Já ti to nijak nezpochybňuji. Já to naopak nepochopim u tunynk kapařů, který v létě na to dávaj leštěný kola, leštěj to i v podběhu a pak s tím jezdí zimu a loupne tam zrezlý plechy, jakoby najednou jeho sen dojezdilgizmi píše:Rudi: nepotrebuju se ti vyrovnatMe staci funkcni uprava motoru a nejaka ta stylling - kravinka
Me staci ke spokojenosti malo a precijen je to auto na denni jezdeni
Zastavam "v jednoduchosti je krasa"...
PS: podvozek (stelovak) tam jeAle je vysroubovany pekne nahoru - nepotrebuju brichoplaza a snizene to je adekvatne kolum
Jinak vetsi upravy: stelovak, silenty od hyperflexu, recaro interier, muzika komplet Crunch, motor laden u DieselPower na prijemnych 150PS/350Nm a par kravinek jako doplnky - vic nic a letos jsem investoval do kompletniho vystrikani dutin (auto bylo komplet odstrojeno), osetreni ruzku, prelakovani 3 mist po vandalovi v Praze co neunesl bezneho golfa a musel si pohrat klicem + tazne (tchanovo auto s taznym pujde pryc, tak at je v rodine za co zavleci vozejk). Jeste planuju velky tuning - hlidam si na ebayi nosic na strechu...To jsem ale tuzer
Já mám na kábru taky štelung, lehkej styling a dál to neřešim, je to víkendovka. Na dodávce dělám teďka celkovou GO, výměna všech těsnění, dvouhmoty, rozvody a na závěr origo lak, žádnej mat.