Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Stanley

Re: Aktuální fota vašich aut

Příspěvek od Stanley »

1068hp me vytahne, netreba stresovat

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Stanley, kolik Lancerů na stavbu toho monstra padlo?
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

4 Eva, jedno STi a jedno F40(zrcatka a nadrz), z Evolutionu se trhaly motory retezem o strom, jsem to odkoukali na jednom videu s Golfem, pry to tak delaji profici :lol:
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

profíci vytahujou sedadla čelním oknem Aviou na lano :lol:
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Nejaky cinan v jednom filmu urazil tenhle supersport tak to jeho cervene vytunene Evo (drift mašin) slo pod flexu, sral cihly jak to videl

D´ice

Příspěvek od D´ice »

ty vol*, že vás to furt baví se do miguela navážet, chvíli to byla sranda, ale teď už mi to tak nepřijde...
Life is too short to drive boring cars

LiberaleMiguel

D´ice: Ono tady celkove panuje averze proti Tiburonum :D Aji Stanley je tady hodne lidem trnem v oku, bo si dovolil tady napcat, ze bude preplnovat Hyundaie a to se prece nedela.....
Nejvic me ale posledni dobou bavi jajiN, od te doby co ma toho svojeho Golfa Olympic Edition tak rype cim dal tim vic :lol:
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Stanley

Příspěvek od Stanley »

jajin je jina kapitola, ten si tady vybiji tu sikanu co zazil s otuzenou oktavkou

jajiN

Příspěvek od jajiN »

nebo dostal rozum, což se nedá říct o všech. Nikde tady svoje auto nevychvaluju :) max sem dam fotku tim to hasne :lol:

a srry ale neda mi to, co je pak to coupe od miguela? :D

LiberaleMiguel

Ja si jedu styl NFSU, je mi jedno co je moderni :-) Aspon tady nehazu, ze to ma nesmyslne vykony a zrychleni merene mobilem ;-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

D´ice

Příspěvek od D´ice »

mě je vcelku jedno co má kdo za auto, jen prostě 90% koncernistů nemůžu vystát, kvůli tomu jejich chování a rádoby ,,nadřazenosti,, naštěsí se najdou vyjímky 8)
Life is too short to drive boring cars

jajiN

Příspěvek od jajiN »

nesmyslné výkony a časy . . . promin, od Tebe? Kašli na to :))

LiberaleMiguel

D´ice: mluvis mi z duse 8)
jajiN: Sam moc dobre vis o cem mluvim ;-) Ja mam vykon na svojem aute zmereny, dokonce aji rozdily mezi origo sanim a tim K&N a LPG :-) ze mam plany jake mam je druha vec :-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Stanley

Příspěvek od Stanley »

jajiN: kazdy nejak zacinal, ja taky tady marne hledal dobry kolektiv.. proto jsem sel jinde :) Je to docela blbe, ze kvuli znacky je tady clovek za idiota a potom jeste za vetsiho idiota kvuli "obrane" ve vyvolanych hadkach. Ja myslim, ze jsem sel nakonec celou dobu dobrym smerem.. Vzdyt to spis mohlo byt pro vas zajimave videt nejaky projekt importu, kterych tady na foru je malo.. Tady to je horsi nez v US ty valky domestic vs. imports. Vy blazni koncernisti kurde :)

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Stanley: tvuj projekt by tu myslim zaujimal vic lidi.... to ze se do tebe kvuli auta navazi, to podekuj jen jednomu cloveku
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

LiberaleMiguel

markus: Nevim jak hodne jsi to sledoval, ale Stanleyho projekt tu byl a byl zakydany stejnyma srackama jake tu valite na me :-) To ze nekteri tu neumieji napsat nic jineho nez "styrykratstyry awede" je jejich demence ;-) A kdyz jsem se tu treba ohanel Markus-Huhtimovym Tiburonem Turbo a hodil tu video jak to jede, tak to bylo oznaceno jako fejk, bo "tam zadne turbo slyset neni" To spis zavani averzi vuci znacce, nebo vuci lidem co chcou vycnivat, co chcu neco vic nez low&slow koncern, nez cimkoliv jinym....
Konec diskuze, stejne by se tu akorat nakonec rozjel flejm a nekdo by to promazal....
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

kony5

Příspěvek od kony5 »

:D :D já mám též hjondé šterekrátštére už pár let rozpracovaný ale už teda i stím že to šterekrát štéré je hotový.. (jen to doskládat ale to se mi nechce) dokonce i to turbo a věci na motor mám nachystaný ale protože sem zjistil že to nejni cool pořidim G3 a dám do předu lip a JOM...... beze srandy nechápu jednu věc.. je zajimavé sledovat když se do auta řízne atd.. a nejen styling a kola měnit.... ale když to zdejší obecenstvo nechce vidět tak jejich boj.... a pánové by se asi dost divily kolik má mitsubishi a hyundai naprosto stejných zaměnitelných dílů.... že třeba v USA používají na 4G63T 6bolt hlavy z hyundaie.....

JarinE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JarinE »

Květoslávek píše:marty:jj jsou cajk,origo je origo:)
Teď se mi zastesklo :D
Opel Vectra B Caravan 2,0 Dti Sport, 74 kW, 16" ALU Irmscher, sníženo, zatmaveno, zamračeno.....

Květoslávek

Příspěvek od Květoslávek »

Jarine:-) pekna ze:-) aspon ti nemusim posilat fotky:-) diky za kseft:-)
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi :)
Go HARD or Go Home!!!

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Tady nema smysl cokoliv prezentovat. Posmechu se tu docka dobra kara i spatna...
" www.autowerks.cz "

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

tholis píše:Tady nema smysl cokoliv prezentovat. Posmechu se tu docka dobra kara i spatna...
Ja ti nevim, ale ja jsem teda na Eruv skaj a Ljayovou crx jeste, zadny posmech neslysel. :lol:

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Ljayovi jsem ja osobne mazal keci miguela a spol na dve strany a u era se zas dokola resilo je-li to fake nebo ne.
" www.autowerks.cz "

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

tady nemá cenu přispívat ničím :lol: buďto je to koncern, neboj je to korejec a nebo je to japonec to si nevybereš :mavani: já se tady někdy takhle po práci velmi pobavím ale nevybereš si co sem dát :lol:
moooc velký černý letadlo :lol:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

kony5 píše::D :D já mám též hjondé šterekrátštére už pár let rozp.......(redakcne skraceno) je zajimavé sledovat když se do auta řízne atd................

Vubec netusis... koncernisti rezou do auta taky, vadi jim pri snizovani nosnik pravej :lol:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Tak já třeba hyundai nemusím, ale o tom to vůbec není. Je to konkrétně o miguelovi kterej nás tu nakrmil plánama v jeho projektu, ale nic se neděje. Já bych měl taky s evem spoustu plánů, v hlavě toho mám víc než dost, ale dokud to na autě nebude, tak si to do prdele přece nechám pro sebe... Chápu když už je to na spadnutí a člověk má peníze v kapse a je víc variant, že se s někým poradí. Ale řešit to padesát let dopředu je směšný a člověk tím ze sebe dělá s prominutím akorát idiota...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

tak mě si třeba "ožralá Honda" libí ale tím co tady přitáhnul Miguel se na to kouká jinak :D neodsuzuji jiný projekty ani témata ale je to tímhle jaksi poznamenáno :lol: i když já už koukám po takovejch jako je iX40 apod :D trošku něco pro rodinku :lol:

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Ritchma: Tak miguel tu určitě nebude jediný, kdo tu kdy sdělil své plány do budoucnosti. Na tom mi nepřijde nic špatného. Mně se celkově tohle posmívání jiným moc nelíbí. Pochopil bych, kdyby se to vztahovalo na některé jeho příspěvky, které občas nechápu, ale smát se mu za to, že má plány s autem... Nehledě na to, že tu sám nejednou zmiňoval, že teď hned to dělat nebude ;) Přijde mi, že většina lidí se do něj naváží už jenom ze zvyku a aby "zapadli".

Jinak třeba Stanleyho projekt by mě zajímal a rád bych se podíval :)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Nikdo neříká že mít plány je špatně. Ale pokud je to dost nejistý a je to hodně vzdálená budoucnost, nemá smysl to tu rozvíjet.... A dost už, je to OT!
_
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

ano, takhle nějak bych to bral já,to čemu se směju jsou narážky na Miguela, ale jestliže se tady objeví nějakej dobrej projekt kterej má trošku reality tak budu slintat, tím neříkám že miguel si to nezaslouží ale už tady má takovou pověst :lol:

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Tak jsou plany a plany..nejde tak ani o to kdy ale co..a druha vec je jak se to prezentuje..cele je to tu funny..
" www.autowerks.cz "

Odpovědět

Zpět na „Pokec“