Ritchma píše:Toho znaku jsem si nevšim, to je opravdu mimo...
Zemi - na těhle okreskách s tím bylo úžasný svezení, jen co vyměním gumy, jedu tam znova. Takhle je to víc tail happy než bych si představoval. Zadky maj kompletně sjetý vnitřky. Bůh ví z čeho jsou ty kola sundaný... Jel si pětkou/šestkou nebo o jakým evu mluvíš?
Spis jsem jel proti EVUm... Jak tam najede jakykoli EVO ci STi bez upravy odklonu tak je okruh bida. V zatackach logicky. Nedotacivy... Pokud jsi spokojen tak neni problem...
Ja jsem ale jouda.... Pavelini by mohl vypravet jak prijel s devitkou na okruh.
Naposledy upravil(a) Zemi dne 12 kvě 2013 17:21, celkem upraveno 1 x.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Pry priplatkova vybava a to "pekne mastna" ...kazdopadne prekvapilo me zpracovani, ze to ma i pasy a ze tam je dost mista na nohy. Jen teda ve dvou mamutech jako jsem ja asi spatne
jo jo 406 Familiale - líbí se mi, že když chce člověk prostě kombík tak zadní sedačky složí do dna kufru a v podstatě o nich neví... zas tak raritní to není, na druhou stranu, je jasný, že víc kombíků je normálních
Když jsem tu 406 Familiale googlil tak to na mě vyplivlo i tenhle obrázek. Musím říct, že v tomhle případě bych na těch zadních sedačkách asi nechtěl sedět.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
gizmi píše:Kamarad si poridil ... a jako vzdy ma stesti na raritni kousek Tohle viz fotky me proste DOSTALO
todle bude všechno dělaný asi nějakou firmou v 90.letech, často tak bejvali vybavený taxíci, vim, že ten samej systém měla třeba i A6 C4, Medvědy Ečka atd... nicméně, kdybych měl na výběr, tak bych si auto s tímdle klidně pořídil, ideální na hospodskej nebo plesovej odvoz
Luke opět velmi pěkně
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
gizmi píše:Kamarad si poridil ... a jako vzdy ma stesti na raritni kousek Tohle viz fotky me proste DOSTALO
todle bude všechno dělaný asi nějakou firmou v 90.letech, často tak bejvali vybavený taxíci, vim, že ten samej systém měla třeba i A6 C4, Medvědy Ečka atd... nicméně, kdybych měl na výběr, tak bych si auto s tímdle klidně pořídil, ideální na hospodskej nebo plesovej odvoz
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební