Beaver píše:2JZ zvladaji bezne 600 koni, na 1000+ uz je tam potreba par veci vymenit...
Navic RX7 vazi 1200kg a Supra 1500kg takze je asi jasny co bude fungovat lip... Navic ten moturek lezi za tlumicema tzn. 50/50... No zamiloval jsem se.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
LiberaleMiguel píše:tak nejak nikdy nepochopim, proc v tom filmu byli tak odvareni z toho malinkeho motoru, kdyz Supra ma origo motor s mnohem vetsim potencialem
ono tam hlavně nic takového nebylo
edit: te´d jsem si všiml že jsemto měl rozkliklé moc dlouho a odpovědi už někdo poslal
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
jj, vdzycky Nissanem v jednicce Eclipsem a Suprou, ve ctyrce treba Imprezou, ve dvojce Evem(to prece s Hujdou natrhnu ). Ale je pravda, ze trochu na ty GT-R vysazeny byl(viz z ceho vseho si skladal auto ve ctyrce )
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
LiberaleMiguel píše:jj, vdzycky Nissanem v jednicce Eclipsem a Suprou, ve ctyrce treba Imprezou, ve dvojce Evem(to prece s Hujdou natrhnu ). Ale je pravda, ze trochu na ty GT-R vysazeny byl(viz z ceho vseho si skladal auto ve ctyrce )
Beaver píše:No jeste furt muze prodat Tiburona, prisporit a prejit na Genesis V6
Genesis v6 v serii je pomaly http://www.youtube.com/watch?v=pXWlOX68 ... ata_player" onclick="window.open(this.href);return false; kdyz uz tak bych bral 2,0T, lepsi na upravy
A stejne bych radsi tech 300k co bych musel prisetrit dal do Tiba
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
Takeshi píše:tady všichni plácáte s číslama kolik a co,se divim že nepíšete scénáře do fjurious
Já se zase divím, že se za takový překlad nikdo nejde stydět do kouta.... čím déle člověk ten jazyk studuje, tím více mu i blbě nadabovaná komedie přijde jako horor
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Beaver píše:No jeste furt muze prodat Tiburona, prisporit a prejit na Genesis V6
Genesis v6 v serii je pomaly http://www.youtube.com/watch?v=pXWlOX68 ... ata_player" onclick="window.open(this.href);return false; kdyz uz tak bych bral 2,0T, lepsi na upravy
A stejne bych radsi tech 300k co bych musel prisetrit dal do Tiba
No i tak bych vzal radsi V6 s tim, ze oturbit to nasledne pujde vzdycky a ten zvuk motoru proste nejde ctyrvalcem suplovat... Hlavne ty mas atmosferickej ctyrhrnek, pokud se nepletu, takze furt by to byl krok nahoru.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Beaver píše:
No i tak bych vzal radsi V6 s tim, ze oturbit to nasledne pujde vzdycky a ten zvuk motoru proste nejde ctyrvalcem suplovat... Hlavne ty mas atmosferickej ctyrhrnek, pokud se nepletu, takze furt by to byl krok nahoru.
přesně, ten zvuk, jestě jsem neslyšel jakkoliv nadopovanej řadovej 4 válec (u boxeru je to dejme tomu diskutabilní) s lepšim zvukem než jakkoliv zdechlej 6tihrnek... (btw, ale osmiválce mě začínaj srát čím dál víc, jak maj zase o moc lepší zvuk jak 6ti kua ) navíc krouťák v malejch otáčkách taky nenaženeš ničim jinym, než objemem...
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)