Ritchma píše:Kde si přišel na corsicu? Já měl v plánu corsicu koupit, jenže se objevilo tohle za takovou cenu, že jsem nemohl odmítnout a tak mám zase WRC. Ten je jenom 7cm odsazenej oproti corsice, ta je 9cm, ale i tak nevěřim že extra 2cm by byl rozdíl.
Navíc evo je čistě víkendovka, takže semiš není problém. Kůže mi prostě i v rukavicích při ostřejší jízdě trošku klouže, resp nemám v tom takovou jistotu. Navíc jsem už přesně tenhle volant měl a vím co vydrží i bez rukavic...
Uvidim jak mi to bude sedět. Nejsem žádnej obr, takže by to mohlo být ok a v saxu mi vyhovoval. Když to bude málo, vždycky se dá koupit ten štelovací mezikus mezi nábu a volant
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Tom_ píše:Tak se pochlub v jakém aktuálním stavu je, ne?
No aktuální fotku nemám a momentálně nepořídím, protože auto nemám po ruce. Představ si zaprášenou trojkovou Supru v garáži a zhruba to bude odpovídat
žeby v nepojízdném
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Tom_ píše:Tak se pochlub v jakém aktuálním stavu je, ne?
No aktuální fotku nemám a momentálně nepořídím, protože auto nemám po ruce. Představ si zaprášenou trojkovou Supru v garáži a zhruba to bude odpovídat
žeby v nepojízdném
Pojízdný to je, stačilo by zapojit baterku (a vyměnit náplně) a nastartuje. Že je motor načatej je druhá věc, i proto nemám potřebu to tahat teď ven, prachy hrnu do baráku (plus mi žena vycucla peníze co jsem křečkoval na auto a použila je jako přípravu na juniora - kočárek, apod.). Auto je v suchu a čeká až se k němu dostanu jakmile pominou důležitější věci. Mezi tím si připravuju finance a nějaké drobnosti (včera mi např. dorazilo koleno mezi turbo a downpipe upravené pro optimální průtok spalin a trubka s přírubou pro de-cat downpipe, pro toto fórum zcela nezajímavé kusy železa, které nemám potřebu fotit a zveřejňovat).
Kane13 píše:Neumíš už jiný než negativní reakce a komentáře?
Ne.
tholis píše:...
Furt mi to připadá fádní jak jsem psal (s tím plničem mi to dokonce přišlo ve výraznější barvě než s finální vrstvou). Uvidíme co to udělá až se to zkompletuje a nasadí se kola, ale zatím je to takové.... zvláštní
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
mate jiny kola pane.... kazdopadne ty zadni vypadaj lepe
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební