Abych ti řekl pravdu tak na hovno.miras3000 píše:jak se s tím parkuje mezi auta?![]()
brutální mašina

Chce to i větší garáž. Do klasický to nedostaneš.
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Abych ti řekl pravdu tak na hovno.miras3000 píše:jak se s tím parkuje mezi auta?![]()
brutální mašina
akorát každý ten objekt má ten znak trochu jinde, že?djchrpa píše:Po dlouhé době jsem se přišel podívat. Jinak na tomto jezdím (platí pro oba vyfocené objekty
)
S tim se neparkuje mezi auta, s tim se parkuje přes autaTomasUL píše:Abych ti řekl pravdu tak na hovno.miras3000 píše:jak se s tím parkuje mezi auta?![]()
brutální mašina![]()
Chce to i větší garáž. Do klasický to nedostaneš.
Butcher píše:Naprava nebo spis jen jedno/dve ramena?Ty spodni se mi tu nejaky valiIlegaltuner píše:321PS na zadní nápravě VS TdičkářKolo i guma jsou Ok jen je ohlá náprava.. To se opraví a bude zase jeko ze škatulky
Vazne te ty debilni pripominky porad bavej? Prijde mi, ze cos koupil Evo jsi narostl tak, ze sotva muzes projit dverma.Ritchma píše:To vypadá jako totálka... Konečně koupíš něco normálního?
ty mas neskutecnou smulu , tak drzim palce at je to co nejrychleji a nejlepe opravene . Na druhou stranu , ted nemas aspon to jedno kolo tak zalezle v blatnikuLiberaleMiguel píše:Speedy: skoro
Na parkovisti do me nacouvala pani s Volvem, ocividne me vubec nevidela, bo to rozjela celkem slunePo tom co jsem ji uklidnil, ze nebude nic platit a nevemou ji ridicak, jsme to sepsali a pohoda
auto uz je u karosare(blatnik se oprel o gumu, takze nepojizdne aspon do doby nez to nafoti likvidator aby se mohl blatnik vytahnout zpatky ven)
Tvoje auto taky není moc normálníRitchma píše:To vypadá jako totálka... Konečně koupíš něco normálního?
Bourák parádní, ale nedá mi to se tě nezeptat, kdo si může pořídit takovýhle "monstrum"TomasUL píše:6,2 V8 - 414 koní. Konečně pořádnej Ford. Poprvé jsem zažil, že mi protijedoucí auta uhybaj.![]()
Spotřeba 18-40 litrů. Na míň jsem se zatím nedostal.
TomasUL píše:6,2 V8 - 414 koní. Konečně pořádnej Ford. Poprvé jsem zažil, že mi protijedoucí auta uhybaj.![]()
Spotřeba 18-40 litrů. Na míň jsem se zatím nedostal.
Kdyby me to nebavilo, tak bych se neobtezoval. Auto mam ani ne tri mesice, srandu jsem si z nej delal i predtim, zadna zmena...SubTera píše:Vazne te ty debilni pripominky porad bavej? Prijde mi, ze cos koupil Evo jsi narostl tak, ze sotva muzes projit dverma.Ritchma píše:To vypadá jako totálka... Konečně koupíš něco normálního?