Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
1068hp me vytahne, netreba stresovat
Stanley, kolik Lancerů na stavbu toho monstra padlo?
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- LiberaleMiguel
4 Eva, jedno STi a jedno F40(zrcatka a nadrz), z Evolutionu se trhaly motory retezem o strom, jsem to odkoukali na jednom videu s Golfem, pry to tak delaji profici 

profíci vytahujou sedadla čelním oknem Aviou na lano 

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Nejaky cinan v jednom filmu urazil tenhle supersport tak to jeho cervene vytunene Evo (drift mašin) slo pod flexu, sral cihly jak to videl
ty vol*, že vás to furt baví se do miguela navážet, chvíli to byla sranda, ale teď už mi to tak nepřijde...
Life is too short to drive boring cars
- LiberaleMiguel
D´ice: Ono tady celkove panuje averze proti Tiburonum
Aji Stanley je tady hodne lidem trnem v oku, bo si dovolil tady napcat, ze bude preplnovat Hyundaie a to se prece nedela.....
Nejvic me ale posledni dobou bavi jajiN, od te doby co ma toho svojeho Golfa Olympic Edition tak rype cim dal tim vic

Nejvic me ale posledni dobou bavi jajiN, od te doby co ma toho svojeho Golfa Olympic Edition tak rype cim dal tim vic

jajin je jina kapitola, ten si tady vybiji tu sikanu co zazil s otuzenou oktavkou
nebo dostal rozum, což se nedá říct o všech. Nikde tady svoje auto nevychvaluju
max sem dam fotku tim to hasne 
a srry ale neda mi to, co je pak to coupe od miguela?

a srry ale neda mi to, co je pak to coupe od miguela?

- LiberaleMiguel
Ja si jedu styl NFSU, je mi jedno co je moderni
Aspon tady nehazu, ze to ma nesmyslne vykony a zrychleni merene mobilem 

mě je vcelku jedno co má kdo za auto, jen prostě 90% koncernistů nemůžu vystát, kvůli tomu jejich chování a rádoby ,,nadřazenosti,, naštěsí se najdou vyjímky 

Life is too short to drive boring cars
nesmyslné výkony a časy . . . promin, od Tebe? Kašli na to
)

- LiberaleMiguel
D´ice: mluvis mi z duse 
jajiN: Sam moc dobre vis o cem mluvim
Ja mam vykon na svojem aute zmereny, dokonce aji rozdily mezi origo sanim a tim K&N a LPG
ze mam plany jake mam je druha vec 

jajiN: Sam moc dobre vis o cem mluvim

jajiN: kazdy nejak zacinal, ja taky tady marne hledal dobry kolektiv.. proto jsem sel jinde
Je to docela blbe, ze kvuli znacky je tady clovek za idiota a potom jeste za vetsiho idiota kvuli "obrane" ve vyvolanych hadkach. Ja myslim, ze jsem sel nakonec celou dobu dobrym smerem.. Vzdyt to spis mohlo byt pro vas zajimave videt nejaky projekt importu, kterych tady na foru je malo.. Tady to je horsi nez v US ty valky domestic vs. imports. Vy blazni koncernisti kurde 

Stanley: tvuj projekt by tu myslim zaujimal vic lidi.... to ze se do tebe kvuli auta navazi, to podekuj jen jednomu cloveku
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- LiberaleMiguel
markus: Nevim jak hodne jsi to sledoval, ale Stanleyho projekt tu byl a byl zakydany stejnyma srackama jake tu valite na me
To ze nekteri tu neumieji napsat nic jineho nez "styrykratstyry awede" je jejich demence
A kdyz jsem se tu treba ohanel Markus-Huhtimovym Tiburonem Turbo a hodil tu video jak to jede, tak to bylo oznaceno jako fejk, bo "tam zadne turbo slyset neni" To spis zavani averzi vuci znacce, nebo vuci lidem co chcou vycnivat, co chcu neco vic nez low&slow koncern, nez cimkoliv jinym....
Konec diskuze, stejne by se tu akorat nakonec rozjel flejm a nekdo by to promazal....

Konec diskuze, stejne by se tu akorat nakonec rozjel flejm a nekdo by to promazal....

Teď se mi zasteskloKvětoslávek píše:marty:jj jsou cajk,origo je origo:)

Opel Vectra B Caravan 2,0 Dti Sport, 74 kW, 16" ALU Irmscher, sníženo, zatmaveno, zamračeno.....
- Květoslávek
Jarine:-) pekna ze:-) aspon ti nemusim posilat fotky:-) diky za kseft:-)
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi 
Go HARD or Go Home!!!

Go HARD or Go Home!!!
Tady nema smysl cokoliv prezentovat. Posmechu se tu docka dobra kara i spatna...
" www.autowerks.cz "
Ja ti nevim, ale ja jsem teda na Eruv skaj a Ljayovou crx jeste, zadny posmech neslysel.tholis píše:Tady nema smysl cokoliv prezentovat. Posmechu se tu docka dobra kara i spatna...

Ljayovi jsem ja osobne mazal keci miguela a spol na dve strany a u era se zas dokola resilo je-li to fake nebo ne.
" www.autowerks.cz "
tady nemá cenu přispívat ničím
buďto je to koncern, neboj je to korejec a nebo je to japonec to si nevybereš
já se tady někdy takhle po práci velmi pobavím ale nevybereš si co sem dát 

moooc velký černý letadlo 

kony5 píše:![]()
já mám též hjondé šterekrátštére už pár let rozp.......(redakcne skraceno) je zajimavé sledovat když se do auta řízne atd................
Vubec netusis... koncernisti rezou do auta taky, vadi jim pri snizovani nosnik pravej

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak já třeba hyundai nemusím, ale o tom to vůbec není. Je to konkrétně o miguelovi kterej nás tu nakrmil plánama v jeho projektu, ale nic se neděje. Já bych měl taky s evem spoustu plánů, v hlavě toho mám víc než dost, ale dokud to na autě nebude, tak si to do prdele přece nechám pro sebe... Chápu když už je to na spadnutí a člověk má peníze v kapse a je víc variant, že se s někým poradí. Ale řešit to padesát let dopředu je směšný a člověk tím ze sebe dělá s prominutím akorát idiota...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
tak mě si třeba "ožralá Honda" libí ale tím co tady přitáhnul Miguel se na to kouká jinak
neodsuzuji jiný projekty ani témata ale je to tímhle jaksi poznamenáno
i když já už koukám po takovejch jako je iX40 apod
trošku něco pro rodinku 

Ritchma: Tak miguel tu určitě nebude jediný, kdo tu kdy sdělil své plány do budoucnosti. Na tom mi nepřijde nic špatného. Mně se celkově tohle posmívání jiným moc nelíbí. Pochopil bych, kdyby se to vztahovalo na některé jeho příspěvky, které občas nechápu, ale smát se mu za to, že má plány s autem... Nehledě na to, že tu sám nejednou zmiňoval, že teď hned to dělat nebude
Přijde mi, že většina lidí se do něj naváží už jenom ze zvyku a aby "zapadli".
Jinak třeba Stanleyho projekt by mě zajímal a rád bych se podíval

Jinak třeba Stanleyho projekt by mě zajímal a rád bych se podíval

Nikdo neříká že mít plány je špatně. Ale pokud je to dost nejistý a je to hodně vzdálená budoucnost, nemá smysl to tu rozvíjet.... A dost už, je to OT!
_
_
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
ano, takhle nějak bych to bral já,to čemu se směju jsou narážky na Miguela, ale jestliže se tady objeví nějakej dobrej projekt kterej má trošku reality tak budu slintat, tím neříkám že miguel si to nezaslouží ale už tady má takovou pověst 

Tak jsou plany a plany..nejde tak ani o to kdy ale co..a druha vec je jak se to prezentuje..cele je to tu funny..
" www.autowerks.cz "