Trhyy
Už jsem koukal na e46klub ... Vypadá hezky jen to chce Mpaket a škoda absence výhřevů ...
Klasická itálie bez výhřevů no
Výhřev by byl dobrej, taky sem si myslel že mě to bude srát, ale nakonec to nějak přežiju, stejně to auto stojí každou noc v garáži kde je 15 stupnů, tak to ráno neni tak hrozný
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
co maš za problem pane matt? to auto je hezký už v serii, ale pokud jsou peníze na vyhazování za naraznik uplně bezdůvodně proč ne, neřeknu kdyby to bylo řachlý
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
BIGPAPA píše:co maš za problem pane matt? to auto je hezký už v serii, ale pokud jsou peníze na vyhazování za naraznik uplně bezdůvodně proč ne, neřeknu kdyby to bylo řachlý
Si to zkus představit bez Mpaketu, hnus prostě Zrovna u tý 60ky je to fakt změna jako prase
BIGPAPA píše:co maš za problem pane matt? to auto je hezký už v serii, ale pokud jsou peníze na vyhazování za naraznik uplně bezdůvodně proč ne, neřeknu kdyby to bylo řachlý
pan mat to říkáš ty tunere? si nějak otočil ne miro prober se už z toho snu...
Naposledy upravil(a) Rudi dne 12 úno 2013 23:29, celkem upraveno 1 x.
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
matt píše:
Neber to Trhyy zle ale prostě e6x bez paketu je jedno z nejošklivjejších BMW zato v Mpaketu (vč. černého akvárka) je pro mě jedno z nejhezčích BMW
Já to neberu vůbec ve zlym, mě se taky E60 bez paketu nelíbí a ani sem jí nechtěl nikdy bez Mpaketu Ale todle bylo za super prachy a v super výbavě, tak sem slevil z nároků a Mpaket se dodělá vč. bílý fólie
pan mat to říkáš ty tunere? si nějak otočil ne miro prober se už z toho snu...
i ty mi můžeš políbit
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Já jsem se na to ptal z toho důvodu, že třeba Astra GSI je taky mnohem hezčí než socka a nárazníky není problém přehodit. Jen bych si připadal divně, když ze své sociální 50 kW Astry dělal na pohled 110 kW GSI. Ale chápu, že dneska je takový trend a M-pakety, S-pakety, RS-pakety frčí na všem Jen pro pořádek, nemyslel jsem to nějak zle... jen prostě mě zajímá ta myšlenka - koupím BMW a vzápětí to předělávám na M. Protože to není poprvé, co to někdo vyslovil.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
m.artty
Vím jak to myslíš ... Ber to tak že u BMW Mpaket neznamená nejvýkonější motorizaci ... Origo Mpaket můžeš najít v kterékoliv motorizaci bmw Od 520d až po 535d
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
m.artty píše:Já jsem se na to ptal z toho důvodu, že třeba Astra GSI je taky mnohem hezčí než socka a nárazníky není problém přehodit. Jen bych si připadal divně, když ze své sociální 50 kW Astry dělal na pohled 110 kW GSI. Ale chápu, že dneska je takový trend a M-pakety, S-pakety, RS-pakety frčí na všem Jen pro pořádek, nemyslel jsem to nějak zle... jen prostě mě zajímá ta myšlenka - koupím BMW a vzápětí to předělávám na M. Protože to není poprvé, co to někdo vyslovil.
u 3er e90/lci je m-packet vzhledove uplne jiny nez M3 packet , takze kdyz si nekdo predela seriovku na m-packet , tak z toho porad nedela na pohled ostre M u 5er e60 je m-packet docela podobnej M5 , ale porad tam je rozdil napr. mlhovky v prednim narazniku a "splittery" jsou trochu jine . Krasne jde videt ten rozdil na postnutem obrazku co tu dal Trhyy a matt
BIGPAPA : ta e60 tveho souseda je sice pekna , ale v m-packetu by byla zase o neco hezci + v te bile barve by to bylo uplne moc
Pane Terhač, máte to pěkně vybavené, ale ten paket to chce jako prase drbání. Takto se mi to absolutně nelíbí a nikdy nelíbilo. Ale za dobrý prachy bych to vzal taky i bez toho paketu
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd