si na ebayi nosic na strechu...

Rudi: teleci leta mam za sebou
Golf je ted zkratka rodinne auto 

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
dama se schmidtama.
rad babicku, gizmi, poznavam. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

Já ti to nijak nezpochybňuji. Já to naopak nepochopim u tunynk kapařů, který v létě na to dávaj leštěný kola, leštěj to i v podběhu a pak s tím jezdí zimu a loupne tam zrezlý plechy, jakoby najednou jeho sen dojezdilgizmi píše:Rudi: nepotrebuju se ti vyrovnatMe staci funkcni uprava motoru a nejaka ta stylling - kravinka
Me staci ke spokojenosti malo a precijen je to auto na denni jezdeni
Zastavam "v jednoduchosti je krasa"...
PS: podvozek (stelovak) tam jeAle je vysroubovany pekne nahoru - nepotrebuju brichoplaza a snizene to je adekvatne kolum
Jinak vetsi upravy: stelovak, silenty od hyperflexu, recaro interier, muzika komplet Crunch, motor laden u DieselPower na prijemnych 150PS/350Nm a par kravinek jako doplnky - vic nic a letos jsem investoval do kompletniho vystrikani dutin (auto bylo komplet odstrojeno), osetreni ruzku, prelakovani 3 mist po vandalovi v Praze co neunesl bezneho golfa a musel si pohrat klicem + tazne (tchanovo auto s taznym pujde pryc, tak at je v rodine za co zavleci vozejk). Jeste planuju velky tuning - hlidam si na ebayi nosic na strechu...To jsem ale tuzer

Já mám na kábru taky štelung, lehkej styling a dál to neřešim, je to víkendovka. Na dodávce dělám teďka celkovou GO, výměna všech těsnění, dvouhmoty, rozvody a na závěr origo lak, žádnej mat.

VW - Very Wonderful
Rudi: na race je motorka
To je uplne jina predstava o pojmu race - zkus 

Zamračeno, sníh, led, zašvihaný auto... ale aktuální foto to je 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
ne vsichni, chcou byt DDOgizmi píše:Rudi: na race je motorkaTo je uplne jina predstava o pojmu race - zkus

motorka chybu jen tak neodpustí, auto jogizmi píše:Rudi: na race je motorkaTo je uplne jina predstava o pojmu race - zkus

VW - Very Wonderful
Beaver: co ty tuzerský zadní lampy na té E46tce 

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Jj motorka mě taky láká, ale nechci si už dělat další papíryRudi píše:motorka chybu jen tak neodpustí, auto jogizmi píše:Rudi: na race je motorkaTo je uplne jina predstava o pojmu race - zkus
navíc na motorce bych lítal snad jenom na okruhu a to musí mít člověk sakra fyzičku
motorka mě vždycky lákala, ale vzhledem k místnímu provozu to je jednou nohou v hrobě

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Už jsem to tak koupilProgresss píše:Beaver: co ty tuzerský zadní lampy na té E46tce

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Venca: ja jezdil 2 roky bez nich a nakonec si je ted v lete udelal. Neni to tezky a pokud jsi udelal Bcko, tak velke Acko na pohodu. Jen teda 5t penez mnooo
Na druhou stranu mel jsem nabidku na pulku bez jizd (svezl jsem majitele autoskoly a uznal, ze jezdit umim), ale nakonec jsem dal komplet a domluvil se snim, ze na jeho nove Suzukine budeme jezdit na vylety a ne po meste
Tech penez nelituju a hlavne uz mam klid a muzu jezdit s cimkoliv..
Lukinho: matka dela ve fakultni nemocnici na oddeleni, kde ma kazdy tyden nekoho po nehode na stroji. Ja rikam: "pokud ma clovek mozek a pouziva ho, tak to riziko neni tak velke"..

Lukinho: matka dela ve fakultni nemocnici na oddeleni, kde ma kazdy tyden nekoho po nehode na stroji. Ja rikam: "pokud ma clovek mozek a pouziva ho, tak to riziko neni tak velke"..
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Asi až budu ještě starší a mít prachy na motorku co se mi líbí. Jinak to nemá smysl pro mě 

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Venco, tak to mame podobněVenca Brody píše:Jj motorka mě taky láká, ale nechci si už dělat další papíryRudi píše:motorka chybu jen tak neodpustí, auto jogizmi píše:Rudi: na race je motorkaTo je uplne jina predstava o pojmu race - zkus
navíc na motorce bych lítal snad jenom na okruhu a to musí mít člověk sakra fyzičku
motorka mě vždycky lákala, ale vzhledem k místnímu provozu to je jednou nohou v hrobě

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pane to jsou zase pohádky viď, aspoň jsme se zasmáliRudi píše:Ano, gizmi, ukaž mi, kde sem já nebo berry někomu nutil hliníky na zimu?Pokud si tady někdo hrál na rádoby libovej tunynk, tak sem opravdu nechápal, proč má pak plechy na zimu, ale u tebe?

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
kdo nema hlinik na zimu, neexistuje 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
A když mám plechovej hliník? 

O to hůř...koncern a bez hlín viďBerry píše:Pane to jsou zase pohádky viď, aspoň jsme se zasmáliRudi píše:Ano, gizmi, ukaž mi, kde sem já nebo berry někomu nutil hliníky na zimu?Pokud si tady někdo hrál na rádoby libovej tunynk, tak sem opravdu nechápal, proč má pak plechy na zimu, ale u tebe?
spíš se divim, že si nepořídíš JOM a nedáš do matu, aby to bylo kruto přísnýAle někdo by měl frčet na Neurolu, aby byl trošku klid a nehrotilo se tu všechno, spíš jsem čekal rýpnutí, že je to opět koncern
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
pozor pane ještě není po desátéj3ykobim píše:4 krasky ve sprse![]()

Necituj obrázky! Díky Kane13
to jsou ty kovany od lordika???
nejake ty hliny na snehu 

100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: