Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
kubi
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktuální fota vašich aut

Příspěvek od kubi »

řeknu to jednoduše:

1) je to praktičtější (psovi i babce se tam líp nastupuje :D nemluvě o otvírání kratších vs. delších dveří v garáži :D )
2) GSi 16v 5dv bylo daleko méně takže je to volep*čo jediný v.... mojí ulici :D
3) mate dojmem, každý si myslí, že to je 1,4i.. jako třeba jeden pán se Superbem, co mě zkoušel podjíždět zprava :D
4) mám víc el. okýnek než 3dv :lol: :lol:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

V tom opravdu vozíš psa nebo to byl jenom příklad?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Squirtl

Příspěvek od Squirtl »

m.artty píše:
Squirtl píše:
Beaver píše:Možná lepší vyvařit než to maskovat.
vyvaření jinná cena o dost vetší než to zmaskovat .. 8)
Možná lepší se nebýt za každou cenu "tuner" s AE a mít auto v cajku....
ono možná v cajku je ... a řeší tu někdo 2cm dírku v prahu ? ja tedy ne :)

Progresss

Příspěvek od Progresss »

Kdybys jí neřešil, není tam ta tuzérovina a plácneš tam samolepku - kde by byla cena ještě menší s výrazně lepším efektem :lol:

Kadet libovej, jen to zadní kolo vypadá v tom mega lemu malinký 8)

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Davidoff píše:Kane: jak se ti jezdí s RSkem trochu dýl, já sem s tím jel asi 30km stylem až na podlahu a docela mě to překvapilo než sem se podíval na spotřebu :lol: jelikož to byli předváděčky na jedný akci tak tam bylo 17,8l/100 což pochopím že to mu každej dá ale jak to vypadá v normálním provozu?

Čéče, mám za sebou cca 500km, z toho dálnice 100, mimoměsto tak 350, město 50 a MFA ukazuje 8,0. Asi tomu i docela věřím. Markus se sice bude vztekat, ale jak s RSou, tak s tím V6 Supem se dá jezdit normálně... A jede to jak píchlá svině, hlavně...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

to si ještě nejel na píchlý svini :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

markus se vztekat nebude... neboj :lol:

ja jen ze soused ma sluzebniho supa sedana 3.6 a po praze dlouhodoba 12.3 za tech par let....

a ty tdicka jezdici za 4 litry to je taky fajn vtip.... realita je okolo 6ti litru a vic....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Markus to vzal správně s nadhledem....
Po městě věřím že se dá jezdit i za 15, to zase jo. A klasický TDIčkaře brát s rezervou. Mně u mojí OI palubák taky ukazuje 4.9 a já vím, že je to tak možná 5.9
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

D´ice

Příspěvek od D´ice »

to je lepší palubák nemít a jezdit bez ohledu na spotřebu, ale na požitek z jízdy 8)
Life is too short to drive boring cars

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

D´ice píše:to je lepší palubák nemít a jezdit bez ohledu na spotřebu, ale na požitek z jízdy 8)
8) a tankovat plnou za 700Kc :D
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

pici... ja mam plnou za 2800 :lol:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

D´ice píše:mě šlo hlavně o spolehlivost, rozumnou spotřebu a trochu výkon. Mít peněz na rozdávání tak bych si klíďo koupil 2,5 v6, ale vzhledem k dobrým referencím na alfácký diesely a mým nárokům na spotřebu, je 2.4jtd ideální volba 8)
D´ice píše:to je lepší palubák nemít a jezdit bez ohledu na spotřebu, ale na požitek z jízdy 8)
Aha.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

jajiN

Příspěvek od jajiN »

markus: jsem TDI a realnou spotrebu mam neustale 5,5 :D

D´ice

Příspěvek od D´ice »

twingo.driver píše:
D´ice píše:mě šlo hlavně o spolehlivost, rozumnou spotřebu a trochu výkon. Mít peněz na rozdávání tak bych si klíďo koupil 2,5 v6, ale vzhledem k dobrým referencím na alfácký diesely a mým nárokům na spotřebu, je 2.4jtd ideální volba 8)
Aha.
co se ti nezdá? evidentně nemáš ani potuchy co si vezme 2.4jtd při mém stylu jízdu a co by si vzala 2.5 v6. Jestli ses ze mě snažil udělat blba, který si protiřečí, tak se ti to moc nepovedlo :zadek:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

jajiN píše:markus: jsem TDI a realnou spotrebu mam neustale 5,5 :D
mimo mesto alebo kombinovane chapem

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

maRkus píše:paneboze, proc kazdej s tema spotrebama takhle strasne lze ????? to vam to neni trapny ani trosicku ???? :(

jedinej real je to htpcko za 6.5, jinac vsechno ostatni blud.... teda bobrovi to verim
A to mi nemáme palubák, tak to nemůžeme změřit :-D :lol:
Jinak dlouhodobej průměr a4 5,8 :lol:
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

twingo.driver

Věc názoru, nesnažil jsem z tebe dělat blba, ale když v jednom příspěvku napíšeš, že ropa je ideální vůči tvým nárokům na spotřebu a o pár dní pozdějš tu házíš otřepané fráze typu "srát na spotřebu, de vo požitek", tak máš spíš o docela nekonzistentní názory, blbost tomu říkáš ty. A větou "evidentně nemáš ani potuchy co si vezme 2.4jtd při mém stylu jízdu a co by si vzala 2.5 v6." opět vvracíš svoje předchozí tvrzení, že "jezdit bez ohledu na spotřebu". Toť vše. Mier.

D´ice

Příspěvek od D´ice »

fajn tak naprosto polopaticky, když pojedu jak budu chtít prostě ostrým tempem tak vím že nepřesánhu spotřebu 10/100 (o městě se nebavím), zatímco kdybych měl 2.5 v6 a jel tím stylem, ketrým by mě to bavilo tak bude spotřeba nějakých 15 - 17 litrů, pořád tam nevidíš tu výhodu diesela v mým případě? (jinak neřekl jsem srát na spotřebu, jen, že požitek z jízdy jsem upřednostnil před spotřebou, přijde mi fajn mít spotřebu těch cca 8 litrů a přitom si jízdu i užít)

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Ritchma píše:V tom opravdu vozíš psa nebo to byl jenom příklad?
Ano, je jí třináct a třeba k veterináři ji už jinak nedostanu.... kůže se dá utřít :wink: horší je, že se ji nikdy nechce ven, vozí se ráda :D
Normálně v tom vozím i famílii z oslav a tak... 8) prostě ty dveře využiju :wink:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Květoslávek

Příspěvek od Květoslávek »

kadett 5 je štýl,sleeper:))
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi :)
Go HARD or Go Home!!!

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

věřim, že si to užíváš, když spíš víc stojíš, než jezdíš :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

twingo.driver

D´ice píše:fajn tak naprosto polopaticky, když pojedu jak budu chtít prostě ostrým tempem tak vím že nepřesánhu spotřebu 10/100 (o městě se nebavím), zatímco kdybych měl 2.5 v6 a jel tím stylem, ketrým by mě to bavilo tak bude spotřeba nějakých 15 - 17 litrů, pořád tam nevidíš tu výhodu diesela v mým případě? (jinak neřekl jsem srát na spotřebu, jen, že požitek z jízdy jsem upřednostnil před spotřebou, přijde mi fajn mít spotřebu těch cca 8 litrů a přitom si jízdu i užít)
Ano, vidim výhodu diesela v tvým v případě právě už od začátku a taky na ní od začátku upozorňuju. Jde ti o to, abys měl nižší spotřebu, než s benzínem, takže to tvoje ježdění "bez ohledu na spotřebu" se promítnulo už do výběru auta, ale to je fuk, ty budeš stejně dál dělat, že to nechápeš a vehementně tvrdit, jak jsem mimo. :mrgreen: Dál už ty hovna nemusíme omílat dokola, ale pokud chceš, pošli zprávičku.

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

twingo.driver píše:
D´ice píše:fajn tak naprosto polopaticky, když pojedu jak budu chtít prostě ostrým tempem tak vím že nepřesánhu spotřebu 10/100 (o městě se nebavím), zatímco kdybych měl 2.5 v6 a jel tím stylem, ketrým by mě to bavilo tak bude spotřeba nějakých 15 - 17 litrů, pořád tam nevidíš tu výhodu diesela v mým případě? (jinak neřekl jsem srát na spotřebu, jen, že požitek z jízdy jsem upřednostnil před spotřebou, přijde mi fajn mít spotřebu těch cca 8 litrů a přitom si jízdu i užít)
Ano, vidim výhodu diesela v tvým v případě právě už od začátku a taky na ní od začátku upozorňuju. Jde ti o to, abys měl nižší spotřebu, než s benzínem, takže to tvoje ježdění "bez ohledu na spotřebu" se promítnulo už do výběru auta, ale to je fuk, ty budeš stejně dál dělat, že to nechápeš a vehementně tvrdit, jak jsem mimo. :mrgreen: Dál už ty hovna nemusíme omílat dokola, ale pokud chceš, pošli zprávičku.
ano, proste si vybral auto, se kterym muze jezdit jak chce a neomezuje ho mozna vysoka spotreba....
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

twingo.driver

LiberaleMiguel píše:ano, proste si vybral auto, se kterym muze jezdit jak chce a neomezuje ho mozna vysoka spotreba....
Ano, jinými slovy opakuješ, co jsem napsal. 8) A já to Dajsovi neberu, klidně ať jezdí dvoustovkou na výpary, jen mě prostě udivuje, že někdo s vysloužilym chrochtlem sem píše fráze jako "jezdit bez ohledu na spotřebu, požitek z jízdy" atd., když spotřeba byla klíčovej faktor, podle kterýho vůbec vybíral auto. Kdyby tohle napsal Zemi nebo Ritchma, tak neřeknu ani píču, už to chápete?

Jinak asi by bylo nejlepší, kdyby to někdo z moderátorů celý smazal, tohle nikam nevede a akorát jsme zajebali jeden z normálnějších threadů OTčkem. Tímto se teda omlouvám.

john-n

Příspěvek od john-n »

Kane13 píše:A to je moc na dvoulitr? :shock:
né, to ne...já tu spotřebu něják neřešim, normálně jezdim kombinovanou těch 6,5-7 litrů podle palubáku a žíly mi to netrhá..teď jezdim prakticky jenom město tak těch 8-9 s tim jak jezdim já...spíš jakože je to paradox, že s dvoulitrovým benzínem jsem se dostal níž než s naftou :D ale zase je fakt, že s kiou jsem jel z dlouhýho kopce se zařazeným kvaltem a bez plynu, s octou jsem jel klasiku s průměrnou rychlostí 80-100km/h :) při normální jízdě si kia vezme něco pod deset..ale jak říkám, tu spotřebu něják moc neřešim, tady jsem se akorát připojil k debatě o spotřebě 8)
Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára :)
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDI Průser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6

D´ice

Příspěvek od D´ice »

rudi: ty jsi přesně ten typickej případ koncernisty o kterým jsem se zmiňoval o pár příspěvků dříve, jdi si vyhonit nad sníženým vw na kanáldeklech :lol: alfa mě nikdy nikde nenechala za celou dobu co jí mám, takže radši mlč.

twingo.driver: jde mi prostě jen o spotřebu, i s dieselem se dá jezdit, tak aby to bylo zábavný 8) a k tomu tvýmu argumentu typu: jezdit s vysloužilým chrochtlem, bych řekl jen jediný. CCa 6 let zpátky byl celej motor vyndanej z auta, rozebranej, vyčištěnej, vyměnilo se tam kde co, takže šlape jak má. Tohle dělal ještě majitel přede mnou, kterého ale dobře znám, takže není důvod tomu nevěřit, někde mám dokonce i fotky a faktury za díly :wink: Hned po koupi na autě byly nějaký mouchy, ale to díky elektrice a ne díky vylítanýmu motoru.

ddddawe

Příspěvek od ddddawe »

existují pouze dvě sportovní naftový auta, ve kterých najdete solidní sportovní podvozek, 6ti kvalt a 4pístkový brzdy, a to Mégane RS DCi, a ibiza Cupra TDi, a víceméně obě směle strčí do kapsy svoje benzinový brášky.
A kdo tvrdí opak, tak neměl možnost je nezaujatě vyzkoušet při dennim a okrajově sportovním použití.
A je příjemný jezdit kolem 10litru svižně naftou, a ne stále za 15-20l i cestou do práce.

jajiN

Příspěvek od jajiN »

já si hned říkal, že to bmw m5 v naftě je hroznej sráč :lol:

ddddawe

Příspěvek od ddddawe »

to ale neni sporťák :lol:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

ddddawe píše:existují pouze dvě sportovní naftový auta, ve kterých najdete solidní sportovní podvozek, 6ti kvalt a 4pístkový brzdy, a to Mégane RS DCi, a ibiza Cupra TDi, a víceméně obě směle strčí do kapsy svoje benzinový brášky.
A kdo tvrdí opak, tak neměl možnost je nezaujatě vyzkoušet při dennim a okrajově sportovním použití.
A je příjemný jezdit kolem 10litru svižně naftou, a ne stále za 15-20l i cestou do práce.
vůbec tomu nerozumíš a určitě máš taky koncern bo lepší sporťák než AR 156 v naftě nenajdeš :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Odpovědět

Zpět na „Pokec“