Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
todle bude všechno dělaný asi nějakou firmou v 90.letech, často tak bejvali vybavený taxíci, vim, že ten samej systém měla třeba i A6 C4, Medvědy Ečka atd...gizmi píše:Kamarad si poridil ... a jako vzdy ma stesti na raritni kousekTohle viz fotky me proste DOSTALO
Idealně v 3.0 v6 co ?Rudi píše:todle bude všechno dělaný asi nějakou firmou v 90.letech, často tak bejvali vybavený taxíci, vim, že ten samej systém měla třeba i A6 C4, Medvědy Ečka atd...gizmi píše:Kamarad si poridil ... a jako vzdy ma stesti na raritni kousekTohle viz fotky me proste DOSTALO
nicméně, kdybych měl na výběr, tak bych si auto s tímdle klidně pořídil, ideální na hospodskej nebo plesovej odvoz
Luke opět velmi pěkně
Vyborne.. National park je super silnice, obvzlaste ted v zime. Nikdo tam moc neni, v lete je to ale mrsk. Rodinky na vylete ktery jedou 10 pod a jsou vsude anebo suicidal motorkari to je zase opacnej opruz.... Taky se tam v lete plati prujezd, myslim $12 nebo tak... Lepsi to je pak objet ze spoda od Wollongongu.. Jsou tam cestou paradni plazeRitchma píše:DíkTen royal national park je taková dlouhá hodně klikatá "okreska" s hodně kopcema. Jel jsem tak na 60%, přece jenom je to něco jinýho než na co jsem zvyklej a ty gumy už jsou sjetý téměř do hladka. Nicméně když jsem se na konci otočil, tak jsem vjel mezi tři toyoty 86ky. Já byl druhej a dvě za mnou. Kluci mě chvíli doslova tlačili před sebou, protože jsem se trošku bál překračovat tak moc rychlost, ale pak mi ruplo v bedně a po chvíli jsem už neviděl ani jednoho
Plusové body... ale zase hádám, že moc legální to nebudemaRkus píše:bobr: pod kapotou je honda motor V6
to ej stejnej motor jako v passportu? ten ale neni hondymaRkus píše:bobr: pod kapotou je honda motor V6
pak to bude motor opel, honda spíš nemaRkus píše:posero a bobr: netusim, nevim... jak sem nakoupil tak prodavam
Ani to prase se v tom nevyzná,když to dělaj všechno stejnýBeaver píše:VW, Seat, Skoda... taky prase aby se v tom vyznalo
Liberální bůhTomasUL píše:Vy nevíte, kdo je tady bůh?
Jo je, ta cesta z Ostravice na tu hranici je prostě božíDcSpeedi píše:není to na slovenských hranicích ? už je to rok co jsem tam něco vezl![]()
LiberaleMiguel píše:Jo je, ta cesta z Ostravice na tu hranici je prostě božíDcSpeedi píše:není to na slovenských hranicích ? už je to rok co jsem tam něco vezl![]()