Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Pojízdný to je, stačilo by zapojit baterku (a vyměnit náplně) a nastartuje. Že je motor načatej je druhá věc, i proto nemám potřebu to tahat teď ven, prachy hrnu do baráku (plus mi žena vycucla peníze co jsem křečkoval na auto a použila je jako přípravu na juniora - kočárek, apod.). Auto je v suchu a čeká až se k němu dostanu jakmile pominou důležitější věci. Mezi tím si připravuju finance a nějaké drobnosti (včera mi např. dorazilo koleno mezi turbo a downpipe upravené pro optimální průtok spalin a trubka s přírubou pro de-cat downpipe, pro toto fórum zcela nezajímavé kusy železa, které nemám potřebu fotit a zveřejňovat).Venca Brody píše:žeby v nepojízdnémBeaver píše:No aktuální fotku nemám a momentálně nepořídím, protože auto nemám po ruce. Představ si zaprášenou trojkovou Supru v garáži a zhruba to bude odpovídatTom_ píše:Tak se pochlub v jakém aktuálním stavu je, ne?
Ne.Kane13 píše:Neumíš už jiný než negativní reakce a komentáře?![]()
Furt mi to připadá fádní jak jsem psal (s tím plničem mi to dokonce přišlo ve výraznější barvě než s finální vrstvou). Uvidíme co to udělá až se to zkompletuje a nasadí se kola, ale zatím je to takové.... zvláštnítholis píše:...
To mě mrzí...když už ani hezká Supra to nezlomí, tak jsi asi pokaženej nebo něcoBeaver píše:Ne.Kane13 píše:Neumíš už jiný než negativní reakce a komentáře?![]()
v polsku toho maji plne regalyPhob. píše:luke.bean: kruci, na A3 šílené brzdy, na Polo další obry, kde ty to bereš
no tak to jdi do... já snad omdlímluke.bean píše:jinak na A3 už se horečně pracuje na nových brzdičích a kotoučích 385mm , akorát to bude vážit asi o 100 kg víc na předku , ale styl no![]()
![]()
Si rejpni, neboj se tohoZemi píše:Nechci nikoho urazit tak radsi drzim hubu.
blbý je , že to co mi si tady bastlíme dopředu , tak na západě už mají dva roky vzaduLordík píše:
no tak to jdi do... já snad omdlímrozhodně nezapoměň na fotky
nene, tu si ode mě koupil kolega z drink taxi a já pořídil tady tu plečku, protože potřebuju převážet invalidní vozíkKane13 píše:SPEEDY: Tu žluto-modrou motokáru ještě máš?