Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
To vypadá jako totálka... Konečně koupíš něco normálního?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
to se zase zvýší kesh cos narval do auta ne?
- LiberaleMiguel
Jeden promackly plech rozhodne neni totalka
do 20.6. (Carat)musi byt spravene
do 20.6. (Carat)musi byt spravene
dávaš mu zabrat teda chudákovi 
já bych do toho najel i z druhý strany, získáš tím pak přítlak na zadní nápravě 
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- LiberaleMiguel
Mimochodem pani rikala, ze ma v aute parkovaci senzory, ale ze zacly pipat, az kdyz byla ve me 
Vazne te ty debilni pripominky porad bavej? Prijde mi, ze cos koupil Evo jsi narostl tak, ze sotva muzes projit dverma.Ritchma píše:To vypadá jako totálka... Konečně koupíš něco normálního?
Vidím to stejně..a nejen z keců okolo aut...
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
ty mas neskutecnou smulu , tak drzim palce at je to co nejrychleji a nejlepe opravene . Na druhou stranu , ted nemas aspon to jedno kolo tak zalezle v blatnikuLiberaleMiguel píše:Speedy: skoro
Na parkovisti do me nacouvala pani s Volvem, ocividne me vubec nevidela, bo to rozjela celkem slunePo tom co jsem ji uklidnil, ze nebude nic platit a nevemou ji ridicak, jsme to sepsali a pohoda
auto uz je u karosare(blatnik se oprel o gumu, takze nepojizdne aspon do doby nez to nafoti likvidator aby se mohl blatnik vytahnout zpatky ven)
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
- LiberaleMiguel
setrik:
no snad nebude neco s kolem/zavesenim, ale az takova pecka to snad nebyla
Tvoje auto taky není moc normálníRitchma píše:To vypadá jako totálka... Konečně koupíš něco normálního?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
Hele, Migueli, nemůže to být třeba nějaký znamení,...?
Nedivil bych se, kdyby jednou v budoucnu, až to přestavíš na to 500PS AWD (což sice nevím, nevím, ale fandím Ti; taky mám v hlavě různý šílenosti, ale rozhodně víc při zemi
) jsi s tím vyjel a po několika desítkách kilometrů Ti někdo třeba nedal přednost a všechna ta práce byla zase v pr**li...
Já vím, tohle je jenom "kosmetika", proti tomu rovnání kastle na začátku, ale stejně; jako by tomu autu nebylo přáno být OK,...
Já vím, tohle je jenom "kosmetika", proti tomu rovnání kastle na začátku, ale stejně; jako by tomu autu nebylo přáno být OK,...
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
- LiberaleMiguel
Na tydle znameni vam seru 
Navic kdyz uz se stalo, tak na tom radsi vidim to pozitivni. Stejne ten bok potreboval prebodovat, bo kdyz jsem daval zadni rozperu, tak chybely 4mm aby presne sedla, tak se trochu roztlacilo domecky tlumicu a ten pravy blatnik se trochu hnul a nesedel uplne presne. Navic ten co jsem sehnal po bouracce byl uz dost pokitovany(jiny proste nebyl) a uriznuty v uplne debilnim miste(v tom nejsirsim miste jak prechazi C sloupek do blatniku), ted si s kamosova vraku z Clubu(bourany na predek) vyriznu peknejsi
Ale je pravda, ze zase tri prdele starosti atd
Hlavne riziko, ze to nestihnu spravit do toho 20.6.
Co uz, stalo se.... Takova malickost me od dalsich planu proste nemuze odradit 
Navic kdyz uz se stalo, tak na tom radsi vidim to pozitivni. Stejne ten bok potreboval prebodovat, bo kdyz jsem daval zadni rozperu, tak chybely 4mm aby presne sedla, tak se trochu roztlacilo domecky tlumicu a ten pravy blatnik se trochu hnul a nesedel uplne presne. Navic ten co jsem sehnal po bouracce byl uz dost pokitovany(jiny proste nebyl) a uriznuty v uplne debilnim miste(v tom nejsirsim miste jak prechazi C sloupek do blatniku), ted si s kamosova vraku z Clubu(bourany na predek) vyriznu peknejsi
Ale je pravda, ze zase tri prdele starosti atd
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
a nebylo by lepsi sehnat zdravou kastli a na ty zacit tvorit a pak si na to jen prehazet veci z tohodle 
Bourák parádní, ale nedá mi to se tě nezeptat, kdo si může pořídit takovýhle "monstrum"TomasUL píše:6,2 V8 - 414 koní. Konečně pořádnej Ford. Poprvé jsem zažil, že mi protijedoucí auta uhybaj.![]()
Spotřeba 18-40 litrů. Na míň jsem se zatím nedostal.
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
TomasUL píše:6,2 V8 - 414 koní. Konečně pořádnej Ford. Poprvé jsem zažil, že mi protijedoucí auta uhybaj.![]()
Spotřeba 18-40 litrů. Na míň jsem se zatím nedostal.
kolik to ma na kouli
Boči: Máme to do lesa na borůvky.
Ne, je to spíš takovej koníček. Pro srandu atd. Třeba teď jsme s tim měli jet na Lužnici.
Flinta: Na kouli 3,5t. Vpředu naviják 7t.
Flinta: Na kouli 3,5t. Vpředu naviják 7t.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Kdyby me to nebavilo, tak bych se neobtezoval. Auto mam ani ne tri mesice, srandu jsem si z nej delal i predtim, zadna zmena...SubTera píše:Vazne te ty debilni pripominky porad bavej? Prijde mi, ze cos koupil Evo jsi narostl tak, ze sotva muzes projit dverma.Ritchma píše:To vypadá jako totálka... Konečně koupíš něco normálního?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- LiberaleMiguel
Flinta: to by stálo nesmyslné peníze. Navíc když budu dělat přestavbu tak se stejně do kastle bude hodně řezat 
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
to mi nerikej ze je tak draha nejaka kastle, bez papiru, bez motoru...
budes rezat do narovnany konzervy od pastiky.. ale tvoje vec...
budes rezat do narovnany konzervy od pastiky.. ale tvoje vec...
- LiberaleMiguel
kdyz jsem opravoval auto predtim tak jsem nasel jednu kastli celou v polsku za cca 40k, na druhy den jsem tam volal a uz byla rozrezana, podle prodejce by to pry v celku nikdo nekoupil, takze asi tak.... Na todle sehnat cokoliv z karosariny jde dost blbe a vozit to nekde z polska od more nema financne smysl 
jedna clean a zisteni jak je beetle velkej

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nepremyslel jsi nekdy dat narazniky do barvy ? Nevypadalo by to spatne 
life's too short to drive slow
premyslel, ale chci sehnat uz nalakovany originaly, aby ta barva sedela a nebyla hezci 
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- OndraS13
- Kontaktovat uživatele:
Sice mám tuhle fotku v projektech ale snad tady nebude vadit ( nevim čim ale něčim se mi líbí - i přez to rozmazání )

240SX S13 "91 & Fazer FZS600 "01
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
protoze fotky ve vode jsou hodne dobry

taky mam jednu
sice neni aktualni ale snad nevadi
taky mam jednu
- Jirka.Kolouch
nevyhovuje vám vaše středová díra? znám jednoduchej recept

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!