Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
a co kdyz tu felicii koupil v takovemto stavu.
a pokud ne a dal do toho mraky penez aby byla jako nova tak se me to taky zda jako vyhozeni penez
je to jen muj nazor
a pokud ne a dal do toho mraky penez aby byla jako nova tak se me to taky zda jako vyhozeni penez
je to jen muj nazor
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Greddy: peknej obrazek "hrosika" ? Fakt supeeer..kde jsi ho nasel? (sorry za OT)
Jinak souhlasim..je to kazdeho vec jak snima nalozi..
Jen me mrzi ze kdyz reknu ze se me nelibi ten styl na filcce, tak kazdej na me at jdu s hondou do prdele..fakt mi pripada ze tu par lidi nepremysli..Nikomu ji necpu!! Ja si delal taky facko (bohuzel kdyz vim jak dopadlo, tak se me chce brecet) ale zase vim ze co jsem do nej narval, tak jsem mohl mit za ty penize autiko co bude uplne nekde jinde.. Ted mam targu na bezne jezdeni a vaham zda se pustit do integry 1g.. stale nevim zda to ma smysl:(
Jinak souhlasim..je to kazdeho vec jak snima nalozi..

Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
prdele už, založte si téma vlastní a hádejte se tam, to je stránka co stránka, je tu 330 stránek, z toho víc jak polovina píčoviny
Naposledy upravil(a) Jord dne 20 dub 2008 11:42, celkem upraveno 1 x.
...
jste blazni, se tak hadat kvuli obyc autu
matt - ty jsi na to kapl 100%. Koupil jsem ji ve stavu jako, kdyby vyjela z vyrobni linky.
... Jedine do ceho padlo vice penez, byla porizovaci cena.Protoze byla vyssi, nez je bezna cena felicii. Jinak krome "me skromne" upravy, do ni zadne penize necpu. A jak psal Pustil, jsem na skole a roli hraje pojistka
A nehadejte se 

matt - ty jsi na to kapl 100%. Koupil jsem ji ve stavu jako, kdyby vyjela z vyrobni linky.

Hanus: tak to jsi mel stesti.. Ale predpokladam ze ta cena byla silena..
kazdopadne asi se to vazne nevidi v jakem je stavu.. Ja jsem spis zastancem decentniho a spis se me libi kdyz potkam napr. tady po Plzni chlapa od rodiny co ma favorita a ten je jako kdyz vyjede z pasu a je to na nem poznat a kazdej se otoci uz jen kuli tomu zachovalemu stavu a kolum.. RAT style k felicii me nesedi..ikdyz co se na to koukam ted asi po5te tak tomu i casem prijdu na chut..
Hodim sveho veteranka

Hodim sveho veteranka
- Přílohy
-
- mazlik
- P2190013.jpg (28.64 KiB) Zobrazeno 1925 x
Jinak k me integre 1g: zadny tuning, je cerstve po GOcku motoru a ve ctvrtek jede pro nove brzdy..dokud auto nejede a nebrzdi, nema cenu delat cokoliv jineho.. A pak se uvidi co bude dal..

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Ha ! Veteránek má plechotrony z Felicie 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
tak sem hoď fotku ne?gizmi píše:Sam jednoho vlastnim a rad sem hodim nejakou fotkuRudi píše:gizmi píše:Pustil: mas pravdu, omlouvam se..je lepsi mit tunenou filcku nez za ty samy penize lepsi, bezpecnejsi a modernejsi auto..s tímdle jeď na sraz veteránů, tam tě za ty slova budou mít "rádi"
Nechces me tvrdit ze filcka je veteran, zeneee

tu co sem házel, tak samo veterán není, ale to jen k tomu tvýmu komentu
"je lepsi mit tunenou filcku nez za ty samy penize lepsi, bezpecnejsi a modernejsi auto"
což je hodně hodně OT, každej ať si vybere co chce, za tvojí netuněnou hondu by bylo taky o hodně lepší, bezpečnější a moderní auto

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ze jo, taky me uchvatil, brouzdal jsem na googlegizmi píše:Greddy: peknej obrazek "hrosika" ? Fakt supeeer..kde jsi ho nasel? (sorry za OT)
Jinak souhlasim..je to kazdeho vec jak snima nalozi..Jen me mrzi ze kdyz reknu ze se me nelibi ten styl na filcce, tak kazdej na me at jdu s hondou do prdele..fakt mi pripada ze tu par lidi nepremysli..Nikomu ji necpu!! Ja si delal taky facko (bohuzel kdyz vim jak dopadlo, tak se me chce brecet) ale zase vim ze co jsem do nej narval, tak jsem mohl mit za ty penize autiko co bude uplne nekde jinde.. Ted mam targu na bezne jezdeni a vaham zda se pustit do integry 1g.. stale nevim zda to ma smysl:(

s tema nazorama taky souhlasim, kdyz jsem napsal onehda ze mi na bobikovi fabii neprijde nic uzasneho byl z toho flame na 20 stran, netolerance tady je vysoka, ja jen reagoval na ty penize..
pekna integra, ani jsem netusil ze neco takoveho existuje

- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
SPEEDY píše:Ha ! Veteránek má plechotrony z Felicie

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

Speedy: uhadl!!!
)) Je po starem panovi co sni lital do prace a zpet a stala vzdy ve stodole..
)) ty kola jsem k tomu dostal a zatim neni duvod menit kdyz stoji..
))
Rudi: pisni me SZ co napriklad by bylo dle tebe tedy lepsi za tu mou hondu.. to me zajima:)))))) Ona je na prodej..A jen upozornuju ze pod 170koni uz nejdu, nesmi zrat pri plnem plynu vic jak 12l/100 a nad 1.8 taky nejdu.. No jsem zvedavej co vymyslis..
))
Greddy: fakt peckovej hrosik!!!
V tomhle jsem jeste dite:))) Jinak ono je to tezky, ja sam rikal lidem ze me facko ma vyhodu v dilech za facku a pojistce, atd..a je to silena lez pritom..Dneska vim jak moc jsem byl naivni..
To auto nejede, nebrzdi, nema adnou vybavu a hlavne dily stoji stejne jako na kazde jine kdyz mas lidi kolem sebe..
)) A dekujuuuu!!! Sice je na ni hodne prace, ale uvidime..zatim stale vaham co s ni dal..jestli prodat, nebo nechat jako druhe auto a nebo renovace..

Rudi: pisni me SZ co napriklad by bylo dle tebe tedy lepsi za tu mou hondu.. to me zajima:)))))) Ona je na prodej..A jen upozornuju ze pod 170koni uz nejdu, nesmi zrat pri plnem plynu vic jak 12l/100 a nad 1.8 taky nejdu.. No jsem zvedavej co vymyslis..

Greddy: fakt peckovej hrosik!!!

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
gizmi : z jakýho to je roku??Moc veteránský mi to nepřipadá 

Lefi: nepripada? Je to prelom 87/88 a na tomhle aute neni tak zajimave jeho stari jako to ze vubec stoji, jezdi, zije!!! Techto aut v Evrope najdes (a pokud budes hledat pojizdna, tak asi nenajdes mozna) vazne poskrovnu.. a odvazu si rict ze nejen v Evrope, ale i na svete.. 

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Tuareg
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
E e,tohle má bejt velikostí mezi Touaregem a Tigim a vyrábět to má i Seat...SPEEDY píše:Tuareg

✠Luftwaffle✠
Nic přece Honda je nej a nad ní nenigizmi píše: Rudi: pisni me SZ co napriklad by bylo dle tebe tedy lepsi za tu mou hondu.. to me zajima:))))))

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Jsem rad ze jsi to pochopil..Trhyy píše:Nic přece Honda je nej a nad ní nenigizmi píše: Rudi: pisni me SZ co napriklad by bylo dle tebe tedy lepsi za tu mou hondu.. to me zajima:))))))

Bleatch opet ukazal sve IQ a hodil do topicu "ma vlastni auto" nejakej letak u kteryho si jeste predtim vymastil kastana..No to me poser..

v tom případě mám taky docela veteránagizmi píše:Lefi: nepripada? Je to prelom 87/88 a na tomhle aute neni tak zajimave jeho stari jako to ze vubec stoji, jezdi, zije!!! Techto aut v Evrope najdes (a pokud budes hledat pojizdna, tak asi nenajdes mozna) vazne poskrovnu.. a odvazu si rict ze nejen v Evrope, ale i na svete..

ty jsi gizimi pako, nechapes ze tady jde o emoce?
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
jaky MRko? toyota MR2/MR-S?gizmi píše:Jsem rad ze jsi to pochopil..Trhyy píše:Nic přece Honda je nej a nad ní nenigizmi píše: Rudi: pisni me SZ co napriklad by bylo dle tebe tedy lepsi za tu mou hondu.. to me zajima:))))))
![]()
![]()
Ale dovolim si upozornit ze trebas MRko je na tom lepe..
![]()
Bleatch opet ukazal sve IQ a hodil do topicu "ma vlastni auto" nejakej letak u kteryho si jeste predtim vymastil kastana..No to me poser..
Lama: jestli je ma targa obyc, tak jsi nemel asi tolik casu a snahy ji videt..
Vis prd a sotva jsi me auto videl z dalky..
Jako vzdy chytrej..
GReddy: MR2jka..
bleach: chapu..nekdo to zazive u zensky v posteli, nekdo u plakatu auta..loool
lefi: tyweeee..ty jsi vazne mimo..tohle auto (integra 1g) vidis na obrazku poprve..v zivote jsi nemel sanci ho videt v realu a myslim ze i nikdy neuvidis a neco meles..

GReddy: MR2jka..

bleach: chapu..nekdo to zazive u zensky v posteli, nekdo u plakatu auta..loool
lefi: tyweeee..ty jsi vazne mimo..tohle auto (integra 1g) vidis na obrazku poprve..v zivote jsi nemel sanci ho videt v realu a myslim ze i nikdy neuvidis a neco meles..

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
jsi opravdu pakoušek velikej gizmíčkugizmi píše: bleach: chapu..nekdo to zazive u zensky v posteli, nekdo u plakatu auta..loool

Gizmi: Mohl by si se aspoň naučit psát s diakritikou jako člověk. Tohle fakt nejde pořádně číst.
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project