Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
vi ste ten viajpi podl znacki
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Chybí Vám tam Šampon 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
to bilo na fazoliSvoby píše:To sem nepochopilRudi píše:vi ste ten viajpi podl znacki
VW - Very Wonderful
ukaž cecki 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
ste mel strachi znasFazeey píše:dorifto touge pyco more gumi palenka
http://klasika.ukazto.com/?img=2820105~ecces.jpg][img]http://klasika.ukazto.com/img_small/2820105~ecces.jpg[/]
TDI
taky zdravimSPEEDY píše:ukaž cecki

jinak cecky už tu někde byly
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Hele Břeclaváku, nahoď cecki, jináč uvidíš takovó melu, že Ti budou i čtyři kruhy malý a narvem Tě do Rotundy, abys tam zmrzlRolljoin píše:taky zdravimSPEEDY píše:ukaž cecki![]()

pane richlýk nebuť drzí, ukážem vál ledatak prdelSPEEDY píše:Hele Břeclaváku, nahoď cecki, jináč uvidíš takovó melu, že Ti budou i čtyři kruhy malý a narvem Tě do Rotundy, abys tam zmrzlRolljoin píše:taky zdravimSPEEDY píše:ukaž cecki![]()

Ty si vážně koleduješ o tu Břeclavskou Rotundu
Je tam vážně zima.. 

SPEEDY píše:Ty si vážně koleduješ o tu Břeclavskou RotunduJe tam vážně zima..

TY PLATIT ŽA KAŽDÝ UŽ UKAZAT CECKI NÉ MORESPEEDY píše:ukaž cecki

Renault Clio 1.4 RT 75PS...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak btw - nebyl včera někdo z TF v mekáči na d1 u Velkýho Meziříčí? Žrali sme tam s kadiboudou, když v tu ránu se přiřítil kluk s holkou (celkem kost
), začali si fotit auta a pak na nás vevnitř pořád počumovali 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
esli to nebyl jarin 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ty jo a já furt co ta kadibouda, dneska mám špatnej denPanda píše:jako já?krulis píše:esli to nebyl jarinno já tam právě seděl s kundonem voe

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
mona koukali na ty 2 kaje odkud je znajkujon píše:Jen tak btw - nebyl včera někdo z TF v mekáči na d1 u Velkýho Meziříčí? Žrali sme tam s kadiboudou, když v tu ránu se přiřítil kluk s holkou (celkem kost), začali si fotit auta a pak na nás vevnitř pořád počumovali
VW - Very Wonderful
Ja nikoho nefotil, na nikoho nekoukal, ale na te SHELLce jsem vcea nahodou byl taky - dofouknout kola na Corolle. V kolik ste tam sedeli vy uchylaci ?kujon píše:Jen tak btw - nebyl včera někdo z TF v mekáči na d1 u Velkýho Meziříčí? Žrali sme tam s kadiboudou, když v tu ránu se přiřítil kluk s holkou (celkem kost), začali si fotit auta a pak na nás vevnitř pořád počumovali
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
pozdě, tak kolem osmý večer myslím, ale tebe bych poznal...Beaver píše:Ja nikoho nefotil, na nikoho nekoukal, ale na te SHELLce jsem vcea nahodou byl taky - dofouknout kola na Corolle. V kolik ste tam sedeli vy uchylaci ?kujon píše:Jen tak btw - nebyl včera někdo z TF v mekáči na d1 u Velkýho Meziříčí? Žrali sme tam s kadiboudou, když v tu ránu se přiřítil kluk s holkou (celkem kost), začali si fotit auta a pak na nás vevnitř pořád počumovali
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Tak to nic, ja tam profrcel mnohem driv, nejak mezi ctvrtou a patou myslim. Prijedu ti nekdy k baraku a zatroubim pokud uvidim auto, to kdyz zase budu v Mezu... 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
jj, já tady ale moc nebejvám:)Beaver píše:Tak to nic, ja tam profrcel mnohem driv, nejak mezi ctvrtou a patou myslim. Prijedu ti nekdy k baraku a zatroubim pokud uvidim auto, to kdyz zase budu v Mezu...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Rolljoin píše:pane richlýk nebuť drzí, ukážem vál ledatak prdelSPEEDY píše:Hele Břeclaváku, nahoď cecki, jináč uvidíš takovó melu, že Ti budou i čtyři kruhy malý a narvem Tě do Rotundy, abys tam zmrzlRolljoin píše: taky zdravim![]()
jinak cecky už tu někde byly![]()
http://img5.imgup.eu/prdel.jpg[/img]
chceme další fotky tý slečny ....